0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Raffaella karakteriyle sorun yaşamıştık, Damu karakteri mahalleden bir arkadaşımız zaten o da bu rollere dahil olmuştu. Sende Raffaella'yla yakınsın ve bizi onla beraber polise ihbar ettin diye sana sıkılmıştır. Bu arada mix yaparak adam çağırmazsan daha iyi olur.
Alıntı yapılan: Inevitable - 24.08.2023 01:31Emote atma gereği duymadım cümlesi mantıksız geldi. Aracın içerisinde attıysan bunu SS ile kanıtlamanı rica ediyorum.Javier'in izniyle harekete geçtiğini söylüyorsun, okey, Leon Pyatrov karakteri ile anlaşmalar yapıldığını başka kişiye açılan şikayetlerde belirtitğinizi hatırlıyorum. Evet bu durum IC bir olay ama yinede tezatlık uyandırıyor. Birisinin demesiyle birlikte önüne gelen birilerini vurabiliyorsa, eyvallahım var sorun değil.Damu karakteri olaylara yakın derken? Karakteri bir defa gördüm sadece oda sadece mekanda senin yanına geldiğinde. Bir merhaba bile dememişimdir. Karakterin olaylara yakın olması için öncelikle benimle role veya herhangi bir bağlantıya sahip olması gerekmez mi?Ona bakılırsa senin arkadaşın bozdu anlaşmayı biz mi bozduk? Tekrar açacaksan konuyu söyle.
Emote atma gereği duymadım cümlesi mantıksız geldi. Aracın içerisinde attıysan bunu SS ile kanıtlamanı rica ediyorum.Javier'in izniyle harekete geçtiğini söylüyorsun, okey, Leon Pyatrov karakteri ile anlaşmalar yapıldığını başka kişiye açılan şikayetlerde belirtitğinizi hatırlıyorum. Evet bu durum IC bir olay ama yinede tezatlık uyandırıyor. Birisinin demesiyle birlikte önüne gelen birilerini vurabiliyorsa, eyvallahım var sorun değil.Damu karakteri olaylara yakın derken? Karakteri bir defa gördüm sadece oda sadece mekanda senin yanına geldiğinde. Bir merhaba bile dememişimdir. Karakterin olaylara yakın olması için öncelikle benimle role veya herhangi bir bağlantıya sahip olması gerekmez mi?
Alıntı yapılan: Inevitable - 24.08.2023 01:31Emote atma gereği duymadım cümlesi mantıksız geldi. Aracın içerisinde attıysan bunu SS ile kanıtlamanı rica ediyorum.Javier'in izniyle harekete geçtiğini söylüyorsun, okey, Leon Pyatrov karakteri ile anlaşmalar yapıldığını başka kişiye açılan şikayetlerde belirtitğinizi hatırlıyorum. Evet bu durum IC bir olay ama yinede tezatlık uyandırıyor. Birisinin demesiyle birlikte önüne gelen birilerini vurabiliyorsa, eyvallahım var sorun değil.Damu karakteri olaylara yakın derken? Karakteri bir defa gördüm sadece oda sadece mekanda senin yanına geldiğinde. Bir merhaba bile dememişimdir. Karakterin olaylara yakın olması için öncelikle benimle role veya herhangi bir bağlantıya sahip olması gerekmez mi?Galiba fazla dm atan birisi değilsin bu tür olaylarda emote baştan hazırlanır o yüzden karşında emote atmadım olay ic olarak gerçekleşti @Eswiper 'in attığı ss'de olaylara gayet yakın bir karakterim var ve bu karakter konuya dahil oldu herşey ic olarak gerçekleştiği için senin şikayet açacağını düşünmedim ama problem değil adminler chatlog'uma bakıp herşeyi görebilirler, bu konuda benim içim rahat iyi geceler iyi roller diliyorum
Haracı biz almadık, zaten istemedikte. Raffaella karakteri ile iş birliği yapıp bizi polislere ihbar ettiniz ondan dolayı sana sıkıldı. Bunu kaç kere tekrarliyim?
Alıntı yapılan: enesavage - 24.08.2023 01:44Alıntı yapılan: Inevitable - 24.08.2023 01:31Emote atma gereği duymadım cümlesi mantıksız geldi. Aracın içerisinde attıysan bunu SS ile kanıtlamanı rica ediyorum.Javier'in izniyle harekete geçtiğini söylüyorsun, okey, Leon Pyatrov karakteri ile anlaşmalar yapıldığını başka kişiye açılan şikayetlerde belirtitğinizi hatırlıyorum. Evet bu durum IC bir olay ama yinede tezatlık uyandırıyor. Birisinin demesiyle birlikte önüne gelen birilerini vurabiliyorsa, eyvallahım var sorun değil.Damu karakteri olaylara yakın derken? Karakteri bir defa gördüm sadece oda sadece mekanda senin yanına geldiğinde. Bir merhaba bile dememişimdir. Karakterin olaylara yakın olması için öncelikle benimle role veya herhangi bir bağlantıya sahip olması gerekmez mi?Galiba fazla dm atan birisi değilsin bu tür olaylarda emote baştan hazırlanır o yüzden karşında emote atmadım olay ic olarak gerçekleşti @Eswiper 'in attığı ss'de olaylara gayet yakın bir karakterim var ve bu karakter konuya dahil oldu herşey ic olarak gerçekleştiği için senin şikayet açacağını düşünmedim ama problem değil adminler chatlog'uma bakıp herşeyi görebilirler, bu konuda benim içim rahat iyi geceler iyi roller diliyorumOna Dm değil GunRp deniliyor kanka