Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 770 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.08.2023 17:06
kişiyle anlastık
« Son Düzenleme: 09.09.2023 12:26 Loreks »

#1 - 23.08.2023 17:17
Hesap benimdi, evet. İnceleme yedi daha sonra açıldı hileden dolayı yasaklandı.
Daha sonra forum ban yemiştim, bunun yanlış olduğunu fark ettim. Ve hesabı yasaklattım, hesabın forum bani son ticket göndermesinde istek olduğu anlaşılır, ayrıca en son 2 ay önce un ban geldi. O zaman herkesin banlı hesabına şikayet açalım böyle bir şey olamaz.
Her türlü log kontrolünü bende isterim, insanların içi rahat olsun, hesabı ben yasaklattım un ban 2-3 ay önce zaten tekrar geldi.
Uzatmaya gerek yok, alltada zaten eklemeler yaptım sonuçlanabilir sıkıntı yok.
Ayrıca ne bir discord konuşması, ne bir PM konuşması hiç bir şey yok. Açmışsın teşekkürler bende zaten kaç aydır bekliyordum.
Umarım herkesin istediği gibi sonuçlanır.
Merhaba bişey daha eklemek istiyorum, discord ticket ile support arkadaşlara bu sorunu anlattım. Nosy isimli support arkadaş bir sorun olmayacağını söyledi. Şikayet açılmak için açılmış kısaca. :)
Spoiler: GösterGizle

Bunun yasak olduğunu aylar önce öğrendim ve karakteri hesabı yasaklattım. Şuan bu hesaptan başka hesabım yok.
Hesap ilk tarihten beri benim telefon numaram, kendi giriş loglarımdan giriş yapılmıştır.
Her türlü şey için inceleme yapılabilir, İyi günler..
Zaten bu iletimdede arkadaşlara sordum, support nosy banlı olduğu için sıkıntı olmaz dedi, bu şikayeti kime göstersem bişey çıkmaz dendi.
İnceleyen yetkili bunları umarım anlar, kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 04.09.2023 02:37 Azad in həba »

#2 - 23.08.2023 17:20
.
« Son Düzenleme: 09.09.2023 12:26 Loreks »

#3 - 23.08.2023 17:22
Unban da açtırdım olm hesap yasaklı forza veledinden bilgi alıp şikayet açmayın HAHAJAJFHJSKDHDUS
İncelemeden ban yeseydin kendi isteği ile yazardı gidipte hile kullanımından yasaklanmazdı. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan şikayet boşa düşer, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#4 - 23.08.2023 17:26
Unban da açtırdım olm hesap yasaklı forza veledinden bilgi alıp şikayet açmayın HAHAJAJFHJSKDHDUS
ne anlatıyon oğlum sen multici seni banı kafana yiyince veled kimmiş görürsün hileciiiii
G 1 G2 kanka seversin sen

#5 - 23.08.2023 17:41
ne anlatıyon oğlum sen multici seni banı kafana yiyince veled kimmiş görürsün hileciiiii
G 1 G2 kanka seversin sen
herkes yaptığının bedelini öder, sen ödemedin yakinda ödersin ;)

#6 - 23.08.2023 17:42
Neyse, hesap unban'dan önce yasaklandı ooc ticaret sebebi ile incelemeye alınıp açıldı.
Daha sonra hileden yasaklandığım doğrudur.
Ama forum ban yeme sebebi istektir, son ticketlarina bakarsanız kendi isteği ile yasaklandığını görür zaten değerli adminler.
Bir sıkıntı yok sonuçlanabilir, arkadaşına şikayet açıldığını için açıyorsun discorddan şikayeti çekin falan yazmamı bekleme kanka öyle bişey olmicak.

En son unban geldiği tarih hesap unban'dan önce ban yedi.  ::)
@Lia
« Son Düzenleme: 23.08.2023 17:44 Azad in həba »

#7 - 23.08.2023 17:48
Neyse, hesap unban'dan önce yasaklandı ooc ticaret sebebi ile incelemeye alınıp açıldı.
Daha sonra hileden yasaklandığım doğrudur.
Ama forum ban yeme sebebi istektir, son ticketlarina bakarsanız kendi isteği ile yasaklandığını görür zaten değerli adminler.
Bir sıkıntı yok sonuçlanabilir, arkadaşına şikayet açıldığını için açıyorsun discorddan şikayeti çekin falan yazmamı bekleme kanka öyle bişey olmicak.

En son unban geldiği tarih hesap unban'dan önce ban yedi.  ::)
@Lia
actıgın sikayet boş ki adamın adı bile gözükmüyor emin ol benim umrumda bile değil

#8 - 23.08.2023 17:54
İnceleme jailide atılabilir, hiç sıkıntı değil umarım sonuç herkesi mutlu eder. 11-12 yaşında çocuk beni tehdit ediyor alemden silerim diye. İnceleyen arkadaşın işini zorlamaya gerek yok iyi eğlenceler  :sampanya:

#9 - 23.08.2023 18:43
@Lia @Anomaly Hızlı bakılabilir mi?
« Son Düzenleme: 23.08.2023 19:23 Azad in həba »