Konu: guxway - improved dg, framerate  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2023 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @guxway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Improved Deagle ve Framerate vigilante kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
- kendi gözünden
-bizim gözümüzden

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.08.2023 12:55
https://streamable.com/m1cwq8
sıktıktan sonra crossun küçülmesini bekliyorum, küçülünce anim kesiyorum. Bunu sen de yapabilirsin, herkes yapabilir. İmproved deagle diye bir şey ortada yok, sonuçlandıracak olan yetkili de az bir şeyler anlıyorsa olmadığını görür zaten. Kin yapıp şikayet açmaya değmez.

#2 - 17.08.2023 13:50
Sana karşı herhangi bir kinim yok, ortada üstünlük sağlayan bir dosya var. Bunu görüp şikayet açıyorum. Kendi gönderdiğin videoda dahi framerate vigilante kullanıyorsun. Karakterinin haraketleri bunu ortaya koyuyor. Improved Deagle için ise sunucuda CBUG engeli var. Movie servera girmeden önce bu dosyayı silmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Admin kararını bekleyebiliriz.

#3 - 17.08.2023 14:06
Sana karşı herhangi bir kinim yok, ortada üstünlük sağlayan bir dosya var. Bunu görüp şikayet açıyorum. Kendi gönderdiğin videoda dahi framerate vigilante kullanıyorsun. Karakterinin haraketleri bunu ortaya koyuyor. Improved Deagle için ise sunucuda CBUG engeli var. Movie servera girmeden önce bu dosyayı silmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Admin kararını bekleyebiliriz.
videoda c bastığım bir yer yok ki zaten, üstünlük sağladığım bir taraf da yok videoda. Siz düştükten sonra, crossumun kapanmasını bekleyip anim kestim. Bunu neden zorlaştırıyorsun onu anlamış değilim. Moviede de c basmadım, viceda da c basmadım. İkisinde de crossun kapanmasını bekleyip, scroll ile silahı değiştirip anim kestim. Bu kadar basit.

#4 - 17.08.2023 14:08
framevigilanteyi oyunumdaki bazı bozulmaları fixlesin diye kullanıyorum. Bunda herhangi bir üstünlük sağlayacak bir şey göremiyorum.

#5 - 17.08.2023 14:42
framevigilanteyi oyunumdaki bazı bozulmaları fixlesin diye kullanıyorum. Bunda herhangi bir üstünlük sağlayacak bir şey göremiyorum.

Ne yazık ki sağlıyor. A D yaparken daha hızlı A D yapmanı sağlıyor. Normal bir karaktere göre daha hızlı A D yapıyorsun. Attığım videolarda da bu belli oluyor.

videoda c bastığım bir yer yok ki zaten, üstünlük sağladığım bir taraf da yok videoda. Siz düştükten sonra, crossumun kapanmasını bekleyip anim kestim. Bunu neden zorlaştırıyorsun onu anlamış değilim. Moviede de c basmadım, viceda da c basmadım. İkisinde de crossun kapanmasını bekleyip, scroll ile silahı değiştirip anim kestim. Bu kadar basit.
Tam olarak da bundan bahsediyorum. Crossun bu kadar hızlı kapanmasını sağlayan dosyanın adı Improved Deagle. Normalde anim cut atman gerekir hızlı kapatmak için bunun için de c basman gerekir.
İki video ile improvedi göstereceğim.

Bu Improvedsız silah animasyonları.

Bu da Improvedlı deagle animasyonları.
« Son Düzenleme: 17.08.2023 14:44 acarsthefinest »

#6 - 17.08.2023 15:06
kardeşim benim, sen crossun kapanmasını beklemeden anim kesiyorsun. İnsanlara yanlış lanse ediyorsun. Crossun kapanmaya yakın hale geldikten sonra sağ tıkı bırakıp silah değişirsen animi zaten kesersin ki.

#7 - 17.08.2023 15:22
Şikayetle alakası olmayanların yorum atmaması dileğiyle. Şikayet Guxway'e açıldı, üçüncü kişilere değil. Samimiyetinizi de ona göre korursanız sevinirim. Daha yanıt gelmeyecek. Gerekli tüm görüntüleri paylaştım.

#8 - 17.08.2023 15:53
https://streamable.com/lfz652

oyun dosyalarımla birlikte sana gösterdim, videoyu tam olarak dakika dakikasına izlersen videodaki hareketi improvedsiz bir şekilde yaptığımı görürsün. Kendi videonda çok erkenci davranmışsın, cross daha yarıdayken anim kesmeye çalışmışsın. Tabii ki de başarısız olur. Bu alışmaya bağlı, alıştıkça animi daha rahat ve hızlı kesersin. Yapacaklarını sanmıyorum ama, yetkililer de deneyebilir bence bu olayı. Sen de beş dakikanı ayırıp denersen, belki yapabilirsin. (Bazen denk gelmiyor, karakter olduğu yerde durabiliyor. El çabukluğuna bağlı.)

#9 - 17.08.2023 23:51
Bunu movie serverda c basarak da yapabilirsin işte ama Vice'da cbug engeli olduğu için yapman bir bug veya herhangi bir üçüncü yazılım diyorum. Üstünlük sağlıyor. Ayrıca kendi videonda framerate vigilante de gözüküyor. Bu iki dosya da karşı tarafa üstünlük sağlayan cinsten.