framevigilanteyi oyunumdaki bazı bozulmaları fixlesin diye kullanıyorum. Bunda herhangi bir üstünlük sağlayacak bir şey göremiyorum.
Ne yazık ki sağlıyor. A D yaparken daha hızlı A D yapmanı sağlıyor. Normal bir karaktere göre daha hızlı A D yapıyorsun. Attığım videolarda da bu belli oluyor.
Sana karşı herhangi bir kinim yok, ortada üstünlük sağlayan bir dosya var. Bunu görüp şikayet açıyorum. Kendi gönderdiğin videoda dahi framerate vigilante kullanıyorsun. Karakterinin haraketleri bunu ortaya koyuyor. Improved Deagle için ise sunucuda CBUG engeli var. Movie servera girmeden önce bu dosyayı silmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Admin kararını bekleyebiliriz.
videoda c bastığım bir yer yok ki zaten, üstünlük sağladığım bir taraf da yok videoda. Siz düştükten sonra, crossumun kapanmasını bekleyip anim kestim. Bunu neden zorlaştırıyorsun onu anlamış değilim. Moviede de c basmadım, viceda da c basmadım. İkisinde de crossun kapanmasını bekleyip, scroll ile silahı değiştirip anim kestim. Bu kadar basit.
Tam olarak da bundan bahsediyorum. Crossun bu kadar hızlı kapanmasını sağlayan dosyanın adı Improved Deagle. Normalde anim cut atman gerekir hızlı kapatmak için bunun için de c basman gerekir.
İki video ile improvedi göstereceğim.
Bu Improvedsız silah animasyonları.
Bu da Improvedlı deagle animasyonları.