Konu: [13.08.2023] Skipper - 3.Parti yazılım  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2023 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diana_Alyona - @Skipper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz Camhunt kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi savaş zamanı alt karakterine girip Jefferson köprüsünden camhunt ile birlikte Mongols hoodunu seyrediyor. Kişinin cezayı ana karakterine verilmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 15.08.2023 02:03
@Skipper 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirmelisiniz.

#2 - 15.08.2023 03:52
Merhabalar, kesinlike amacım arkadaşların hoodlarına bakmak değil, bakmayada ihtiyac duymuyorum zaten oyuna girdikleri yok. Zaten bunu destekleyecek kanıtda yok ortada. Ancak camhunt kullandığımı kabul ede bilirim boşuna bahane üretmeyeceğim. Diana karakterim ceza ala bilir. İyi forumlar :vice:

#3 - 15.08.2023 03:57
Stance adına susturması olduğu için: Kişi kendiside kabul ediyor, alt karakteri olduğu için ceza yemeye razı. O zaman bizde alt karakterimiz ile smcm açıp uçalım yada savaşta düşman hooda bakalım değil mi? Kişinin ana karakterinin ceza almasını talep ediyorum. Sonuçlanabilir.

#4 - 15.08.2023 11:36
Stance adına susturması olduğu için: Kişi kendiside kabul ediyor, alt karakteri olduğu için ceza yemeye razı. O zaman bizde alt karakterimiz ile smcm açıp uçalım yada savaşta düşman hooda bakalım değil mi? Kişinin ana karakterinin ceza almasını talep ediyorum. Sonuçlanabilir.
Videoya bakılırsa sende alt karakterdesin ve Idlewood tarafdan geliyorsun ona ne demeli? Elinde net bi kanıtın yok, codsmp den skin deniyordum ve yüzünün, kolunun dövmelerine yakından bakmak için camhunt kullandım.
Daha sonrasında ise zaten Idlewood taraflarına gidipte orada rollere dahil olmuştum, sizin hoodu gözetlemek için girsem neden rollere gireyim? Oradaca /q lardım. Yetkili uygun görürse eğer özelden ona yaptığım rolleri kanıtlarını ata bilirim.
« Son Düzenleme: 15.08.2023 11:44 Skipper »

#5 - 12.09.2023 00:58
Uyarıldı. Tekrarında karakteri yasaklanacak.