Konu: [06.08.2023 - Sebastian Pietra] Cache mining  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2023 15:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sebastian Pietra @Lowest
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.08.2023 15:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  SS'te gözüken modelimi @Lowest Sebastian Pietra  isimli karakterde gördüm. Skini ben önceden yatırdım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Skinimin ID'si 27272 Daha önce yatırdığım skinin kafasını kendi skinine yapıp yükletmiş, herhangi bir değişim hakkı tanınmamasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 06.08.2023 15:33 beckardi »

#1 - 07.08.2023 11:58
24 Saat içerisinde savunmanızı bekliyoruz. Modele nasıl ve nereden ulaştığınızı detaylı kanıtlarla ulaştırın.
@Lowest

#2 - 07.08.2023 13:56
Öncelikle bodyi, KİNGPİNG adlı bir yapımcıya yaptırdım, kanıtları: 

Kafayı @chikobyte 'dan aldım. Vee benim aldığım tarih arkadaşın aldığı tarihten önce gözüküyor.

KANITLAR:

https://streamable.com/u8t5uz

Arkadaş 05/08 tarihinde satın almış ben ise, 08/06 tarihinde satın almışım @chikobyte 'dan.

Savunman bu kadar.

#3 - 07.08.2023 13:58
Gerekirse yetkililere discorddan yayın açar gösteririm, problem yok. @chikobyte 'dan headı arkadşatan aylar aylar önce aldım.

#4 - 07.08.2023 14:01
streamble problem çıkmış galiba

#5 - 07.08.2023 14:03
Chiko'dan yıllardır skin alıyorum. Bu skinde pazarlık yapıyoruz, sonrasında 50kya anlaşıyoruz zaten parayı atmadan skini atıyor, sonrasında parasını yolluyorum.

#6 - 07.08.2023 14:04
Skinimin silinmesini istemiyor, rollerime bu şekilde devam etmek istiyorum.

#7 - 07.08.2023 14:13
Merhaba, görünüşe göre satın modeller aldığınız onaysız(?) bir yapımcıya ait ve birden fazla kişiye satılmış. Bu tarz durumlarda modelinizi güvenceye özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/viceroleplay) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve modeliniz güvence altına alınmaz.

Şikayet reddedildi.