Konu: Matias Berganza Türkçe Terim.  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2023 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matias_Berganza @dukeash

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gustavo Moran Gregor Roy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim.

Alıntı
6.2. Karakter Özellikleri: Karakterler en az 16 yaşında olmalıdır. Sadece çete konseptinde küçükler üye olarak hedef alınmasından dolayı 12 yaşına kadar küçük rolü yapılabilir. Ancak ergin olmayan bireyler için koyulmuş tüm kurallara uyulması zorunludur. (Ergin olmayan bireyle ilişki, cinsel ilişki, taciz vb. roller)

Bunun dışında aşağıdaki örneklendirilmiş karakter türleri veya bunlara yakın roller gerçekleştirmek yasaktır:
- Müslüman rolleri
- Hızlı reflekslere ve kabiliyetlere sahip üstün yetenekli karakterler
- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım soy ismi ile dalga geçiyor hakkımı soruncada enayi diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 06.08.2023 06:54
Günaydın,

Savunmayı çok uzun tutmayacağım, bu tarz bir rolden oyuncu şikayeti alacağımı hiç düşünmediğimden rol ile ilgili ekran görüntüm yok. Arkadaşın paylaştığı görüntüde de gözüktüğü gibi, -ki beni suçladığı terimi kullandığım bir ekran görüntüsü bile değil- karakterim, bahsi geçen karaktere ortamda seslenildiği gibi seslendiğini belirtiyor. Bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

#2 - 06.08.2023 10:29
Günaydın ilk öncelikle iyi forumlar.

O ortamdaki kimse Gustavo ile bana enayi diye dalga geçtimi? Arkadaşım ben sana doğrusunu söylüyorum sen gelmişsin bana enayi diyorsun.

İyi forumlar.  :D

#3 - 06.08.2023 13:14
Merhaba @dukeash, tek seferliğine uyarıyorum tekrarında ceza alacaksınız.