Konu: dm+retarded rp+mixing  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2023 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq_Kennedy @Eserrrooo Didier_Rashford @eren7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 
Video kaydinda acikca goruldugu uzere ben ve kaza rolune dahil olan arkadaslar kaza rolunu kavga gurultu olmadan halletmemize ragmen daha sonrasinda rolde yani ic olarak herhangi bir sekilde bilgilendirilmeyen tariq karakteri damdan düser gibi gelip somut rolde retarded rp hatta dm sayilabilecek kadar agresif ve sacma sekilde role girisiyor. kisilerin ic olarak kaza rolu hakkinda nasil bilgi aldigi hakkinda kanit sunulmasini aksi takdirde mixingten ceza almasini talep ediyorum. ayrica rol esnasinda saatler incelenirse herhangi bir illegal karakter yonetenlerin ateskeste olmasi gerekirken bunlar yoktan yere olay cikartip dm kovaliyor bu nedenle ateskesi bozmaktan oturu ayri bir ck talebi olusturulacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.08.2023 00:17 discover »

#1 - 06.08.2023 00:59
Karşında altı adam var sorun çıkarıp çıkarmadığını sorduğumuzda evet diyorsun, hali ile agresif yapıyoruz, mix ile bir alakam yok yan koltuktaydım olayda mixin olduğunu da düşünmüyorum.

Zeki arkadaşımız emote verememiz için sürekli sağ sola oynuyor bu boşvermişlik tavrına daha fazla dayanamıyoruz ardından bu saçma rolün daha fazla uzamaması için arkadaşın yanına gidip saldırıyoruz.

Olayın sonunda ise arkadaşımız internet kablosunu söküyor :D

#2 - 06.08.2023 01:32
Benim savunmam: Biz Xumanthe ve Didier adlı karakterlerle geziyorduk kiralık arabayla öylesine, sonrasında yanda bizim mahalleden olan, mahallemizde takılan karakterleri gördük (Kevin, Quinn ve Kuanesia) onların yanlarında beyaz tenli insanlar görünce durduk ve Kuanesia yanımıza gelip kısık sesle ''kaza oldu bu adam sorun çıkartıyor'' dedi, bizde indik ve adamın yanına doğru gittik, ona ''sen mi sorun çıkartıyorsun'' gibisinden sorular sordum, arkadaşın o kadar kişiye karşı rahat takılması hoşum a gitmedi ve ona saldırdım, sonradan bizim arkadaşlarda saldırdı, olay böyle oldu. (Herhangi bir video kaydı ve ss bulamadığım için savunmam bu kadar)

#3 - 06.08.2023 01:37
Ateşkes konusunda bir fikrim yoktu amacımız dm çıkarmak falanda değildi, dediğim gibi Kuanesia karakteri bana ''kaza oldu, bu adam sorun çıkartıyor'' diyince bende gittim hesap sordum, altı kişiye karşı rahat takılması hoşuma gitmedi ve bende saldırdım.

#4 - 06.08.2023 02:13
Benim açtığım https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=148098.0 bu şikayetten sonra senin bu şikayeti açman biraz garbime gitti. Neyse admin kararını bekliyeceğiz, iyi forumlar.

#5 - 06.08.2023 02:30
Ateşkes konusunda bir fikrim yoktu amacımız dm çıkarmak falanda değildi, dediğim gibi Kuanesia karakteri bana ''kaza oldu, bu adam sorun çıkartıyor'' diyince bende gittim hesap sordum, altı kişiye karşı rahat takılması hoşuma gitmedi ve bende saldırdım.
Ateşkes konusunda fikrin olmaması beni ilgilendiren bir durum değil, ben sayınız çoğaldığında agresif rol yapmayı bıraktım. (Zaten yapmıyordum da) Ateşkesi bozmaktan ötürü gerekli isteklerde bulunacağım fakat bunların yanında birisine sırf rahat takılıyor diye saldırmak, ki bahsettiğiniz rahat takılma "Sen mi sorun çıkarıyorsun? - Evet" den öteye gitmedi evet dedim, sen yerinde dur mal herif gibisinden konuşarak agresif role devam ettin ben yine karşılık vermedim saldıracağını anlamıştım, rolden çıkıp gitmeme de imkan vermediniz en sonunda saldırdınız 8 kişi

#6 - 06.08.2023 02:31
Karşında altı adam var sorun çıkarıp çıkarmadığını sorduğumuzda evet diyorsun, hali ile agresif yapıyoruz, mix ile bir alakam yok yan koltuktaydım olayda mixin olduğunu da düşünmüyorum.

Zeki arkadaşımız emote verememiz için sürekli sağ sola oynuyor bu boşvermişlik tavrına daha fazla dayanamıyoruz ardından bu saçma rolün daha fazla uzamaması için arkadaşın yanına gidip saldırıyoruz.

Olayın sonunda ise arkadaşımız internet kablosunu söküyor :D

İnternet kablosunu sökseydim video kaydı gitmezdi değil mi? Nvidia Geforce Now'dan aldım kayıtı sağ altta belli oluyor, değiştirilme tarihini ve videonun orjinalini ss alıp atabilirim istersen videoda oynama veya kırpma yok bilgisayar gittiği gibi video da kapandı
« Son Düzenleme: 06.08.2023 02:39 discover »

#7 - 07.08.2023 17:40
Benim savunmam: Biz Xumanthe ve Didier adlı karakterlerle geziyorduk kiralık arabayla öylesine, sonrasında yanda bizim mahalleden olan, mahallemizde takılan karakterleri gördük (Kevin, Quinn ve Kuanesia) onların yanlarında beyaz tenli insanlar görünce durduk ve Kuanesia yanımıza gelip kısık sesle ''kaza oldu bu adam sorun çıkartıyor'' dedi, bizde indik ve adamın yanına doğru gittik, ona ''sen mi sorun çıkartıyorsun'' gibisinden sorular sordum, arkadaşın o kadar kişiye karşı rahat takılması hoşum a gitmedi ve ona saldırdım, sonradan bizim arkadaşlarda saldırdı, olay böyle oldu. (Herhangi bir video kaydı ve ss bulamadığım için savunmam bu kadar)

Kanıt niteliği taşıyan video kayıtları/ekran görüntüleri mevcut mu?

#8 - 07.08.2023 20:43
Hayır, herhangi bir kanıt niteliği taşıyan video kaydı veya ekran görüntüsü yok, olsa bile ben bulamam şuan, çünkü evde değilim farklı bir yerdeyim, bilgisayarımda yanımda değil.

#9 - 08.08.2023 08:58
Şikayetim konusunda ısrarcı değilim, uyarı verilmesi yeterlidir.