tekrardan merhaba, arkadaş bazı şeyleri zaten kendisi önden açıklamış. iran birliği ile pope street aktif bir savaşta ve kendisi pope street oluşumunun sahibi. savaşın doğuracağı sonuçları göze alarak oyuna giriş yaptığını düşünüyorum. olayın elimden geldiğince kısa tutarak açıklayacağım. Yousef Zakharia karakteri ic olarak kişilerin saklandıkları yerleri bulmakla görevli. bu karakterin seviyesi zaten düşük bu yüzden silahlı rollere katılım sağlamıyor, kendisi yüksek rütbeliler tarafından info vermek için görevlendirildi. bu karakter sadece vfc değil karşı oluşumun bulunabileceği diğer alternatif adresleri de dolaşıyor. vice cafe, malibu camping vb. buna vfc'de dahil. hatta ic olarak gruplara ayırılan ekiplerin konuşmalarından birkaç görüntü buraya bırakacağım.
gördüğünüz gibi ilk ekran görüntüsünde farklı bir adrese baskın düzenlenmiş, hatta oradaki karakterin polisi aramaması için rüşvet rolü yapılmış. bu tarz detaylara da yer vererek olayın mixing vb. bir şey ile bağdaştırılamayacağını anlatmak istedim. yine aynı şekilde üstteki ekran görüntülerini incelerseniz sms ve telefon görüşmeleri ile sürekli olarak bir iletişim halinde bulunduğumuzun kanıtlarına ulaşabilirsiniz.
devam edecek olursak, Wim_Krone karakteri vfc'ye giderken ekiplerimiz tarafından takip edilmedi veya telefondan bulma, aracını görme gibi bir şey söz konusu bile değil. telefonunu kapattığını yazmış fakat onu telefondan bulma gibi bir rolü nasıl yapabiliriz ki? "ekran görüntüleri #1" adlı spoilerdaki ssleri incelerseniz, Reza_Khudsiani karakterinin tamamen sallaması üzerine bir teklif sunuluyor ve ocean bar vb. mekanları dolaşan Yousef Zakharia karakteri vfc'ye yakın olduğu için ilk o intikal ediyor. ducatro'nun şikayete kanıt olarak atmış olduğu videoda olaylar çok kısa bir süre de gerçekleşmiş gibi gözüküyor fakat Yousef Zakharia oraya geldikten dakikalar sonra diğer ekipler vfc'ye yaklaşıyor, Yousef Zakharia içeriden uzun süre boyunca çıkmayınca da içeriye giriş yapıyorlar. oradaki amaç sadece Wim_Krone karakterine müdahale etmek, içeride bulunan diğer kişilere müdahale etmek değil. aşağıda bırakacağım ekran görüntülerine bakacak olursanız, içerisinde benim de(Reza_Khudsiani) bulunduğum grup, kadın karakterlere sürekli uyarılar geçiyor. aynı şekilde diğer ekiplerin bölgeye yaklaşmalarını, desteğe ihtiyacı olduklarını söylüyorlar.
yukarıda bulunan "ekran görüntüleri #2" spoilerı içerisindeki sslerde de aynı şekilde iletişimin ic olarak devam ettiğini görebilirsiniz. gelelim bir diğer noktaya. ducatro rol sırasında alt tab atarak kişinin birliğine baktığını yazmış. peki olayı burada direkt olarak neden oocye çevirmiş? Yousef Zakharia karakteri sivil olabilir, kendi taraflarına açılan şikayetlerde sürekli olarak bahsettikleri "realite" durumu bu şikayette devre dışı mı kalıyor? koskoca amerika da tek iranlılar bizim oluşumumuzda mı? veya sen bu insanın ismine bakarak neden direkt olarak birliğini inceliyorsun? elbette senin de kendince bazı önlemleri alman gerekiyor ama hatan burada, bu bir ihlal. ayrıca direkt olarak ic olarak devam eden bir rol de rolünüzü bırakıp koşuşturmaya başlıyorsunuz, Yousef Zakharia karakterine "haber veriyon mu sizinkilere?" diye bir pm atıyorsun. kanıt olarak atılan iki videonun da arka planındaki ses neden tam anlamıyla kapatılmış? şarkı mı dinliyordunuz? biz dinlediğiniz şarkılardan rahatsız olmayız, dilerim ki arka plandaki sesleri kapatmadan kanıtları tekrardan gönderin. fakat bunu yapabileceğinizi düşünmüyorum.
üstte bulunan "ekran görüntüleri #3" bölümünde de arkadaşların direkt pm üzerinden bir iletişime geçtiğini görebilirsiniz.
burası önemli! burada kimseyi toxiclemeye çalışmıyorum, kimseye ayrı bir suçlama da yapmıyorum. yaptığınız ihlallere sonda değinmek istedim. eğer bundan sonra karşı taraftan herhangi bir ileti gelecekse, bu şekilde uygun bir dil ile soru cevap eşliğinde ilerleyebiliriz. bu iletide cevapladığım herhangi bir şeyi tekrardan ileti atarak sorarsanız ekstra olarak cevaplamayacağım, anlamadığınız yerleri tekrar tekrar okuyabilirsiniz. aynı şekilde yetkililer bize ulaşırsa, cevaplarım. size iyi günler