Konu: DM  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 05.08.2023 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @eshadyy Tiontay_Murray

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @illeqal Jahangir Ghaffari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere bana sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.08.2023 17:29 monst3r »

#1 - 05.08.2023 18:01
Biraderim biz oraya baskına gidiyoruz, adamlara sıkarken yanımıza geliyorsun ve orda durup izliyorsun. Sence bu mantıklı bir şey mi? Orada durduğun için şüphelenip sana sıkıyorum doğal olarak.

#2 - 05.08.2023 18:24
Biraderim biz oraya baskına gidiyoruz, adamlara sıkarken yanımıza geliyorsun ve orda durup izliyorsun. Sence bu mantıklı bir şey mi? Orada durduğun için şüphelenip sana sıkıyorum doğal olarak.

Sıkacağın adamların isimlerini bilip sıkıyorsun değil mi? IC olarak ta bu rolü simanı tanıyorum diyerek sıkıyorsun, öncelikle bana sıkmadan önce uyarman lazım, kimsin demen lazım ben orada izlemiyorum sadece tamirhane için arkadaşımla içeri girdik direk çıkarken sıkmaya başladın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, o zaman aktif çatışma bölgesinde herkesi vuralım şüphelendim misali işin içinden sıyrılalımm öyle bir olay yok kardeşim benim, önce uyarırsın sonra bende giderim, ki biz sadece tamirhaneye geldik, direk çıkıyorduk, çatışma olduğunu görünce direk çıkıyorduk vurdun.

#3 - 05.08.2023 18:46
Ne uyarıcam kardeşim? ORDA BEN ÇATIŞIYORUM ÇATIŞIYORUM YANIMA GELİP İZLİYORSUN. Yanıt atmayı bırakır mısın? Yetkililer sonuçlandırabilir.

#4 - 05.08.2023 21:36
Ne uyarıcam kardeşim? ORDA BEN ÇATIŞIYORUM ÇATIŞIYORUM YANIMA GELİP İZLİYORSUN. Yanıt atmayı bırakır mısın? Yetkililer sonuçlandırabilir.

İzlemiyorum farkındaysan videodayken çıkışa doğru koşuyorum izlesem yerime dururum, kafana göre herkese sıkamazsın

#5 - 05.08.2023 23:07

İzlemiyorum farkındaysan videodayken çıkışa doğru koşuyorum izlesem yerime dururum, kafana göre herkese sıkamazsın
Ya birader kimi kandırıyorsun? Çıkışa koştuğun falan yok, aracın yanında duruyorsun. Arka taraftan geliyorsun arkadan zıplayıp kaçma imkanın varken gelip çatışmayı görmeye çalışıyorsun.

#6 - 06.08.2023 00:56

Ya birader kimi kandırıyorsun? Çıkışa koştuğun falan yok, aracın yanında duruyorsun. Arka taraftan geliyorsun arkadan zıplayıp kaçma imkanın varken gelip çatışmayı görmeye çalışıyorsun.

Arkadan atlarsam kanalın içine düşüyorum.

#7 - 06.08.2023 15:06

Arkadan atlarsam kanalın içine düşüyorum.
Birader mekanın arkasından atlayabiliyorsun, kanala düşmüyorsun. Oraya gidip sana ekran görüntüsü mü atayım illa?

#8 - 07.08.2023 17:27
Şikayet İncelendi:

Yapılan savunmaların yeterli olduğu görüldü. Eğer aktif bir çatışma olduğunu düşünüyorsanız, kimin kime sıktığına dair yanlarına gidip etrafa bakmak yerine, direkt olarak bölgeden uzaklaşmayı tercih edebilir veya başınıza bir şey gelmemesi adına kendinizi güvenli bir yere kilitleyebilirsiniz. K&A