Konu: Rey Felix - Sprinthook.  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2023 03:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rey Felix @pars_x
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Rashaad_Lamont adlı karaktere şikayet açmış fakat video sesini kısmayı unutmuş ya da bilerek yapmış, arkadaş space tuşuna hiç abanmadan güzel bir şekilde koşuyor, sprinthook kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olay 1:08'de başlıyor, sprinthook kullandığı içinde arkadaşın bir anda karakteri duruyor, bug'lanıyor.

#1 - 04.08.2023 04:23
Öncelikle Vıce Squad'ın dcsinde Sekmeme ve ESP kullanan elemanların itiraf edip sunucuda herkesin kullandığını düşünen kiddoların burada bir şey bilmeyip konuşması çok gülünç 17 yaşındaki bir çocuktan beklentiyi yüksek tutmamak gerek zaten  :-\

G300S Driver'ımda Ateş etmek için sol tuşum bulunuyor hiç bir şekilde üstünlük sağlayacak bir hile gibi durum söz konusu değildir atamalar ile böyle oynuyorum space tuşunun atamasını mousene driver'ın varsa atayabilirsin tabii Mousen'de böyle bir özellik varsa   O:-) Driver'da böyle bir özellik var ve kullanıyorum Space tuşunu atadım ve mouse'de basılı tutuyorum buraya modpack kısmına GTA Desc atmıştım crosshair dışında hala aynı gta gidip indirip bakabilirsin bra

https://i.hizliresim.com/kvgaho6.png
https://i.hizliresim.com/1jp3d98.png
https://i.hizliresim.com/o502jds.png

#2 - 04.08.2023 04:27
Üstünlük sağlayacak bir Cleo dosyam ya da .asi dosyam yok parasını verip satın aldığım mousemin driverında böyle bir özellik var kullanmak hakkım diye düşünüyorum en düşük/yüksek yetkili tarafından 24 saat bilgisayarım tamamen taranabilir.

#3 - 04.08.2023 05:04
Sen cidden sıkıntılı bir herifsin, 20 yaşında olman demek ne anlama geliyor? İşsiz bir beyin yoksunu olup burada böyle mâkaleler mi yazıyorsun? Anlamadım, video'yu izledim ve bunu çıkarttım, MTA'dan mı geldin artık nereden geldiysen gülünç bir elemansın, YETKİLİLER BİLGİSAYARIMI KONTROL EDEBİLİR MXCNVÖMXCNVÇÖMXCNV, silip silmeyeceğini nereden bilelim arkadaşım benim? Git şu üslubunu düzelt, 20 yaşında oluyor olman seni burada üstün kılmıyor, oynadığın oyunun yaş kitlesi de havalar da değil, cidden yazık sana.

#4 - 04.08.2023 05:08
mod/YAZILIM, üstünlük sağlayan bir yazılım ile oyun oynuyorsun. Sadece olay asi ve cleo'dan ibaret değil.

#5 - 04.08.2023 10:59
Daha önce hiç CS'de mouse tekerleğiyle BunnyHop falan yaptın mı bilmiyorum ama burada üstünlük sağlayan bir durum bulunmuyor tamamen açık aramak için açılmış bir şikayet, olayın tuş değiştirmekten bir farkı yok sen rahat ettiğin için space basarak aynı hareketi yaparsın. Ben rahat ettiğim için koşma tuşunu mouse makrosuna atarım daha önce de aynı şekilde açılmış şikayetler var biraz inceleseydin üstünlük yaratan bir durum olmadığı sonuçlarına ulaşırdın, iyi forumlar.

#6 - 04.08.2023 14:16
1:10'da karakterin durduğunda tekrar space tuşuna bastığının sesini duyabiliyoruz Rey Felix. Basılı tuttuğun açık ve net bir şekilde ortada, ceza işleminden kaçmak için saçma saçma savunmalar yapmana gerek yok, kabullen.

#7 - 04.08.2023 15:57
Saçma savunmalar dediğin gerçekler herhalde, neden sadece bana takıntılı olduğunu anlamıyorum rüyalarına falan mı giriyorum anlamadım ama savaşta sizi çok fazla vurduğumdan dolayı kinlendiğini biliyorum bu şikayetlerinin sebebi ve bana olan hırsının nedeni de bu. Şikayet sonuçlanabilir, göstereceğim çoğu kanıtı gösterdim ve arkadaşlar istediği gibi elinden gelen kolpaları sıkmaya devam edebilirler her şey ortada iyi roller.

#8 - 04.08.2023 17:41
anlamadım ama savaşta sizi çok fazla vurduğumdan dolayı kinlendiğini biliyorum bu şikayetlerinin sebebi ve bana olan hırsının nedeni de bu. Şikayet sonuçlanabilir.
dans et kanka

#9 - 04.08.2023 17:45
anlamadım ama savaşta sizi çok fazla vurduğumdan dolayı kinlendiğini biliyorum bu şikayetlerinin sebebi ve bana olan hırsının nedeni de bu. Şikayet sonuçlanabilir.
dans et kanka
oyuna girmeyip 4v1 buluyorsunuz tüm gün yatıyor kanka birliginizdeki oyuncular korkmayıp oyuna girin azıcık esp ve spread ile savaşıyorsunuz savaşı kaybetmeye başlayınca da ihlallere uymaya başlıyorsunuz sadece rezil bir ekipsiniz o kadar 16-17 yaşında cocuklarsınız umarım büyürsünüz