Konu: Lambert Touchard, Magdalena Avramova/ Bağlantı koparmak, Yönetimi kandırmak  (Okunma sayısı 660 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.08.2023 14:53
6 vs 1 kalmanla 1 can kalman arasında pek fark görmüyorum her türlü şansın 0.
Video kaydım var diyorsun attığın videoda Magdalena karakterinin kanıtı onu bir köşeye koyduk senin bir kanıtın varsa onu at gereksiz yazışmaların kanıt niteliği taşımadığını biliyorsun zaten.

#11 - 03.08.2023 15:11
6 vs 1 kalmanla 1 can kalman arasında pek fark görmüyorum her türlü şansın 0.
Video kaydım var diyorsun attığın videoda Magdalena karakterinin kanıtı onu bir köşeye koyduk senin bir kanıtın varsa onu at gereksiz yazışmaların kanıt niteliği taşımadığını biliyorsun zaten.

Birader türkçen biraz zayıf mı? Ben oyundan düştüğüm sıra durum 6v1 falan değildi, sen ssi sonradan atarak algı yapıyorsun. Anlama kıtlığı çekiyorsun bırak yetkili karar versin. Oyunumda çökme sorunu var, arkadaşım da video atmış. Neyin kanıtını taşımıyor?

#12 - 03.08.2023 15:38
Crash yediğimiz an https://streamable.com/8m42iv
2-3 dakika içerisinde tekrar oyuna giriyoruz, attığım ss yeterli olur.

Videoyu indirdim, şimdi sen niye yönetimi kandırıyorsun? Oraya gelelim. Arkada dc'de gözüken mesaj olaydan 4 saat sonra 5'te atılmış. Gülmekten hıçkırık tuttu bi de sizin yüzünüzden.

#13 - 03.08.2023 15:43
Crash yediğimizi size inandırmak zorunda değiliz. Beş dakika kuralına uyup oyuna girmişiz, yetkili kararı.

#14 - 03.08.2023 15:45
Crash yediğimizi size inandırmak zorunda değiliz. Beş dakika kuralına uyup oyuna girmişiz, yetkili kararı.
Üstteki iletiyi okuycan? Zaten artık inandıraman ki, kandırmanız için koyduğu çaba gümledi arkadaşının.

#15 - 03.08.2023 15:48
Chiko'nun üstte attığı görsel çok deep bir tespit olmuş ve arkadaşlar birazcık üzülerek gümlemişler. Tüm savunmalar geldi, chikom da temizinden tespiti koydu ve radarına bu yönetimi kandıran arkadaşları şak diye sokup enseledi. Şikayete yönetimi kandırmak da eklenmiştir. Kanıtlar chiko'nun gönderdiği iletide somut ve nettir. İyi roller, daha fazla ikili diyalog olmaması adına şikayeti kilitliyorum, sonuçlanabilir.

#16 - 03.08.2023 15:48
Üstteki iletiyi okuycan? Zaten artık inandıraman ki, kandırmanız için koyduğu çaba gümledi arkadaşının.
Kimseyi kandırma niyetim yok, arkadaşım yapmıştır bir hata. Sen ama birlik üyene çok güveniyorsun :D Oradaki üç kişiyi düşürebileceğine inandın mı yürekten? İnandıysan söyle kapatsın hilesini, hit kaçırmıyor da.  :-\ :-\

#17 - 03.08.2023 15:49
Kimseyi kandırma niyetim yok, arkadaşım yapmıştır bir hata. Sen ama birlik üyene çok güveniyorsun :D Oradaki üç kişiyi düşürebileceğine inandın mı yürekten? İnandıysan söyle kapatsın hilesini, hit kaçırmıyor da.  :-\ :-\
Ben öyle bir şey dediğimi sanmıyorum. Sizinle rol yapmalarını yasakladım hatta şuanda bu yönetimi kandırma falsosundan sonra. Ne olduğunuz ortada. İyi günler my dear.
« Son Düzenleme: 03.08.2023 15:51 chikobyte »

#18 - 03.08.2023 15:52
Ben öyle bir şey dediğimi sanmıyorum. Sizinle rol yapmalarını yasakladım hatta şuanda bu yönetimi kandırma falsosundan sonra. Ne olduğunuz ortada. İyi günler my dear.

Masum ayaklarına yatıp birliğine dmci olduğunu sanan elemanları toplamışsın. Bana burda laga luga yapıyorsun.

Spoiler: GösterGizle
https://www.hizliresim.com/3urn9i5 istediğini çağır, hiç fark etmez  :-\

#19 - 03.08.2023 15:52

Masum ayaklarına yatıp birliğine dmci olduğunu sanan elemanları toplamışsın. Bana burda laga luga yapıyorsun.

Spoiler: GösterGizle
https://www.hizliresim.com/3urn9i5 istediğini çağır, hiç fark etmez  :-\

savunmanı yap geç burası oyuncu şikayeti. Bir şey yazacaksan dc: chikobyte ama muhtemelen cevap vermem.