Konu: Lawarence GOD  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 00:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kazem Nassirian @Lawarence
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir savaş ortamındayken arkadaş ile karşılıklı sıkışıyoruz, ilk hiti atıyorum, ikinci ve ardından üçüncü. Son hiti atmama rağmen canı azken düşmüyor, hadi diyelim bug oldu. Fakat attığım sste de arkadan birlik üyelerim ateş ediyorlar ve ona rağmen orada yine de kendini kurtarıp düşmüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Üç hit attığım an

https://streamable.com/r205fh

Sonrasında da birlik üyelerimin attığı mermi

Ek açıklamalar(varsa): Videonun son saniyesini durdurup arkadan bir mermi yediğini ve kurşun izini görebilirsiniz, bir yandan da kan izlerini.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 00:37 Ducatro »

#1 - 01.08.2023 00:52
Merhaba, bu şikayeti inceleyecek olan yetkili Lia olduğu için ona güvenim sonsuz, gayet hile konusunda yeterli bilgisi var, fazla bir açıklamada bulunmadan direkt konuya geçeceğim.

*God olarak adlandırdığınız hileyi kullanmadım, GTA objelerinden dolayı mermi problemi yaşanıyor, o durumda olsam canım dahi azalmaz ve üzerine üstlük god aç kapa yapınca canın yenileniyor, bu bilgiyide daha önceden hile kullanmış olarak adlandırılan arkadaşlardan aldım. * 

God olsam canım bile azalmaz. Şikayet için teşekkürler, iyi eğlenceler. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 00:56 Lawarence »

#2 - 01.08.2023 00:58
Güzel bir savunma, birlik içinden güzel bir yardım alarak chill bir davranış savunmanı zamanında değiştirdin, belki işine yarar. Sonuçlanabilir.

#3 - 01.08.2023 09:38
G1  :garip:

#4 - 01.08.2023 12:23
Ek olarak birazdan ayrı bir şikayet açılacak.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 12:47 Ducatro »

#5 - 01.08.2023 12:25
G1-G2 fullleeeeeee geliyor video

#6 - 01.08.2023 12:37
Merhaba, bu şikayeti inceleyecek olan yetkili Lia olduğu için ona güvenim sonsuz, gayet hile konusunda yeterli bilgisi var, fazla bir açıklamada bulunmadan direkt konuya geçeceğim.

*God olarak adlandırdığınız hileyi kullanmadım, GTA objelerinden dolayı mermi problemi yaşanıyor, o durumda olsam canım dahi azalmaz ve üzerine üstlük god aç kapa yapınca canın yenileniyor, bu bilgiyide daha önceden hile kullanmış olarak adlandırılan arkadaşlardan aldım. * 

God olsam canım bile azalmaz. Şikayet için teşekkürler, iyi eğlenceler. Sonuçlanabilir.
sobeit den god acınca can vermez cleo ile açtığının bir kanıtı yok tek taraflı bakmayalim

#7 - 01.08.2023 12:47
G1-G2 fullleeeeeee geliyor video

G1-G2 mi  ::) konuşmak için konuşuyorsunuz cidden, G1-G2 can arttırıyor @Lawrence nin canı artmamış, içinizde nasıl bir oturmuşluk varsa her şeye şikayet açıyorsunuz komiksiniz.

#8 - 01.08.2023 14:03

sobeit den god acınca can vermez cleo ile açtığının bir kanıtı yok tek taraflı bakmayalim
Bilmiyorum kanka böyle hilelerden pek anlamıyorum orada çatışmaya ekstazi basıp 194 can ile girdim.

#9 - 01.08.2023 16:16
Evet hilelerden genelde anlamıyorsunuz, ekibin hile geçmişi var kendi ağzıyla söylüyor. Evet anti hile ekibiniz var onlar her şeyi biliyor. Bir şikayet daha yemene rağmen sen hala hiç bir şey bilmiyorsun sonuçlanabilir.