Konu: Sequan Owens, Qwantez Mosley Metagaming.  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2023 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sequan Owens (@Recks), Qwantez Mosley (@ozan the great)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/07/2023 16.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, Idlewood Avenue Street Ratts birliğine dün akşam saatlerinde girdim. Henüz beni kendi hood bölgemizde görmeden, herhangi bir çete üyesiyle yan yana görmeden veya konuştuğumu görmeden. Metagaming yapıp, forumdan bakıp ismimi görünce hadi sıkalım demiş olmalı bu zeki arkadaşlar.  :garip:

Taksicilik yaparken önümü kesip ikisi birden ateş açmaya başladılar, tutturamadıkları için bir interiora girip saklanmayı becerdim fakat nafile. Yine de düşürdüler, kanıtları da burada. Arkadaşların bir kanıdı, bir delili varsa benim o sokakta dikildiğime dair, veya biriyle konuştuğuma dair. Veya benim o çeteden olduğumu nereden öğrendiklerine dair, çünkü ben dün gece saat on-on bir civarında IC hapishanedeyken girdim hapise. Buna dair bir kanıtları varsa ben şikayetimi geri çekeceğim, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ceza alsınlar.

#1 - 29.07.2023 17:06
biraderim rol yapmadan nasıl birlikte oluyosun kafam karıştı ondan soruyorum

#2 - 29.07.2023 17:11
kral dikkatli okursan, dışarıda insanların görebileceği bir yerde değil, IC hapiste tanışıp, rol yapıp girdim. Loglara bakılabilir zaten o saatte hapiste olduğum.  ::)
daha fazla konuşmadan yetkili arkadaşı bekleyelim.

#3 - 30.07.2023 22:33
24 saat geçti, savunma yapılmadı hala. Yetkili birisi ilgilenebilir mi artık?

#4 - 31.07.2023 14:19
@Recks @ozan the great Savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#5 - 31.07.2023 15:50
İdlewood tarafında bir kaç kişiyi vurduğumuz zaman arkadaşta taksi işe idlewood da takılıyordu, siyahi karakter. Sistemsel de idlewood da olduğu için vurdum, idlewood da taksi ile takılıyordu. Her takılanı ss alırsam kimseyi vuramayız o zaman.

#6 - 31.07.2023 16:57
kral Idlewood'dan taksiyle geçmem sence o birlikten olduğumu anlaman için yeterli bir sebep mi? ona kalırsa poschevo'nun önünden de geçiyorum, o zaman poschevo birliğinden de olayım? ayrıca, r19 olmana rağmen metagaming ne bilmiyorsun sanırsam. sistemsel olarak idlewoodda olduğumu forumdan öğrenip bana sıkamazsın bro, bu da kulağına küpe olsun. iyi roller.

#7 - 31.07.2023 23:41
kral Idlewood'dan taksiyle geçmem sence o birlikten olduğumu anlaman için yeterli bir sebep mi? ona kalırsa poschevo'nun önünden de geçiyorum, o zaman poschevo birliğinden de olayım? ayrıca, r19 olmana rağmen metagaming ne bilmiyorsun sanırsam. sistemsel olarak idlewoodda olduğumu forumdan öğrenip bana sıkamazsın bro, bu da kulağına küpe olsun. iyi roller.
küpeyi bi tarafına tak, adamların orada duruyorsun konuşuyorsun takılıyorsun iş vurmaya gelince meta oluyor

#8 - 01.08.2023 01:28
ok bro

#9 - 01.08.2023 14:05

bizim yanımızdakilere ettikleri küfürlerde ortada + birde taksi aracını babasının aracı gibi istediği yere gidiyor, takscilik yapmıyor