Onaylı bir hood içerisindesin, evi satmaktan çok laf kalabalığı yaptığın için böyle bir yaklaşım aldın, ki seni orada düşüredebilirdim, düşürmedim, şikayet açmak yerine Mongols'un büyüklerine olayı anlatıp IC'de çözebileceğin bir olayı şikayete taşıman üzücü olmuş. Yediğim DM şikayetleri başka birlikler ile savaş içerisindeyken baskın anında hood'un içerisinde vurduğum siviler yüzündendir, hep bu şekilde bir yaklaşım yapıyormuşuz gibi şikayete lanse etmişsin
. Savunmam bu kadar, teşekkürler. ("Çok atarlısın oğlan, dikkat et kelimelerine")
Onaylı bir hood içerisinde ilk sohbet aşamasında herhangi bir şekilde hakaret içerikli bir kelime kullanmıyorum, dikkatli bakarsan görürsün. Manipüle etmeye çalışman da ayrı bir trajikomik bir durum ortaya çıkarmış, neyse. Senin yaptığın kural ihlali yüzünden, birliğimi saçma sapan davranışlarınız sebebiyetiyle alakasız ve saçma rollerin içine dahil edemem. Laf kalabalığı olarak nitelendirmişsin ama kendi yaptığınız bir durumu izah etmişsin, orada başta açtığınız far konusundan sapıp ev konusuna konuşmayı çevirirken, orada bir anda atarlanan sizsiniz. İlk hakareti, ilk eylemi çıkaran da sebepsiz sıkan da sizsiniz. Uzatmanın bir mânası yok, "Çok atarlısın oğlan, hareketlerine dikkat et" cümlesi senin hakaretlerin üzerine ve davranışların üzerine söylenen bir cümle. Gelip beni tehdit edersen, sizden uzak kendimi muhafaza etmiş bir durumdayken kendimi korumak amaçlı böyle bir cümle kurabilirim. "Oğlan" kelimesi bir hakaret oluşturmuyor, nitelik belirtiyor. Bunu hakaret olarak algılayıp, buna göre rol işleyişini şekillendirdiysen bu da senin zekanın bir sorunu