N/A
02:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse.
Alıntı yapılan: van der godefroy - 27.07.2023 02:0602:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse. Soğuk dönen çatışma. Arkadaşınız Patrick o bölgedeydi, devam edip etmeyeceğini iyi biliyordunuz. Mavi ekran aldıysan sorun yok, bana vahiy inmiyor. Ayrıca başında 5+ adam varken sürünerek girdim diye bir şey yok. Rezil durumlar.. Sonuçlanır
Alıntı yapılan: Pondicherry - 27.07.2023 02:08Alıntı yapılan: van der godefroy - 27.07.2023 02:0602:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse. Soğuk dönen çatışma. Arkadaşınız Patrick o bölgedeydi, devam edip etmeyeceğini iyi biliyordunuz. Mavi ekran aldıysan sorun yok, bana vahiy inmiyor. Ayrıca başında 5+ adam varken sürünerek girdim diye bir şey yok. Rezil durumlar.. Sonuçlanır5 tane adam olsun, arada 2 metre var. Süründüm ve girdim
Alıntı yapılan: van der godefroy - 27.07.2023 02:0602:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse. Oyundan ne zaman düştünüz? Oyuna girdiğinizde ne kadar zaman geçmişti ve karşı tarafa ulaşmayı denediniz mi? Kanıtlarınızı iletin.