Konu: A. Gallofini van der godefroy  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 27.07.2023 01:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Gallofini @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodaki Poschevo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23 Temmuz gece suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK ihlali, /q Vurulmasına rağmen koşarak interiora giriyor. Sonrasında o interior basıldığında ortalarda gözükmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yaralı durumda

İnteriora girmiş
Spoiler: GösterGizle

Ve bölgede yok.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılır.

#1 - 27.07.2023 02:06
02:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse.  O:-)

#2 - 27.07.2023 02:07
Rk konusuna gelirsek, sürünerek girdim ve emotesini verdim. Varsa aksine kanıtın eklersin iyi geceler

#3 - 27.07.2023 02:08
02:30’da vurulmuşum, 03:02’de basıyorsunuz. Arada yarım saat var, q atma hakkım var fakat maalesef bilgisayarım mavi ekran verdi vermeseydi hepiniz düşmüş olacaktınız da neyse.  O:-)

Soğuk dönen çatışma. Arkadaşınız Patrick o bölgedeydi, devam edip etmeyeceğini iyi biliyordunuz. Mavi ekran aldıysan sorun yok, bana vahiy inmiyor. Ayrıca başında 5+ adam varken sürünerek girdim diye bir şey yok. Rezil durumlar.. Sonuçlanır

#4 - 27.07.2023 02:11

Soğuk dönen çatışma. Arkadaşınız Patrick o bölgedeydi, devam edip etmeyeceğini iyi biliyordunuz. Mavi ekran aldıysan sorun yok, bana vahiy inmiyor. Ayrıca başında 5+ adam varken sürünerek girdim diye bir şey yok. Rezil durumlar.. Sonuçlanır
5 tane adam olsun, arada 2 metre var. Süründüm ve girdim

#5 - 27.07.2023 02:15

5 tane adam olsun, arada 2 metre var. Süründüm ve girdim

2 metre falan yok. Aşağı kattan yukarı kata uçuyorsun

#6 - 27.07.2023 12:06

Oyundan ne zaman düştünüz? Oyuna girdiğinizde ne kadar zaman geçmişti ve karşı tarafa ulaşmayı denediniz mi? Kanıtlarınızı iletin.

#7 - 27.07.2023 12:48

Oyundan ne zaman düştünüz? Oyuna girdiğinizde ne kadar zaman geçmişti ve karşı tarafa ulaşmayı denediniz mi? Kanıtlarınızı iletin.
Oyundan 03:00 gibi düştüm, son çatışma rolünden sonra yarım saat geçti ve bende tekrar girme gereği duymadım. Zaten 15 dakika geçtikten sonra çıkabiliyoruz

#8 - 27.07.2023 12:49
Discorddan arkadaşlara mavi ekran yediğimi söyleyince zaten meta yapıp içeriye girip arkadaşlarımı vurdular. Kolay gelsin

#9 - 27.07.2023 12:53

Görüldüğü üzere, 02:33'te interiordayım. 03:00 gibi oyundan düştüm, aradan yarım saat geçmişti bende tekrar girme gereği duymadım ve mavi ekran yediğimi belirttim. Bunun üzerine meta yaparak içeriye girip arkadaşlarımı vurdular, 03:02'de.
&ab_channel=DocProust
@Arrikanez