Konu: [Poschevo Üyesi - pondicherry]  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2023 00:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Proust - @Pondicherry

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @WulqueN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, Ortak nezaket, Aktif rolde B

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK'lı olmama rağmen bilerek düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1=Anim vermişim, bir anlığına ayağa kalktım ve B chatten emir veriyor aklınca.

RK'lı olduğumun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.07.2023 00:48 van der godefroy »

#1 - 27.07.2023 00:51
Uyarılıp geçilmezse seviniriz, arkadaş neredeyse 60 level ve bu ihlalleri yapmamayı bilecek leveli çoktan gelmiş. Sunucunun kalitesini düşürecek tarzda hareketler yapması hoş değil.

#2 - 27.07.2023 01:24
İyi geceler. Şu (Poschevo üyesi) başlıklı zımbırtıyı anlamadım ama ucuz çaplı algı oyunlarına devam edelim bakalım.

Evet, düşürdüm. Yine olsa yine düşürürdüm. Yaralı olmasına rağmen "sivil" arkadaşlarını sahte ihbar vermesi üzerine bölgeye çağıran, sonrasında koşarak interiora kaçan, yaralı animasyonu atması gerekirken 3 kere ayaklanıp otuz saniye arayla tekrar oturan birine ikazımı yaptıktan sonra sistemsel yaralıya düşürdüm. Bu OOC olarak kazandığım bağışıklıkla ilgili. Yine olsa yine düşürürdüm ki iyi ki düşürmüşüm, sonra koşarak interiora falan giriyorsun çünkü. :DDDD  İkazımı yapmışım, bir süre beklemişim. Bölgeye gelen arkadaşımla etkileşime bile geçmişim, hâlâ ayakta gördüğüm için vuruyorum. Zerre pişman değilim.

XD  ("Geliyorlar Patrickler." İyi açıklıyor durumu)
Spoiler: GösterGizle

#3 - 27.07.2023 01:27
Arkadaş savunma yapmamış, yaptığı suçu resmen yüzsüzce kabul etmiş. Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 27.07.2023 01:28
İyi geceler. Şu (Poschevo üyesi) başlıklı zımbırtıyı anlamadım ama ucuz çaplı algı oyunlarına devam edelim bakalım.

Evet, düşürdüm. Yine olsa yine düşürürdüm. Yaralı olmasına rağmen "sivil" arkadaşlarını sahte ihbar vermesi üzerine bölgeye çağıran, sonrasında koşarak interiora kaçan, yaralı animasyonu atması gerekirken 3 kere ayaklanıp otuz saniye arayla tekrar oturan birine ikazımı yaptıktan sonra sistemsel yaralıya düşürdüm. Bu OOC olarak kazandığım bağışıklıkla ilgili. Yine olsa yine düşürürdüm ki iyi ki düşürmüşüm, sonra koşarak interiora falan giriyorsun çünkü. :DDDD  İkazımı yapmışım, bir süre beklemişim. Bölgeye gelen arkadaşımla etkileşime bile geçmişim, hâlâ ayakta gördüğüm için vuruyorum. Zerre pişman değilim.

Burada hakime ifade verir gibi ifade vermişsin. Anim çekmemle düşmem arasında 12 saniye var, palavraları bırak. İyi geceler

#5 - 27.07.2023 01:38

Burada hakime ifade verir gibi ifade vermişsin. Anim çekmemle düşmem arasında 12 saniye var, palavraları bırak. İyi geceler

Sen şikayeti açmışsın, ben savunmamı yapmışım. Haklıysan üste çıkmaya çalışmazsın biter. Karın ağrılarınızı kendinize saklayın

#6 - 27.07.2023 17:42
FM tarafından incelendi. Rolde q cezası geçerli. William Proust karakteri üst üste vurduğu için Revenge Kill sebebiyle ceza aldı. Rolde q atan @van der godefroy  Arthur Gallofini şimdiki adıyla (Vincenzo_Sarracano)'nun silahı silinecek.

>> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147625.0
« Son Düzenleme: 27.07.2023 17:46 Anomaly »