Konu: İhlal Zinciri.  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2023 21:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darrel Jenkins - @aka of criminal

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Emocann  @Strenz  @Glitchrain @xqsxmih @scofieldbutsad

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.00-18.00 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok fazla birşey yazmayacağım, herşey ss lerde, Arkadaş RefuseRP,RetartedRP,FearRP ihlalleri yapıyor, rolü kesinlikle kabullenmiyor, ve korku rolü kesinlikle yapmıyor, orda kaç tane siyahiyiz. Herneyse gereği olacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/627dwsp    https://www.hizliresim.com/fie11v5    https://www.hizliresim.com/n6z1o3l      https://www.hizliresim.com/h640jpq

Ek açıklamalar(varsa): Herşey ortada.

#1 - 24.07.2023 21:47
Şahitliğimi onaylıyorum :sampanya:

#2 - 24.07.2023 21:52
Rolümü doğru yaptığımı düşünüyorum,  benden zorla evimi takaslattırmaya çalışıyorlar bunu kabul etmedim diye ihlale giriyorsa cezamı yemeye rağzıyım.

SSler net değil haberin olsun.

#3 - 24.07.2023 22:01
Evi takaslayalım dedik kabul ettin? Zorla değil.

#4 - 24.07.2023 22:02
Şahitliğimi onayladım.

#5 - 24.07.2023 23:55
Şahitlimi onaylıyorum, evi ilk başta onayım dedin sonra lafının arkasında durmayıp (fear rp) evi vermiyorum dedin ck rolünede girince legalsiniz polise seni verincede illegal gülünç bir olay  ::)  :-[

#6 - 25.07.2023 00:49
Şahitlimi onaylıyorum, evi ilk başta onayım dedin sonra lafının arkasında durmayıp (fear rp) evi vermiyorum dedin ck rolünede girince legalsiniz polise seni verincede illegal gülünç bir olay  ::)  :-[
O yüzden 200 dakika jail yediniz demi kanka, üstümde silah var arkadaşlarına pd aratıp peşimize polis takıyorsunuz az daha aklınızı kullanın.

#7 - 25.07.2023 14:12
Rolümü doğru yaptığımı düşünüyorum,  benden zorla evimi takaslattırmaya çalışıyorlar bunu kabul etmedim diye ihlale giriyorsa cezamı yemeye rağzıyım.

SSler net değil haberin olsun.
Ölüm korkusu ile bakarsak evet demek zorundasın senin evini sistemsel olarak kimse almayacakti rolsel olarak ev bizim olacaktı sen hayır demen ile rol hatası yaptın fear RP ihlali yaptın orada seni ck edebilirdik

#8 - 26.07.2023 12:50
@Pazzillien$ ekran görüntülerinden bir şey anlaşılmıyor, kanıtları en kısa sürede yenileyin.

#9 - 30.07.2023 09:20
@Pazzillien$, şikayeti tekrardan ekran görüntülerini yeniledikten sonra oluşturun.