Konu: Alperizm - ESP  (Okunma sayısı 668 defa)

#60 - 27.07.2023 20:07

Son olarak bunu atmak istiyorum.
Videoda ne var kanka? Bi tek ben mi göremiyorum?
Daha fazla açıklamaya uğraşmayacağım kaç defa dedim kontrol ettim 3-4 defa diye.
2 Saat uğraşıp sana 5 saatlik video atarım, girdin mi çıktın mı öğrenirsin.
Evin çatısında eğleniyoruz, koşuşturuyorduk. Arkadaşım çatıya yeni çıkıyor ve Darrel karakteri evinden çıkıp 3 hit ile düşürüyor.
Bu da ESP olduğunu direkt ortaya sürdüğüm kanıtlar.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144519.100
Hesaplar uyuşuyor, discord bana ait değil olayına girmemiş zaten. Şimdi de giremez, önceki olayda kendisinin olduğunu kabul etmişti. Vice hesabı uyuşuyor, eski discord nicki.
« Son Düzenleme: 27.07.2023 20:16 Emocann »

#61 - 27.07.2023 20:17
Evet o şikayette benim rahat kanka, kabul etmiyorum diye bir şey demedim? Fakat o şikayetide bu şikayetide açan sensin nasıl bir kin kaptığını tahmin edemiyorum bir kaç gün önce zaten @Lia adlı yetkili bunada şahit oldu, silahımı kaptırmak için arkadaşların telefondan polisi arıyor silahsız arkadaşınla beni pd ye yakalatmaya çalışıyorsunuz.

#62 - 27.07.2023 20:20
Evet o şikayette benim rahat kanka, kabul etmiyorum diye bir şey demedim? Fakat o şikayetide bu şikayetide açan sensin nasıl bir kin kaptığını tahmin edemiyorum bir kaç gün önce zaten @Lia adlı yetkili bunada şahit oldu, silahımı kaptırmak için arkadaşların telefondan polisi arıyor silahsız arkadaşınla beni pd ye yakalatmaya çalışıyorsunuz.
Fear RP yapsaydın, rolüne uysaydın seni serbest bırakacaktık zaten, hilenin olmasına rağmen vuramaman çok komik. Aim destek kullanıyor birde.  :'(

#63 - 27.07.2023 20:22
Fear RP yapsaydın, rolüne uysaydın seni serbest bırakacaktık zaten, hilenin olmasına rağmen vuramaman çok komik. Aim destek kullanıyor birde.  :'(
Ben kural ihlali yapıyorsam seninde mi kural ihlali yapman gerekiyor anlayamadım?  Şimdi birisi Fear Rp yapmadı diye onu illegal olduğum halde polisi arayıp yakalatmam mı gerekiyor ::)

#64 - 27.07.2023 22:13
bro dierk hileyim desen kurtulurdun belki şikayeti birlik tanıtımına benzetmişsin

#65 - 27.07.2023 22:37

Son olarak bunu atmak istiyorum.
Videoda ne var kanka? Bi tek ben mi göremiyorum?
Daha fazla açıklamaya uğraşmayacağım kaç defa dedim kontrol ettim 3-4 defa diye.
Kısacası çatıdan o adamı göremezsin, onu anlatmaya çalışıyorum fakat belli ki anlayamıyorsun.

#66 - 27.07.2023 23:07
N e kadar ayıp hile açılır mı ya püh kepaze herifler
en azindan birlik dcsine ses atıp aksam 10da kıyım olacak diyip sedat peker raconu kesmiyoruz

#67 - 28.07.2023 00:53
N e kadar ayıp hile açılır mı ya püh kepaze herifler
en azindan birlik dcsine ses atıp aksam 10da kıyım olacak diyip sedat peker raconu kesmiyoruz
Kavganı başka yerde et, sonuçlanması bekleniyor.
Attığı iletiyi iyice okursanız biraz kafa yorarsak, hile kullandığını itiraf etti. EN AZINDAN BİRLİK DCSİNDE SES ATMIYORUZ. Hile kullandığını itiraf ediyor. Demek istediği büyük ihtimalle şöyle bir şey. Hile kullanıyoruz eyvallah ama sesliden racon kesmiyoruz.
« Son Düzenleme: 28.07.2023 01:00 Emocann »

#68 - 28.07.2023 01:02
bilader ne anlatıyon sen ya kendi dünyanda hayal kurmaya devam et ne zaman bu çocuğa şikayet açsan 2sayfadan aşşağı olmuyor

#69 - 28.07.2023 01:03
bilader ne anlatıyon sen ya kendi dünyanda hayal kurmaya devam et ne zaman bu çocuğa şikayet açsan 2sayfadan aşşağı olmuyor
Bilader değil, birader. Senin biraderin ben değilim, kedicik.