Konu: Alperizm - ESP  (Okunma sayısı 920 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.07.2023 20:15
Yetersiz kanıt dostum, ben evden 2 3 kere çık gir yaptım ve adamın yerini kontrol ettim zaten, dikkatli bakılırsa ayakta  bekliyor :-\

Kapı kitli bilader.

#11 - 24.07.2023 20:15
Nasıl bu kadar çok kendine güveniyorsun? Adam belki yerini değiştirdi, bunu nasıl anlayabilirsin ki?
Dostum savunmamı yaptım senle muhattap olmayacağım, şikayet uzamasın.

#12 - 24.07.2023 20:16
Yetersiz kanıt dostum, ben evden 2 3 kere çık gir yaptım ve adamın yerini kontrol ettim zaten, dikkatli bakılırsa ayakta  bekliyor :-\

Kapı kitli biladerim.
Hani her baktığımda kitleyip içeri giriyorum vurulmamak için?

#13 - 24.07.2023 20:16
Tek tek kapı kilitli yazmanıza gerek yok savunmamı yaptım uzatmayalım rica ediyorum.

#14 - 24.07.2023 20:17

Kapı kitli biladerim.
Tamam ben de sana diyorum ki bu adamın çatıda olduğunu nereden anlıyorsun? Nasıl bu kadar çok kendine güvenebiliyorsun? Adam belki yer değişti.

#15 - 24.07.2023 20:20

Kapı kitli biladerim.
Tamam ben de sana diyorum ki bu adamın çatıda olduğunu nereden anlıyorsun? Nasıl bu kadar çok kendine güvenebiliyorsun? Adam belki yer değişti.
Alıntı yaptıklarını okumadın herhalde 2-3 defa baktım diyorum, adam orada olmasaydı adamı vuramazdım ve eve tekrar geri girip kilit atardım bunu anlamayacak ne var?

#17 - 24.07.2023 20:30

Kapı kitli biladerim.
Alıntı yaptıklarını okumadın herhalde 2-3 defa baktım diyorum, adam orada olmasaydı adamı vuramazdım ve eve tekrar geri girip kilit atardım bunu anlamayacak ne var?

Kardeşim benim, ilk başta donuyo karakter interiordan çıktınmı donuyor 3 saniye falan neyine bakıyosun?

#18 - 24.07.2023 20:32
https://streamable.com/ag7uke

Burdada görüldüğü gibi herşey ortada, kapı kilitli duruyor ilk başlarda uzun bi süre, sonra ise kapıyı açtığı dışarı çıktığı gibi bam direk sağ üst arka çatısındaki bana sıkıyor, komiksin kardeşim, eski esp şikayetin de bile ortada herşey...

#19 - 24.07.2023 20:33
https://streamable.com/ag7uke
Emote yok, he hile değilsen önceden açılmış şikayette bariz bir şekilde esp kullanıyorsun. Farklı bir yoldan ilerliyelim, ESP değilsin diyelim, o halde mix yapıyorsunuz. Kapın her zaman kapalıydı senin. Forza_G'de silah vardı gelince sende sıkmaya başladın. Mix yapıyorsanız hem admin kandırmaktan yiyeceksiniz, Mix'i yapıyorsunuz ya da ESP'siniz. Bir şeyleri itiraf ette bitsin. Ama ESP olduğunuz garanti, önceden şikayet açılmış zaten.