Konu: Klyde_Shaqwell - @enesavege DM  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2023 18:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klyde_Shaqwell @enesavage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokaktan geçerken arkadaş evden çıkıp birden DM atıyor, ncmi daha yeni atmıştım, şehirde kimseyi doğru dürüst tanımıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahının silinmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 23.07.2023 19:00 Forza_g »

#1 - 23.07.2023 18:59
nasıl oluyorsa 3mermi attı 3üde kafama geliyor.  ::)

#2 - 23.07.2023 19:27

SS'te gördüğünüz üzere şehire yeni gelen kişilerin böyle davranması çok normal değil, bu yüzden sıktık. Darrel karakteri ile bir sıkıntımız var zaten. Bu yüzden ateş açıldı. Onun arkadaşı da eve koşunca ateş ettik ve vuruldu. Çatışma yerine koşman NON RP ve Retard RP'ye girer. Savunmam bu yönde, tatilde olduğumdan dolayı İnternet Cafe'den giriyorum, hile kullanacak biri değilim

#3 - 23.07.2023 19:27

Hakaret içeriyor ve bunu karakterimiz yanlış anladı ve sıktık. Fear RP yapmaması CK'ya sürükler, bunu ben değil yönetim karar verir tabii. Bir daha FEAR RP yapmazsanız CK ticketımızı açacağız, bunu tehdit olarak algılamayın.

#4 - 23.07.2023 19:30
24 Yaşında bir insanım sizin gibi oyun bağımlısı değilim nereden vuracağınızı başen şaşırıyorsunuz 15 18 yaşında adamlarsınız bu kininizi bırakın cidden dışarıdan bakıldığınızda çok komik duruyorsunuz HİLE DEMİŞSİN YETKİLİLER İP ADRESİME BAKIP İNCELESİNLER. iş tatilindeyim evden uzaktayım internet kafede oyunu indirip oynuyorum sen bana diyorsunki hile yazık gerçekten şu oyunu bu kadar büyütmeniz beni aşırı derecede güldürüyor neyse yetkililer baksın incelesin önemli değil benim için ayrıca jail'in o kadar doluki nasıl bir oyun oynadığın belli oluyor.

#5 - 23.07.2023 19:32
Arkadaşını içerde vuruyoruz metagaming yapacağını bildiğim için dışarı çıkıyorum ve kimi görüyorum? seni görüyorum dostum belliki discord'dan sesli olarak konuşup geliyosun sokağa neyse incelesinler bakalım benim gönlümde rahat kafamda rahat kışkırtma yapıyorsunuz ve ayrıca oyun içi husümetimiz vardı sebepsiz bir yere sıkmıyoruz hadi daha fazla yazışmayalım yetkililer incelesin

#6 - 23.07.2023 19:35
Ayrıca ooc kin yapmışsın silahımın silinmesini istiyormuşsun ne kadar ooc kin yaptığın zaten buradan belli oluyor oyun içinde bizi tilt etme veya bizim aleyhimize konuşma konuştuğun taktirde böyle bir sorun yaşayabilirsin.

#7 - 23.07.2023 19:36
Ayrıca yakın mesafeden sana ateş ediyorum arabanın içinde sabit bir şekilde duruyorsun kafana sıkıyorum ve denk geliyor ve bunu yetkililere aimbot olarak söylüyorsun cidden yaşını çok belli ediyorsun kardeşim sana iyi roller diliyorum

#8 - 24.07.2023 11:47
Savunma yeterli görüldü.