Konu: [23.07.2023 - kingdom of persia üyeleri] GBİ, Retarded-RP  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2023 01:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Farhad_Esfahani @blackwaldo21 Jaffar_Zakaria @giray the kurdish mafia Bayghar_Merdhani @she loves my little draco

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded RP
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız bir süreliğine AFK'yken döndüğünde böyle bir şeyler karşılaşıyor. Karakterler bence Retarded-RP'ye girecek kadar gereksiz agresif rol yapmışlar. Bunu güvenli bölgede gerçekleştiriyorlar, kışkırtmaya sürekli devam ediyorlar. Güvenli bölgede bu tarz konuşmak yasak. İhlale zorluyorlar, rol gereği çıkarıp vursan sen suçlusun.

Sinir hastası rolü yapıyor olabilirler, fakat psikolojik rahatsızlık rolü yapmak da sunucuda yasak. SS'lerin birinde birisi kendini şehrin PD'si sanmış son ihtarı verelim diyor. Güvenli bölgede.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kurulalı bir ay geçmeyen bir birlik böyle şehrin allahı modunda takılmamalı. Birlik gelişimi, senaryo vs var roleplay oynuyoruz.

« Son Düzenleme: 23.07.2023 02:14 Chieftain »

#1 - 23.07.2023 03:01
 tek kişisin 4 kişiyiz silahlı olarak, sinema izler gibi duruyorsun karakterinle ve o karakterlerin psikolojisi doğal olarak o rolü sergiliyor
« Son Düzenleme: 23.07.2023 04:42 bestgunslinger »

#2 - 23.07.2023 03:02
O roldede ilk küfür eden karşı taraf karşılık veriyoruz giray müsait zamanında onu da atar boş şikayetler açmayın böyle

#3 - 23.07.2023 03:03
Başka bir yerde tekrar yanımıza geldin ara sokaktı oradan bahsediyorum orayıda ben atacağım müsait zamanda

#4 - 23.07.2023 05:15
Birlik üyeleri orada rumano ekibiyle sözlü atışıyor, konunun sizinle hiçbir alakası yok. Arabayla gelip yanda duruyorsunuz ve bana mı dedin? tarzında roller yaparak kendi kendinize içerleniyorsunuz. Karakterlerin biri de size uza tarzında şeyler söylüyor olayın içine siz de giriyorsunuz ardından karşılıklı atışmalar başlıyor. Tüm bunların haricinde oluşumun rol konseptine karışamazsın, ben senin işine burnumu sokuyor muyum? Hayır.
Güvenli bölgede ateş edilmiyor, brawl atılmıyor açtığın şikayet tamamen birliği karalamaya/çamur atmaya yönelik bir hareket.

#5 - 23.07.2023 08:57
Şikayet geri çekilmiştir.

#6 - 23.07.2023 11:00
kilit arşiv

#7 - 23.07.2023 11:35
K&A