Konu: Raul_Caballero @Elite - ESP kullanımı  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 22.07.2023 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Raul_Caballero @Elite

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda belirtilen tarih

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Serverin çökmesi sonrasında oyuna girip adminlerden raporla beni ışınlamaları için ricada bulunuyorum. Arkadaşın ESP açıp ava çıkmış olduğu belli ki uzaktan nametagımı görecek mesafeye girmese dahi hemen market caddesinin girişinde bekleyip sanchez ile siper pozisyonu alıyor, ondan sonraysa benim karakterimi kaybetse dahi takip ediyor. Yakın takibe almış gibi her seferinde ne tesadüftür ki aynı sanchezli aynı arkadaşa en az üç kez rastlıyorum. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Videolu kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu sabahki DM atmaya çalışan tayfadan birisi ve ESP kullanıyor, kanıt olarak atabiliyorsa ekran videosunu atmasını istiyorum. Ayrıyetten şunu belirteyim maske takıyorum arkadaşlara gözükmemek için, maske taktığım için espden ona tehdit olarak görünmüş de olabilirim  :D

#1 - 22.07.2023 13:35
Burda herhangi bir hile kullanımı yok, kişiler ile aktif bir savaşta olduğumuz hoodlarında dolanıyoruz. Sonrasında bu kişi meslek kastığı için sürekli, tekrardan meslek noktasına doğru yöneliyoruz. Olay tamamen bu.
Gördüğünüz gibi diğer arkadaşı meslek noktasına ışınlanıyor bir anda, hatta pm konuşmamızda da bu konuyu konuşuyoruz. Kişinin buraya ışınlandığını söylüyoruz.
Asıl demek istediğim şey arkadaşının ışınlanmasından dolayı ve olay bölgesi orası olduğu için kişi ile karşılaşıyoruz. Olay tamamen bu.

#2 - 22.07.2023 13:41
Burda herhangi bir hile kullanımı yok, kişiler ile aktif bir savaşta olduğumuz hoodlarında dolanıyoruz. Sonrasında bu kişi meslek kastığı için sürekli, tekrardan meslek noktasına doğru yöneliyoruz. Olay tamamen bu.
Gördüğünüz gibi diğer arkadaşı meslek noktasına ışınlanıyor bir anda, hatta pm konuşmamızda da bu konuyu konuşuyoruz. Kişinin buraya ışınlandığını söylüyoruz.
Asıl demek istediğim şey arkadaşının ışınlanmasından dolayı ve olay bölgesi orası olduğu için kişi ile karşılaşıyoruz. Olay tamamen bu.
anlaşıldığı üzere arkadaşın olay zamanında aldığı videolu kanıtı veya espsiz aldığı görüntü de yok. Raul karakteri maske taktıktan sonra görüldüğü üzere siper pozisyonu alıyor. bundan dolayı ceza almasını istiyorum.

#3 - 22.07.2023 13:42
Oradaki kişinin tam olarak benim olduğumun kanıtı var mı? Göremiyorum, ayrıca birlikte benim gibi böyle skinle dolaşan kişiler var. Her bu skinli kişi ben değilim, sonuçlanabilir.

#4 - 22.07.2023 13:47
Bende kişiyi takip ettiğim için eklemek istiyorum, 1.5-2 saattir meslek yapıyorsun. Rotayı ezberleyip denk gelmek bu kadar zor bir şey değil özellikle sunucuda sabahları 50-70 kişi varken seni bulmak gayet normal.
https://streamable.com/96l75j
Video chatloglarına baktığınızda 3 kişini meslek yaptıklarını zaten biliyoruz.

#5 - 22.07.2023 13:49
Oradaki kişinin tam olarak benim olduğumun kanıtı var mı? Göremiyorum, ayrıca birlikte benim gibi böyle skinle dolaşan kişiler var. Her bu skinli kişi ben değilim, sonuçlanabilir.
dostum sabah saatin onu. çevrede başka beyaz sanchez ve o skinle gezecek ve dm arayacak başka bir insan aramıyorum. savaştayız. o skine sahip başka bir mongols üyesi yok. kimi kandırıyosun? yönetimi mi?

« Son Düzenleme: 22.07.2023 13:51 unknownbard200618 »

#6 - 22.07.2023 13:53
Bende kişiyi takip ettiğim için eklemek istiyorum, 1.5-2 saattir meslek yapıyorsun. Rotayı ezberleyip denk gelmek bu kadar zor bir şey değil özellikle sunucuda sabahları 50-70 kişi varken seni bulmak gayet normal.
https://streamable.com/96l75j
Video chatloglarına baktığınızda 3 kişini meslek yaptıklarını zaten biliyoruz.
ben sadece şunu sorguluyorum. beni uzaktan görüp nametagımı görecek mesafeye girmeden nasıl siper alıyor bu arkadaş? vahiy mi iniyor gökten? maskeli olduğumu mu görüyor? üç kez nasıl tesadüfen karşılaşıyorum? kaybettim izimi derken nasıl tekrar buluyor? annem pasta yapmayı nereden biliyor?
« Son Düzenleme: 22.07.2023 14:00 unknownbard200618 »

#7 - 22.07.2023 14:06
Sonuçlanabilir, arkadaş sanırsam anlamıyor.

#8 - 17.08.2023 23:47
Hile için yeterli kanıt bulunmuyor.