Konu: [21.07.2023 Piazza üyeleri] MG  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.07.2023 01:25
Forum üzerinden moderasyonda oldugu için şuan için şikayete savunma yapamıyor. Moderasyon süreci sonrası en kısa zamanda savunma gelecek.

#11 - 22.07.2023 02:19
 Öncelikle iyi forumlar. Yaptığım hatanın farkındayım ve suçum neyse çekmeye razıyım. Kişinin şikayet üzerindeki üslubundan dolayı ceza almasını talep ediyorum.  İhlal edilen kurallar bölümüne düşük ıq vs. yazmasından dolayı. Savunmam bu kadardır. Sonuçlanabilir.

#12 - 22.07.2023 14:59
Merhabalar, şikayet açtığınız H4S4N isimli arkadaşın mutesi bulunduğundan dolayı savunmayı ben yapmak zorundayım. Öncelikle iyi forumlar. Yaptığım hatanın farkındayım ve suçum neyse çekmeye kabulüm. Böyle bir durum bir daha olmayacak. Kişinin şikayet üzerindeki üslubundan dolayı ceza almasını talep ediyorum.  İhlal edilen kurallar bölümüne düşük ıq vs. yazmasından dolayı. Savunmam bu kadardır. Sonuçlanabilir.

#13 - 23.07.2023 09:03
Arkadaşlar savunma yapılacak bir durum yok, görülen köy kılavuz istemez. Zaten kaç gündür çoğu birliğe dm atıp duruyorsunuz yönetim birliklere dur demese neler olacak bunu Pocshevo savaşında bütün sunucu gördü yine karşınıza almıştınız bütün sunucuyu bırakın artık Allah gibi davranmayı cezanızı yiyin ve bekleyin.

Hasooooo giriyorlar hasoooo

#14 - 23.07.2023 11:40
Öncelikle iyi forumlar. Yaptığım hatanın farkındayım ve suçum neyse çekmeye razıyım. Kişinin şikayet üzerindeki üslubundan dolayı ceza almasını talep ediyorum.  İhlal edilen kurallar bölümüne düşük ıq vs. yazmasından dolayı. Savunmam bu kadardır. Sonuçlanabilir.

HASOO HASO GİRİYOLAR faciasını daha yeni atlatmışken böyle bir amatörlük çok parlak bir hareket olmadığından öyle yazdım kırdıysam özür dilerim

#15 - 23.07.2023 19:28
Robert_Costanzo Mix
Federico_Troshani geçmiş cezası önde bulundurularak arttırımlı Mix cezası alacak, şikayetle alakası olmayan herkese susturma işlemi uygulandı. Artık şikayetleri amacı dışında kullanmamayı öğrenin.