Konu: [21.07.2023 Piazza üyeleri] MG  (Okunma sayısı 402 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2023 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Costanzo @fathers on the field Federico_Troshani @H4S4N ve roldeki diğer Piazza üyeleri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming
Düşük IQ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyuna kendilerini fazla kaptırmışlar, sağa sola rolsüz DM atarken seste haberleşiyorlar. zeka küpü oğluşumuz sonra videoyu silmiş ama çok geç.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Haberleştiği diğer tiplemenin Federico olduğuna dair SS:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yetkiliye not: DMci tayfa çağırıp sağa sola ateş ettiriyorlar. Hile, meta, ihlal, ne ararsan var.  Bu hareketi biz yapsak gecesinde Valachi tarafından karakterlerimiz CKlanır, birliğimiz kapanır, klavyemiz elimize verilip platformdan şutlanırız. Hala pişkin pişkin aynı hareketlere devam edip burada takılmaya devam etmeleri, sunucuyu RP değil DM, Freeroam, Pursuit sunucuları mantığında kullanmaları göz önünde bulundurulmalı. Sunucuyu birbirine katıp 200 dk jaille yırtmamaları gerektiğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 16:43 Chieftain »

#1 - 21.07.2023 15:55
improved mi o dostum, herif spin atıyor yine de vuruyor

#2 - 21.07.2023 15:56
KANKAĞĞĞĞĞ BANA MI SIKIYOR KANKAAAAA LAN LAN LAN  ::) ::)

#3 - 21.07.2023 16:07

çocuğun ilk metagaming işlemi de değil, geçen hafta metadan jail yemiş, akıllanmamış seslerde toplanıp sıkmaya devam ediyor. buna göre işlem yapılsın lütfen.

#4 - 21.07.2023 16:14

çocuğun ilk metagaming işlemi de değil, geçen hafta metadan jail yemiş, akıllanmamış seslerde toplanıp sıkmaya devam ediyor. buna göre işlem yapılsın lütfen.

Metadan yediğim işlem hatalı :( laf atıcak bir yer arama paşam, gördüğün gibi sonrasında çıkartmak için 1 dk jail atmışlar

#5 - 21.07.2023 16:20

Metadan yediğim işlem hatalı :( laf atıcak bir yer arama paşam, gördüğün gibi sonrasında çıkartmak için 1 dk jail atmışlar

çocuk geçen hafta hatalı meta jaili yiyip özenmiş, bir de haklı yere yemek istemiş. buna göre işlem yapılsın lütfen.

#6 - 21.07.2023 16:23

Yok kanka kol, istermisin?

#7 - 21.07.2023 16:27
 ::) ::)

#8 - 21.07.2023 16:48

Yok kanka kol, istermisin?

aktarımları kontrol edilsin, başka hesapla geri gelmesin  :( :(

#9 - 21.07.2023 16:52
HASOOO