Konu: [21.07.2023] Maske_47421 / Meta Gaming - DM  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2023 13:49
Açtığınız şikayete güldüm.

Jasper karakteri suçsuz gibi göstermişsin ama elimde video var, silahlı herife yumrukla saldırırsan senide vururum kanka.

Meta demişsin metalık bir durum göremiyorum söyle bende savunmamı öyle şekillendireyim.

Sana ise Chatlogunda 2defa kaçma demişim silahlı olmama rağmen ve sen bunu umursamayıp kaçmaya devam ediyorsan vurulursun.

DM demişsin, bırakacağım ekran görüntüsünde dört kişi arkadaşca takılıyorsunuz ve Keyshawn karakteri beni vuruyor. Bunun sonucunda bende gelip ateş açıyorum. Herhangi DM söz konusu değil.

Attığım sste gördüğün gibi, sen bile benim karakterime orada saldırıyorsun.  Videoyuda kesip şikayetin altına bırakacağım.

Sokak ortası aracından maske çıkartıp yüzüne takıp adam vurmak çok kolay galiba DM konusunda gelişmiş bir kişi. Rolü DM için yapması beni üzdü. Sivil karaktersin bunu yapman zaten yasak.
sivil karakter değilim bu karakterim çetelerde dövmeli olarak rol sergiledi, illegal karakter canlandırıyorum.

#11 - 21.07.2023 13:51
Üzüldüm haline be, rol yapan bir adama ve 2 silahsız adamı düşürünce biraz sevinmiş gibisin. Neyse, tebrik ederim.

Daha fazla ileti geleceğini düşünmüyorum, şikayet sonuçlanabilir bence.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 13:54 Emocann »

#12 - 22.07.2023 12:52
Sonuçlanabilir.

#13 - 24.07.2023 09:31
Toxic ve kışkırtıcı tavırlara forum uyarısı verildi. Savunma geçerli, işlem uygulanmayacak.