Konu: 18.07.2023 Bobby Allen, Leroy Vincent  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2023 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @riporti666 Bobby Allen  @Bloody Leroy Vincent

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2023 19:00 20:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sosisli satıyorlardı, ben de oraya gittim ve öylesine rol yapıyordum, rolde hakaret bile etmememe rağmen karakterimi evin içine aldı ve bir anda ateş etti, videoda her şey net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

VİDEO
https://streamable.com/ok01ev?src=player-page-share

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar agresif olmanızı anlamıyorum, sadece öylesine boş rol yapıp makara muhabbet edip gidecektim, durduk yere dm attınız elinizde silah var diye kullanmanıza gerek yok. :)

#1 - 18.07.2023 20:44
@riporti666 @Bloody 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 19.07.2023 02:33
Öncelikle selamlar,

Gelip oturduğun sandalyede ben oturuyordum ve sen oraya izin almadan herhangi gibi bir muhabbet etmeden oturdun. Rol yapıyordum demişsin selam bile vermeden otuyorsun, selam verip sosisli istesen zaten sana otur derdim. Orada on saniye önce ben oturduğum ve izin almadan oturduğun için Bobby karakteri sana agresif yaklaşıyor. Ama sen bir onaylı hoodda olduğunu bile bile bize karşı agresif yapıyorsun ve karşılığında silahlar çekiliyor.

Olay tamamen bundan ibaret, herhangi gibi ihlal olduğunu düşünmüyorum.

#3 - 19.07.2023 03:31
Merhaba, Infant karakterime açılan bir şikayete gerekli savunmaya bir şeyler eklemek istiyorum;
Idlewood bölgesin de, agresif bir çetenin arasın da böyle konuşman pek normal değil, "Annemi siktin mi?" Bobby Allen Infant bir karakter, bu karakter orada bir kızla tanışma aşamasındayken, kendini küçük düşürmek istemez, bunu hiç bir onaylı birlik üyesinin dövmeli karakteri istemez, ama sen gidipte, öyle bir rol sergileyip, üstüne saçma roller yaparak Retarted RP sergileyerek kendini belli etmişsin, Başka birlikler şehir içerisin de rollerini gerçekleştirirken, şehrin tam nabız yeri olan Idlewood bütün gün, trollerle uğraşıyor, bence onlardan birisi de sensin, Trollere karşı herhangi bir tolerans vermeyeceğimizi birlik için de belirttik, dışarıya da artık vurguluyoruz, örneklerinden birisi de sensin, rollere girerken insanlarla normal hayatta yapabileceğin şekil de rol döndürmeni öneriyorum, Çete üyelerinin olduğu bir sokakta, gidipte bu kelimeleri ettiğin zaman yaşadıklarının daha fazlasını gerçekte yaşardın inan, sana önerim insanlarla tanışarak role girmeye çalış, Annemi mi siktin diyerek değil, :)
« Son Düzenleme: 19.07.2023 03:34 realistzenci »

#4 - 19.07.2023 11:21
Merhaba, Infant karakterime açılan bir şikayete gerekli savunmaya bir şeyler eklemek istiyorum;
Idlewood bölgesin de, agresif bir çetenin arasın da böyle konuşman pek normal değil, "Annemi siktin mi?" Bobby Allen Infant bir karakter, bu karakter orada bir kızla tanışma aşamasındayken, kendini küçük düşürmek istemez, bunu hiç bir onaylı birlik üyesinin dövmeli karakteri istemez, ama sen gidipte, öyle bir rol sergileyip, üstüne saçma roller yaparak Retarted RP sergileyerek kendini belli etmişsin, Başka birlikler şehir içerisin de rollerini gerçekleştirirken, şehrin tam nabız yeri olan Idlewood bütün gün, trollerle uğraşıyor, bence onlardan birisi de sensin, Trollere karşı herhangi bir tolerans vermeyeceğimizi birlik için de belirttik, dışarıya da artık vurguluyoruz, örneklerinden birisi de sensin, rollere girerken insanlarla normal hayatta yapabileceğin şekil de rol döndürmeni öneriyorum, Çete üyelerinin olduğu bir sokakta, gidipte bu kelimeleri ettiğin zaman yaşadıklarının daha fazlasını gerçekte yaşardın inan, sana önerim insanlarla tanışarak role girmeye çalış, Annemi mi siktin diyerek değil, :)

şikayeti sana açtığımı zannetmiyorum şikayetin herhangi bir yerinde de adın geçmiyor neden yorum yaptığına anlam veremedim, yazdığın her şeye bir cevap verip bu konunun altını batırabilirim ama gerek duymuyorum.  :) videoda ve sslerde bütün rol olduğu gibi ortada, her şeyi yansıtarak yazmışsınız fakat gerçek olan her şey videoda ve sslerde mevcut, gerisine yetkili karar versin iyi forumlar

#5 - 19.07.2023 12:25

Savunma yeterli görüldü fakat alakanız olmadığı şikayetlere yorum atmayın lütfen.