Kanıtlı bir durum yok biliyoesunuz fakat
1- Zaten biliyorum multi ama sebebi anlatayım Bizim 2 bilgisayar olduğu için biri kendim hesabım ile oynuyorum biir kardeşim kendi hesabı ile oynuyor yani kardeş olarak oyuna başladık multiye girmiyor
2-Ticket açtım ve bazı oyuncularada sordum bıcak buglu olduğu için rolsel yapılıyormuş fakat bende rolsel olarak yaptım adamın karısına sokar diye emote verdik adam gelmiş dalıyor birde diyor dayanıklı 20 diye ya kardeşim dayanığın 20 olsa bile o deli aletler ile her adama zarar verir ne olursa olsun
3- Gelmişsin kin tutuyorsun yeni oyuncu ne biliyim multi account fln yani bir insan kardeşi ile veya abisi ile oyuna başlayıp oynayamazmı? 2 tane pc olsa bile ben kendim hesabım ile oynasam oda kendi hesabı ile oynayınca sorunmu cıkıyor bunda multi account bir durum göremiyorum
Size maddeleriniz üzerinden tek tek cevap vereceğim;
1- Kardeşinizin hesabından siz PM gönderirseniz, Multiaccount kural ihlaline girmiş olursunuz. Ayrıca hesabı kendiniz genişlettiğinizi de belirttiniz.
2- Sistemsel olmayan bir şeyin rolünü emotede karakterimin karnına bıçak saplayarak değil, dayayarak yaptınız. Bunu da yaralı rolü yapmanız gerekirken, yani 30 dakika bıçak rolü yapamayacağınız bir girişimle yaptınız. Emoteniz de şuydu: "Şahısın karnına bıçak ile dayar ve geri çıkartır." yazarak yaptınız. Bkz. Dayamanın kelime anlamı:
1.bir şeyi bir yere dokunur duruma getirmek, yaslamak. Ayrıca, bu cevabı nereden aldığınızı size sordum. "Mış" eki altında cevap vermeniz doğru değil. Vice Öğretmeni yada Support ekibinden birisinden bu yanıtı aldıysanız ekip üyesinin adını yada yanıtı paylaşmalısınız. Vice ekibinden olmayan kişilerden aldığınız yanıtları şikayetinizde kullanamazsınız.
Ek olarak, var olduğunu iddia ettiğiniz bıçağı rolde gidip satın aldığınızın ekran görüntüsü var mı? Sanıyorum ki yoktur.
3- Ne ben, ne de
@AkaCyber sizlere kin tutmuyoruz. Bizi PM yoluyla da taciz ettiniz. Yaptığımız size doğrusunu göstermeye çalışmak oldu. Siz konuyu uzatıp, Multiaccount'u dile getirince biz de şikayet yoluna başvurduk.
Ayrıca, iki ayrı PC ile abi-kardeş oyun oynamanıza Multiaccount kuralları Ticket ile bildirim yapıldıktan sonra izin veriyor. Ancak kardeşinizin hesabını sizin genişletme çabanız ve kardeşinizin hesabından bana PM atmanız bunu Multiaccount kural ihlali haline getiriyor. Hesaplar kişiye özeldir.