Konu: Ratko Radoslav - RK Kural İhlali  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 14.07.2023 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ratko Radoslav @keskin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zac Jones @crnozk Leo Hans @NpoLS_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.07.2023 20:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.07.2023 sularında Poschevo ve Piazza arasında olan savaşa bizim karakterlerimizinde dahil olmasıyla birlikte
Poschevo birliği ile Piazza'nın hoodunu basmıştık ve Piazza'nın oyuncuların hepsini düşürüp (o bölgede bulunan hepsi) RK'lı konuma getirmiştik. Ama nasıl oluyorda daha 8 saat geçmeden Ratko karakterinin aklına nasıl dank ettiyse bizim hoodda rol yaptığımızın gelip RK'lı bir şekilde bizi düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ratko karakterinin RK'lı olduğuna dair kanıt
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin savaş bitmeden cezasını almasını istiyoruz. Ek olarak bizim hoodda olduğumuzu gösteren 3. parti uygulamalarda kullanıyor şüphesi yarattı bizde. Tek başına gelip hoodda rol yaparken görmesi tesadüf olamaz gibi geliyor. Şurada oyun oynuyoruz onur meselesine getirmenize gerek yok. Herkes her zaman win alacak değil. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 14.07.2023 22:32 C3ycey »

#1 - 14.07.2023 21:25
Kişinin silahlı rolleri emotesiz yaptığı da SS'lerde görülmekte, hiç bir şeyi doğru yapmamış diyebiliriz.

Çatışma sırasında @itsbard vader da izlemekteymiş karakterin RK lı olduğunu söyleyebilir.
« Son Düzenleme: 14.07.2023 22:36 C3ycey »

#2 - 14.07.2023 22:46
Emotelerimiz size yansımamış, RK kural ihlali yaptım sizin yaptığınız ihlallerin yanında hiçbirşey bence. 3.Parti yazılımı kullanmadığımı tüm sunucu bilir, savaş videosunda 3.parti yazılımı kullanıyormuyum görürsün.Herkes her zaman win alacak değil sözü sizin için geçerli olduğunu düşünüyorum, savaşın üstünlüğü konusunda kıyasıya bir mücadele mevcut, sayı bakımından, ihlal ve hileden yasaklanma anlamından bizden öndesiniz vurulma açısından ise bizim 5 kat fazlamız vurulduğunuzu söylemem gerekir. Bunu söylemlerle değil videolu şekildede atarım izlersiniz iyi günler.

#3 - 14.07.2023 22:56
Emotelerimiz size yansımamış, RK kural ihlali yaptım sizin yaptığınız ihlallerin yanında hiçbirşey bence. 3.Parti yazılımı kullanmadığımı tüm sunucu bilir, savaş videosunda 3.parti yazılımı kullanıyormuyum görürsün.Herkes her zaman win alacak değil sözü sizin için geçerli olduğunu düşünüyorum, savaşın üstünlüğü konusunda kıyasıya bir mücadele mevcut, sayı bakımından, ihlal ve hileden yasaklanma anlamından bizden öndesiniz vurulma açısından ise bizim 5 kat fazlamız vurulduğunuzu söylemem gerekir. Bunu söylemlerle değil videolu şekildede atarım izlersiniz iyi günler.
Bir ihlal görüyorsan kanıt alıp şikayetini açarsın RK kural ihlali yaptığın apaçık ortada. Amacımız her zaman win almak değil rolden her zaman zevk almak dostum, videounu izlemek için can atıyorum. Sonuçlanabilir.

#4 - 14.07.2023 23:21
Ben kendimden ve birliğimden meshulüm. Şöyle bir baktığımda bir problem, bir ihlal, bir ceza, bir kusur veya benzeri kirli bir şey göremiyorum. Birisinin bir kabahati varsa şikayet aç lütfen katakulli yapma. Rk yaptıysan, Rk cezası alırsın. Emote sslerde göründüğü üzere ise gözükmemiş. Siz şusunuz, siz busunuz demeye kimsenin hakkı yok. Üç kat, beş kat veya rulokat fazla vurulduk az vurulduk gibi bir mevzuyu rolde yapabilirsin.

#5 - 15.07.2023 10:31
Kişinin silahlı rolleri emotesiz yaptığı da SS'lerde görülmekte, hiç bir şeyi doğru yapmamış diyebiliriz.

Çatışma sırasında @itsbard vader da izlemekteymiş karakterin RK lı olduğunu söyleyebilir.
birliginizdeki ukume adli arkadas cocuk skini kullanarak avantaj sagliyor. cezalandirilmasini arz ediyorum.

#6 - 15.07.2023 10:52

birliginizdeki ukume adli arkadas cocuk skini kullanarak avantaj sagliyor. cezalandirilmasini arz ediyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111407.msg498268#msg498268

#7 - 15.07.2023 14:13
@C3ycey Ratko karakterinin daha önce vurulduğuna dair olan ekran görüntüsünün tam halini 24 saat içerisinde göndermelisiniz.

#8 - 15.07.2023 14:19

Günümüzdeki çoğu çete vb yerlerde baby Glock tarzı silahlar çok yaygın Florida gibi bir şehirde 15-17 yaş arası çete üyeleri çok. Ayrıca öyle bir kural mı var kanka?

#9 - 15.07.2023 14:22
@C3ycey Ratko karakterinin daha önce vurulduğuna dair olan ekran görüntüsünün tam halini 24 saat içerisinde göndermelisiniz.

Ağzıyla itiraf etmiş zaten. Daha neyin kanıtını istiyorsunuz?

Timerları incelersiniz.

Ayrıca "Emotelarımız size yansımamış." diye bir şey yok. Bu konudaki kural net. Detaylı inceleyip fire vermezsiniz umarım.
« Son Düzenleme: 15.07.2023 14:26 Pondicherry »