Konu: Toplu ihlal zinciri  (Okunma sayısı 339 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2023 09:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Aleksandr_Bazarov @vicee_  Parviz_Qanbari @XYZBey  Mihail_Plamen(GalibaNC attı bulamadım adiminler eklersiniz)  Timur_Maqsudov @SL4Y3R  Zaffar_Zakaria(Bu arkadaşdaNC atmış)
@Valhalla  ZakharAndreyev                            Behnam_Razavian @zawon the whip of god

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de gözükmekde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesiz ateş, RevengeKill Retarded RP, Hatalı emoute

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Öncelik ile Aleksandr dan başlamak istedim arkadaşı vuruyorum sanki hiç vurulmamışda böyle kavga etmiş gibi iki elini yere koyup direk doğruluyor, ne kadar akla mantığa sığdığını siz karar verin.

Parviz karakteri vurulup esir alındığım halde tekrar tekrar beni RK ya düşürüyor burada.

Mihail arkadaşımız kendini anlık başka yerlerde sandı galiba (PD'ın anasını bir tur)

Felix petrov noktalama işaretlerini unutuyor, ve Annabel'in attığı /me de açıkcası tuhafıma gitti.

Gelelim en sevdiğim role Timur karakteri karaktere tedavi yapılmazsa eğer öleceğini söylediğim için, Arkadaş hem Refuse RP hemde Powegame yaparak benim karakterimi kendi CK etmeye çalışıyor.

Burda arkadaş her hangi bir Kalıcı hasar izni almadığı halde yüzümü parçalama rolleri falan tanınmaz hale getiriyormuş.

Timur burada haydi siktir git diyor ayrıca Jaffar karakteri sallama çıkartıyor evet güzel devam.

Bu iki arkadaş da kendini İyice Kinine kayıp etmiş saldıkları adamı emotesiz bir şekilde tekrar vuruyorlar yine saniyeler içinde :)

@Valhalla Hatalı Emoute

Ek açıklamalar(varsa):  Sevgili Thorin umarım sözünüzde durursunuz :)

« Son Düzenleme: 14.07.2023 15:56 Uzgun »

#1 - 14.07.2023 11:55

Selamlar, benim hakkımda attığın üç ssi sırasıyla inceleyip savunmamı yapacağım demek ki rol esnasında anlamamışsın, sorun yok herkesin sorunları olabilir. Bu şikayetten de nasıl bize OOC kinlendiğini görüyoruz.

Spoiler: GösterGizle
İlk ss ve yazıdan başlayalım, "Gelelim en sevdiğim role Timur karakteri karaktere tedavi yapılmazsa eğer öleceğini söylediğim için, Arkadaş hem Refuse RP hemde Powegame yaparak benim karakterimi kendi CK etmeye çalışıyor."

Ah benim UZGUN kardesim, bu rolde powergame ve refuse rp göremiyorum ben? Nerede????::) Sen orada o /do yu vermeseydin bile senin tedavin yapılmayacaktı, bu tamamen şahsii. İster öldür ister öldürme asıl burada refuse rp ve powergame yapan sensin attığın /do da AĞIR YARALI, TEDAVİSİ YAPILMAZSA ÖLECEK diyip seni saldığımızda koşa koşa hooduna dönmen, ağır yaralılık nerede? Tedavin yapılmadı, niye ölmedin? YAZIK  :D İlk ss için fazla bile yazdım kısaca rolde hata yoktur.

Şimdiii, gelelim ikinci sse ve yazıdan başlayalım, "Burda arkadaş her hangi bir Kalıcı hasar izni almadığı halde yüzümü parçalama rolleri falan tanınmaz hale getiriyormuş."

:garip: Bu yazı ve ssden de anladığımız gibi burada sorunlu olan ben değil, sensin. Burada sana işkence yapıyorum; Gözüne, burnuna, ağzına, kulaklarına, yanaklarına vuruyorum ve "TANINMAZ" hale getiriyorum. Sen buradan niye CK olasın? Sen buradan niye KALICI HASAR ALASIN? Örneğin, elmacık kemiklerin şişiyor dudagın patlıyor kaşın yarılıyor gözün morarıyor. Bunun gibi düşün, bu seni öldürür mü veya kalıcı hasar verir mi? Hayır vermez, gözünün morarması kalıcı değil geçicidir. Böylelikle de tanınmaz hale gelmiş olursun GEÇİCİ olarak. Hem baksana, karşımda çocuk yokmuş niye anlamakta güçlük çekiyorsun o zaman birader?

Oysaki arkadaşa durumu rol esnasında da açıklıyorum,

Şimdi gelelim son ss ve yazıya, "Timur burada haydi siktir git diyor ayrıca Jaffar karakteri sallama çıkartıyor evet güzel devam."

Anlıyorum, peki burada rol hatası ne? Benim açımdan. Senin de diğer sslerde dediğin gibi bir refuse rp yapmamışım powergame yapmamışım türkçe terim kullanmamışım, haydi siktir sahibinin yanına demişim. N'oldu gücendin mi?

« Son Düzenleme: 14.07.2023 11:58 SL4Y3R »

#2 - 14.07.2023 13:36
Selam herkese, Kendi adıma savunma yapicam "Bu iki arkadaş da kendini İyice Kinine kayıp etmiş saldıkları adamı emotesiz bir şekilde tekrar vuruyorlar yine saniyeler içinde"  Yaralı olduğunu unutup salındığın an koşarak uzaklaştığın için bir mermi attım, seni düşüren veya yaraliyan ben degilim. Üstelik sana kin tutacak kadar düşmedim, kin tutulacak birisi değilsin açıkçası :D

:D

#3 - 14.07.2023 13:39
Selam herkese, Kendi adıma savunma yapicam "Bu iki arkadaş da kendini İyice Kinine kayıp etmiş saldıkları adamı emotesiz bir şekilde tekrar vuruyorlar yine saniyeler içinde"  Yaralı olduğunu unutup salındığın an koşarak uzaklaştığın için bir mermi attım, seni düşüren veya yaraliyan ben degilim. Üstelik sana kin tutacak kadar düşmedim, kin tutulacak birisi değilsin açıkçası :D

Tamam güzel kardeşim :) herkez savunmasını yaptıkdan sonra sonuçlanabilir

#4 - 14.07.2023 13:40
@giray the kurdish mafia kardesim kafa tatiline ciktigi icin iletiyi atamadı, onun adına savunmasini atiyorum;

sana mi kinlenecegim üç kere düsürdüm seni dördüncüyede canım istedigi icin vurdum sana kinlenecegimi saniyosan yaniliyon dosti gpzumde degerın yok
« Son Düzenleme: 14.07.2023 13:46 zawon the whip of god »

#5 - 14.07.2023 13:42

Tamam güzel kardeşim :) herkez savunmasını yaptıkdan sonra sonuçlanabilir

herkes savunmasını yaptığında sonuçlanabilir tabii arkadasım. :D

#6 - 14.07.2023 15:56
@Valhalla Şikayete eklendi.        (Arkadaşın eli Ctrl C de fazla kalmış galiba)

#7 - 14.07.2023 16:24
@Valhalla Şikayete eklendi.        (Arkadaşın eli Ctrl C de fazla kalmış galiba)
Selam, kendi şikayetim için savunma yapıcağım.

İnsanlık hali, çatışmaya girerken iki defa olmuş, bunun üzerinden şikayet açman cidden garibime gitti. Sonuç olarak oyunda bir savaş durumu mevcut. Atılan SQ ihlallerine karşı bile  inisiyatif gösterdim.

OOC sicilim kontrol edilebilir, bu güne kadar hatasız bir şekilde oynadım ve hiçbir ihlalim görülmedi.  Böyle ufak bir dalgınlıktan dolayı özür dilerim, daha dikkatli olmaya çalışacağım. Anlayışlı olursanız sevinirim.

#8 - 15.07.2023 02:37

Öncelik ile Aleksandr dan başlamak istedim arkadaşı vuruyorum sanki hiç vurulmamışda böyle kavga etmiş gibi iki elini yere koyup direk doğruluyor, ne kadar akla mantığa sığdığını siz karar verin.

arkadaş rolün bir kısmını atmış diğer kısımlarda zaten yaralı rolümü yapıp devam ediyorum.

#9 - 15.07.2023 09:21

arkadaş rolün bir kısmını atmış diğer kısımlarda zaten yaralı rolümü yapıp devam ediyorum.

Kanıtı atarsan şikayetden çıkartırım.