Konu: Aktif rolde q  (Okunma sayısı 87 defa)

#0 - 05.07.2023 20:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klyde_Shaqwell - @enesavage       Keyshawn_Shaqwell - @$uspect

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar aktif bir çatışmadaydı ve karşı rakibin geldiğini görünce bağlantı kopardılar ve girmediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1059932678062866503/1126200479127457822/sa-mp-483.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 05.07.2023 21:12
bak bakayım canım benim q mü atmışım ? oyun attı dahada girmedim fazla ağlıyosun bence

#2 - 05.07.2023 21:13
sen şey değilmisin ya hile açıp sonra yakalanıp abi birdaha açmıcam birdaha söz hile açmayacam oyuna çok para yatırdım affedin beni affedin diyen eleman değilmisin sen? yazık kafana

#3 - 05.07.2023 21:24
Arda şikayeti geri çeksene. Adam 1500 dakika beklemesin.

#4 - 05.07.2023 21:31
Yapabilecek birşeyim yok emocum arkadaş q ve rk ihlali yapmasaydı umrumda değil ne yerde yesin. Ayrıca oyuna evet yüklü miktarda yatırdım ama ban yedim ve akıllandım. Seninde akıllanmanı dilerim kardeşim sonuçlanabilir.

#5 - 05.07.2023 21:36
kardeşim benim ya :D aktif rolde hala daha q diyor ne kadar boş adamsın ya BURDAN YETKİLELERE SESLENİYORUM BAŞKALARI HİLE AÇAR BANLANIR BU ADAM HİLE AÇIP YAKALANIR SONRASINDA DELİ GİBİ YALVARIR AFFEDERSENIZ HIC BIRSEY OLMAMIS GIBI OYUNA DEVAM EDER SONRA OYUNDAN KICK YEDIM DIYE BANA SIKAYET ACIP JAIL YICEKSEM SIZEDE YAZIKLAR OLSUN HADI EYVALLAH

#6 - 05.07.2023 21:37
Hile daha kullanmıyorum kardeşim. Birde oyundan atıldım ve girmedim diyorsun kendin itiraf ediyorsun zaten kardeşim daha ne anlatıyon ban yedim evet hileden ama dahada kullanmadım o günden sonra çünkü yine ban yemek istemem. Hadi iyi forumlar

#7 - 05.07.2023 21:39
kardeşim benim ya :D aktif rolde hala daha q diyor ne kadar boş adamsın ya BURDAN YETKİLELERE SESLENİYORUM BAŞKALARI HİLE AÇAR BANLANIR BU ADAM HİLE AÇIP YAKALANIR SONRASINDA DELİ GİBİ YALVARIR AFFEDERSENIZ HIC BIRSEY OLMAMIS GIBI OYUNA DEVAM EDER SONRA OYUNDAN KICK YEDIM DIYE BANA SIKAYET ACIP JAIL YICEKSEM SIZEDE YAZIKLAR OLSUN HADI EYVALLAH
jdjdjdjdjejd kardeşim kick yedim diyorsun ve geri girmiyorsun ne anlatıyon Allaha aşkına 5dk içinde girmek zorundasın ve girmiyorsun sus ve 1500dk nı bitir. Hadi kardeşim

#8 - 05.07.2023 21:42
HDKSJSKSJSIS OLUM NE ARSIZ ADAMSIN YA İNTERNET KAFEDEN GIRDIM ZATEN OYUNU BIRAKMA AŞAMASINDAYIM YETKILILER IP'ME BAKABILIR HIC SORUN YOK JAIL YEMISIM UMRUMDA DEGIL 1 GUN PCYI ACIK BIRAKIR YINE OYUNA GIRER SENI YINE DUSURURUM KOLSUZ ARKADASIM BENIM

#9 - 05.07.2023 21:44
OYUNADA ŞIKAYET AÇ ROL ESNASINDA KICK YEDI DIYE SÜZME SENI