Hepsi abartı her şeyin cılkını çıkarana kadar sömürene kadar sürdürüyorlar.
Batman Kara Şövalye ve Spiderman 2 izlemiştim. Galiba ikisi de farklı evren ama diğer karakterlerde pek bir tat yok bence. Iron Man'i de izledim mesela o kadar keyif vermemişti.
Kara şövalyede joker batman ikilisi, örümcek adamda da o samimi hikaye çok güzeldi bence. Marry Jane ve Peter Parker aşkı güzeldi. Hala Tv'de falan denk gelsem kesin izlerim. Gerçi saçma günlük diziler dışında bir şey de yok ya artık. Bir de Black Widow Cat Woman bunları severdim. Scarlett Johansson güzel oyuncuydu. Ama oturup da yenilmezler falan izlemem herhalde. Yeni yapımlarda bu süper kahraman olayları efektleri ve oyunculukları hep yapay ve samimiyetten uzak geliyor bana. Oyunculuklar da bir hayli kötü, izlediğimde de bir kültür hakkında bilgi edinemiyorum. Çok sığ kalmış gibi geliyo .Teknoloji çok gelişti ama kasıntılık da çok arttı gibi. Klasiklerin tadı daha güzel geliyor o yüzden bilmiyorum. Belki size daha güzel geliyor olabilir tabi. İnsanların oyunculuk okumasına da gerek kalmadı artık onların yerine de bilgisayar sistemleri oyunculuk yapıyor. Çok teknolojik ama çok tutarsız hikayeler var. Evet süper kahraman belki ama biraz diyaloglar ve hikaye iyi yazılabilir. Görüntüye verilen odak içeriği zayıflatmış.