Alıntı yapılan: Lawarence - 08.07.2023 15:19Alıntı yapılan: Cross - 08.07.2023 13:31Alıntı yapılan: satıroğlu the single pistol - 08.07.2023 12:32kilit arşivlik bir durum yok bro, müsait zamanlarımızda oyuna girip ekran görüntüleriyle bu platforma yeterince kalite katmaya çalışıyoruzdaha cok calısmanız lazım sanırım dostum. yetmiyor gibi, eh?satırın yaptığı sslerin bir tanesini samp oynadığın süre boyunca yapabildin mi? merak ettim o ssleri yapman için fazladan bir özelliğinin olmasına gerek yok kullandığı modların çoğu rel. hadi modları kendi yapmış olsun, ssleri cekmek icin camhunt ve skygfx yeterli
Alıntı yapılan: Cross - 08.07.2023 13:31Alıntı yapılan: satıroğlu the single pistol - 08.07.2023 12:32kilit arşivlik bir durum yok bro, müsait zamanlarımızda oyuna girip ekran görüntüleriyle bu platforma yeterince kalite katmaya çalışıyoruzdaha cok calısmanız lazım sanırım dostum. yetmiyor gibi, eh?satırın yaptığı sslerin bir tanesini samp oynadığın süre boyunca yapabildin mi? merak ettim
Alıntı yapılan: satıroğlu the single pistol - 08.07.2023 12:32kilit arşivlik bir durum yok bro, müsait zamanlarımızda oyuna girip ekran görüntüleriyle bu platforma yeterince kalite katmaya çalışıyoruzdaha cok calısmanız lazım sanırım dostum. yetmiyor gibi, eh?
kilit arşivlik bir durum yok bro, müsait zamanlarımızda oyuna girip ekran görüntüleriyle bu platforma yeterince kalite katmaya çalışıyoruz
Kilit arşiv ne zaman ahbap