Konu: Veronica Margolis - fear rp, agresif rol  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2023 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @licarfardx Veronica Margolis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @OKN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: fear rp, agresif rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta beş tane çete üyesi var, sadece araba ortada olduğu için saçma sapan rol sergiledi. Tanımıyorum/tanımıyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1026454587718258719/1124325159042568292/image.png

Ek açıklamalar(varsa):   ::)

#1 - 30.06.2023 16:43
@licarfardx en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 30.06.2023 23:32
merhaba iyi aksamlar dilerim yolun ortasinda bir arac var bilerek koymus arkadaslar trafigin akisini engelliyor gecemiyorum oradan 5 kez arabayı çekmelerini düzgün dille söyledim ve rolde dalga gecer gibi yaparız sonra dediler fakat geçemiyorum yol kapalı dememe rağmen araci yoldan cekmeyince kufur ettim karakterlerine birlik olduklarini bilmiyordum 4/5 aydir oynamiyorum yeni bir birlik acmislar sanirim hoodlari oldugunu bilmiyodum kisaca bilsem daha kiyasli rol yapar küfürü hafif tutardim daha dikkatli olurum fakat rol anlattigim gibi daha dıkkat edecegim hood bolgelerıne tesekkur ederım iyi geceler

#3 - 30.06.2023 23:39
merhaba iyi aksamlar dilerim yolun ortasinda bir arac var bilerek koymus arkadaslar trafigin akisini engelliyor gecemiyorum oradan 5 kez arabayı çekmelerini düzgün dille söyledim ve rolde dalga gecer gibi yaparız sonra dediler fakat geçemiyorum yol kapalı dememe rağmen araci yoldan cekmeyince kufur ettim karakterlerine birlik olduklarini bilmiyordum 4/5 aydir oynamiyorum yeni bir birlik acmislar sanirim hoodlari oldugunu bilmiyodum kisaca bilsem daha kiyasli rol yapar küfürü hafif tutardim daha dikkatli olurum fakat rol anlattigim gibi daha dıkkat edecegim hood bolgelerıne tesekkur ederım iyi geceler

5 kez bizi uyardığına dair bir ekran görüntüsü atarsan iyi olur moruk kafadan kurmuşssun hikayeyi

#4 - 30.06.2023 23:41
rol başından fotoğraf çektim ve resimde yoksun, aynen 5 kere :D kendini bu kadar düşürmene gerek yok

#5 - 01.07.2023 13:27
Ceza alacak.