Şu sıralar vice sunucusunda takılmaktayım. Bildiğiniz üzere sampı bırakmıştım ancak bu sıralar yeniden oynamaya başladım. Kız arkadaşım biraz geç uyandığı için yatağımızdan sessizce çıkıp bilgisayarımın başına geçip bu tanıtımlarda takılıyorum. Lakin farkettiğim bir şeyler var. Eski kemik sağlam oyuncu kitlesini göremiyorum. Herkes çok kolsuz tokatlayıp geçiyorum savaşlarda. Savaşa katılım ve rol teklifleri geliyor lakin kulak asmıyorum. Artık bazı şeylerin tadı kaçmaya başlamış dostlar. Bu oyunu bırakmanın zamanı gelmişte geçiyor.
Vakitler geçtikçe kısalıyor, günler kısalıyor. Pantolonumun cepleri boş, artık eşofman giymeyi tercih ediyorum. Pc başında kapri giymek bana zevk veriyor, samp daha bitmedi fakat kral gibi adamlar burada valla billa eğilmedi başları. Bu adamlar hiç kaybetmedi, hilelere karşı dimdik durdular. Buradan tabancaya selamlar, gunslinger aka halo ölmedi kalbimizde yaşıyor. Lawarance trakyalı kardeşime selam, xyz bursalıya selam iran oluşumunda bulunan kürtler blackwaldo ve deniz sizede selam olsun. Dmci Giray sanada en sevdiğim kardeşim zawon sanada. Şu sıralar bunalımdayım kendime kitap yazıyorum, fazıl kısayürek gibi hissediyorum kendimi. Her neyse dostlarım kendinize iyi bakın, daha sonra görüşürüz. Bunu okuyan kardeşlerim gidin şimdi yüzünüze su vurun hayatların gerçeğine bakın.
incirlerin güzeli
İzmirlerin sefiri
Seni bir kere sevsem nolur bir tanesi
Kızların prensi
Hayalleremin pamuk şekeri
İnsanların sevgisi
Liderliğin abidesi
Bir kere koysalar sever miydin tanesi
Senle izmirde denk düşsek ne olur abisi
@Geben meine Tabanca
--
@karlar11 bir süredir foruma girmiyordum fakat Çeşme semalarında güneşlenirken bir elimle telefonu açtım güneş gözlüğümü indirdim, beni etiketleyip yazdığın yazılar epey ilgimi çekti yazış şeklin ve anlatma tarzın beni büyüledi diyebilirim bunları yazan kişinin normal bir insandan hallice bir sanatçı olduğu aşikâr. Aslında foruma girmeyecektim fakat bugün bir ekran görüntüsüne denk geldim, orada rol yapan bir oyuncu İranlıları yendik demiş, sinirlendim ve üzerinde tropikal içecekler olan masaya bir tekme attım anlaşılan o ki geri dönmek gerekiyor

her neyse dostum Vice şehrinin illegal yeraltı dünyasında tekrardan adımızı duyurmanın vakti gelmiş gibi duruyor