Konu: Ray_Carter - Tom_Patel İFP + Mix + RK Kural ihlali + Türkçe Terim  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2023 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Carter @chikobyte  Tom_Patel @G_Han

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lacombe_Harden @Harden

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ScreenShots

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, iyi günler şahıslarla düzgün bir şekilde rolümüzü yapıyorduk birden brawl başladı ve Tom_Patel isimli şahısı düşürdük, ardından bu şahıs tekrar ayağa kalkarak çilek yiyerek canını doldurup bize RK Kural ihlali yaparak saldırdı. Bir diğer arkadaş ise kendi videosunda gözüktüğü gibi Yasaklı IFP + Birlik /F Kanalından mix yaptıkları gözükmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/9rvwy4

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın videosunda ki chati dikkatlice izlerseniz, en üstte önceden bizimle role girdiklerinde Türkçe terim küfür ettikleri ve mix yaptıkları açıkça barizdir. Şimdi ikinci olayda Tom Patel'in RK Kural ihlalide görülmektedir. Video sahibinin dikkatlice izlenmesini ve yasaklı IFP kullanıldığı görülmektedir. Gerekli cezaları almalarını rica ediyorum.

#1 - 19.06.2023 15:45
Şahitlik onay, bende gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

#2 - 19.06.2023 16:07
 İlk sorum daha sonra savunma gelecek sen bizim yerimizi nereden bulup baskın attın bune bu mix değil mi?
« Son Düzenleme: 19.06.2023 16:10 G_Han »

#3 - 19.06.2023 16:11
Birden brawl mı başladı :D:D yolda bizee çarptınız size küfür ettim sonra size vahiy inice hoodumuza baskın attın.

#4 - 19.06.2023 16:12
Spoiler: GösterGizle
İlk sorum daha sonra savunma gelecek sen bizim yerimizi nereden bulup baskın attın bune bu mix değil mi?

Mix yer bulmak değil güzel dostum, mix dediğin şey "PM-SESLİ KANAL- VB." şeylere denir.  Vicemall önünde durduk yere türkçe terim küfür edip gidiyorsun, bizde seni takip edip araçtan inmeni bekliyoruz. Bunu yapmadığımıza dair şüphen varsa yetkililerden log kontrolü talep ederiz.

Ek olarak rolü düzgünce yaptık gidicez, RK kural ihlali yapıp can doldurup gelip tekrar vuruyorsun. Yerde yatarken bile chatte küfür ediyorsun.

Tarafımca başka gönderi gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 19.06.2023 16:14 Harden »

#5 - 19.06.2023 16:15
Savunmam gelecek ama türkçe terimi nerede kullandığım ssi var mı dostum?

#6 - 19.06.2023 16:16
İfp üstünlük sağlamıyor, Lacombe'nin beni kovalamasından farkedebilirsiniz. Mix için bir şey göremedim. Mixe dair bir şey arıyorsanız, metagaming yaptığınız rolü size buradan görüntülerle iade edebilirim.(aşağıda) /F chat üzerinden Güvenli bölgede gerçekleşen bir rol için üyeyi uyarıyorum. Tom Patel'in RK yaptığı duruma gelirsek gerekli cezayı alması ve tekrarlamaması gerekiyor, kendisini bir kez de ben şuan buradan ve birlik discordundan uyardım.

yüzümüzü dahi görmeden sürdürdüğünüz rol, şikayet ile alakasız da olsa ithamlarından ötürü oluşturduğunuz rolü size göstermek istedim. Kendim adına savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#7 - 19.06.2023 16:19
Spoiler: GösterGizle
Savunmam gelecek ama türkçe terimi nerede kullandığım ssi var mı dostum?

Arkadaşın gerekli kanıtı attı, chatte ettiğin küfür türkçe terime giriyor bunu bizzat /soru kanalından sorduk.

#8 - 19.06.2023 16:20
RK yaptığım hakkında Ray Carter beni uyardı, üzgünüm. Galayana gelip kendimi kaptırdım. Türkçe terim, mix vb diğer ihlallere dair bir şey görünmüyor. Ray'in savunmasına mütabıkım. Rk ile alakalı cezamı kabul ediyorum, tekrarlamayacağım.

Tarafımca başka ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

#9 - 19.06.2023 16:22
Bir defa da olsa olayı tam haliyle anlatsanız şaşarım, yüzünü nasıl göremiyoruz dostum? Aracın filmli falan mı? Hayır. Niye, orada durduk yere mi sataştık? Yoksa yanımıza gelip 1 dakika boyunca aralıksız bize kornayı çalan ben miydim? Rol başlatıyorsunuz, devamında da rolümüzü eleştiriyorsunuz, yanımıza gelip korna çaldın aralıksız 1 dakika boyunca, sonra da küfür edip uzaklaştınız, bizde sizi takip ettik, /F Chatten arkadaşın kaç diyor, sende ona uyuyorsun ve kaçıyorsun, bunun öncesinde de bize vicemall korna çaldığınız yerde /F den GBİ sataşma gidelim diyorsunuz, sonra da bizi eleştiriyorsunuz dostum, yapmayın lütfen.