Konu: Birden fazla kişi - Metagaming  (Okunma sayısı 498 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2023 23:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desharious_Banks @Vasilyev Bobby_Allen @riporti666, TreKell_Mcdonald @ardaduran1881, Jarmal_Brockton @IceSexe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.23 - 23.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter benim Notoriety birliğinde olduğumu IC bir şekil bilmeden, üstelik olaylarına bile karışmadığım halde beni sanki o gruptanmış gibi rolüne dahil ederek yolda beni sorgulamaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 18.06.2023 00:54 Eswiper »

#1 - 18.06.2023 11:41
Merhaba, şikayetteki arkadaşların adına da savunma yapacağım, onlar da onaylayacaktır zaten, öncelikle şöyle söyleyebilirim, sorgulama sebebim, Notoriety garaj etrafında takılıp o aracı oradan alman, konuşma yaptığımız zaman garajın etrafındayken, neden chati yukarıdan ss'i alıyorsun? Konuştuğumuz anda almıyorsun? IC olarak savaştayız, şu SS'i eklemek istiyorum.

R20 ile kavga rolü, IC düşmanlığın olduğu bir ss, bu kavgada Javier karakteri garaj içerisinde hareketler sergilemiş, kavga esnasında oda görülmüş, emoteleri mevcut, bir çok kez araç kitleyip açıyor, neden garajda çekilmedi derseniz, zaten bütün karakterlerin orada olup, arkadaşlarımız araç tamir sormasından garaj içerisinde olduğu bariz belli, Javier karakteri Idlewood ekibi tarafından orada görünüyor.

Spoiler: GösterGizle

Javier karakterinin, Jarmal Brockton tarafından görülmesi, cevap beklemesi, gördüğünün kanıtı.

Arkadaş bize ismini Tigre diye tanıtsa da elinden telefonunu alarak ViceSocial'a girip adını öğreniyoruz, ardından arkadaşın rehberinden bir kaç kişiyi arıyoruz.

Arkadaşın rehberindeki tanıdığı kişileri aradığımız da aldığımız cevaplar şöyleydi karşıdaki telefon Notoriety'den herkesi sayarak devam etti, o garajdan birisini sormak için blöf amaçlı ağzından kelime alındı Javier'in oradan olduğu kanıtlandı., eğer konuşulan kişiyi bir arkadaşım sanıyorsanız, arkadaşın bize attığı rehberi yetkiliye pm üzerinden ulaştırabiliriz.

Tartışılan olaylardan sonra ise, hiç bir kimseye bulaşmamışken, kimseyle kavgalı değilken sokağımız o arkadaşlar tarafından basılıyor. maskeli maskesiz, haberimiz yokken, bizimle kimsenin derdi olmadığını bilmemize rağmen, R20 ile kavga ettiğimiz birlikten şüpheleniyoruz, sıkmak için sokağa iniyoruz. orada benim sorma amacım ise, garajda bir çok kez görülmesi, hiç kimseyle kavgalı değilken neden bize sıksınlar? Boş yere sıkmaz eminim kimse, sonra ise seni oralar da bol bol gördüğümüz için sıkıyoruz.

#2 - 18.06.2023 12:38
Aracın kilidini açmam nasıl garajdan olduğumu kanıtlıyor? Müşteri de olabilirdim. Telefon görüşmesinde bir şey söylenmemiş.

Karakterimin lakabı Tigre, adı Javier. Bunu orada da söylemiştim, karakterim hem Tigre diye tanınır, hem de Javier diye tanınır.

Telefonda konuştuğunuz kişi on kişi saymış, Japon adam, Shaedon, Himoko, Hisoko... En sonunda benim kıyafetimi ve ismimi siz söylemişsiniz, karşı taraf beni öyle söylüyor. Buradan nasıl garajdan olduğumu çıkartıyorsunuz? Karşı taraf, evet o garajdan diye bir şey söylememiş.

IC savaşınızda benim ismim yok, cismim yok, benimle muhattap değilsiniz. Beni tanımıyorsunuz, ama vuruyorsunuz. Çok iyi.

Garajda birçok kez görülmesi diyorsun, sadece bir kere aracımın kilidini açtığımın emote'ini görmüşsün. :D

Üçüncü ss'te kaçırdıktan sonra rol bitimi beni siz oraya attınız, kimseyi kandırmaya gerek yok. Saatiyle beraber tam ss'ini atarsanız şikayeti inceleyecek yetkili de görmüş olur.

Saate bakın, kendileri de tam ss atarsa saatten anlamış olursunuz zaten, teşekkürler.

#3 - 18.06.2023 13:24
Aracın kilidini açmam nasıl garajdan olduğumu kanıtlıyor? Müşteri de olabilirdim. Telefon görüşmesinde bir şey söylenmemiş.

Karakterimin lakabı Tigre, adı Javier. Bunu orada da söylemiştim, karakterim hem Tigre diye tanınır, hem de Javier diye tanınır.

Telefonda konuştuğunuz kişi on kişi saymış, Japon adam, Shaedon, Himoko, Hisoko... En sonunda benim kıyafetimi ve ismimi siz söylemişsiniz, karşı taraf beni öyle söylüyor. Buradan nasıl garajdan olduğumu çıkartıyorsunuz? Karşı taraf, evet o garajdan diye bir şey söylememiş.

IC savaşınızda benim ismim yok, cismim yok, benimle muhattap değilsiniz. Beni tanımıyorsunuz, ama vuruyorsunuz. Çok iyi.

Garajda birçok kez görülmesi diyorsun, sadece bir kere aracımın kilidini açtığımın emote'ini görmüşsün. :D

Üçüncü ss'te kaçırdıktan sonra rol bitimi beni siz oraya attınız, kimseyi kandırmaya gerek yok. Saatiyle beraber tam ss'ini atarsanız şikayeti inceleyecek yetkili de görmüş olur.

Saate bakın, kendileri de tam ss atarsa saatten anlamış olursunuz zaten, teşekkürler.
Orada bir müşteri olsaydın zaten bir soru yada, bir isteğin olurdu, ama bunlardan hiç birisi yok, ne istek ne bir şey, sadece kilit vs. açmışsın Jarmal karakteri ise Laurenz ile sen arasında göz gezdirmiş, demek ki seni garajda takılırken görmüş.

Telefon görüşmesin de senin ismini mi söylemişim? İsmini bile söylemedim Javier ismini söyledi telefonda ki kişi, Madem Notoriety garajdan olmadığını kanıtlamak istiyorsun, neden karşıdaki karakter Notoriety çalışanlarını sayarken, seni de sayıyor? Biraz mantık.

Tam ss atabiliriz sorun yok, fakat şöyleki kandırmak amaçlı atılan bir fotoğraf değildir, amacımız seni oraya atmamıza rağmen orada kalman, kalkmaman, sonra ise garaj içine girip kaybolman, ha pardon, ss isteyeceksin, almamışım kusura bakma.

#4 - 18.06.2023 13:26

Orada bir müşteri olsaydın zaten bir soru yada, bir isteğin olurdu, ama bunlardan hiç birisi yok, ne istek ne bir şey, sadece kilit vs. açmışsın Jarmal karakteri ise Laurenz ile sen arasında göz gezdirmiş, demek ki seni garajda takılırken görmüş.

Telefon görüşmesin de senin ismini mi söylemişim? İsmini bile söylemedim Javier ismini söyledi telefonda ki kişi, Madem Notoriety garajdan olmadığını kanıtlamak istiyorsun, neden karşıdaki karakter Notoriety çalışanlarını sayarken, seni de sayıyor? Biraz mantık.

Tam ss atabiliriz sorun yok, fakat şöyleki kandırmak amaçlı atılan bir fotoğraf değildir, amacımız seni oraya atmamıza rağmen orada kalman, kalkmaman, sonra ise garaj içine girip kaybolman komik geliyor.

Biz yapacağımız savunmayı sonuna kadar yaptık, tarafımızdan daha fazla ileti gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 18.06.2023 13:39 Vasilyev »

#5 - 18.06.2023 13:32
Karakterim yaralı nasıl kalkıp gitmemi bekliyorsun? Ben rolün en iyisini orada yaptım, hem bu şikayetin gidişatını değiştirmez. Tam ss bekliyorum.

Orada bir müşteri olduğumu var sayıyorum, siz geldiniz bir şey diyorsunuz. Ben de görüşmemi bitirip aracıma gidiyorum. Size bir şey söylememişim. Müşteri hiç olaylara karışır mı dostum? O role bakıp nasıl beni vurdunuz ben halen daha anlamış değilim açıkçası. Sadece aracımın kilidini açmışım bu size yeterli bir sıkma delili galiba, her aracın kilidini açana ateş mi ediyorsunuz?

Telefonda konuşurken beni sen tanıtmaya çalışmışsın, karşı taraf 10 tane farklı isim söylemiş. En sonunda beni sen tarif etmişsin. Notoriety Garage'da Himoko, Hisoku, Shaedon diye kişiler yok bu arada. Benim oradan olduğumu da söylememiş.

#6 - 18.06.2023 15:27
şikayette adı geçen birliğin r20siyim, bu yüzden yazıyorum. bizim tarafça değil idlewood ratts tarafınca atılan sslerden bile görünüyo ki garaja gelmişler, laurenz karakteri ne kadar düzgün anlatsa da kabul etmeyip agresif yapmışlar, laurenzin ilk küfüründe de (şahısa etmiyor, ortaya ediyor) direkt brawl başlatmışlar. olay bittikten 25 30 dakika sonra da garaja gelip *biz buranın babasıyız. size rol mol yok. abi diyeceksiniz" kıvamında bi toksiklikle rol yapıp aktif rol ortamımızı bozuyolar, bunların kaçtır normal karşılanması çok gülünç

#7 - 18.06.2023 17:38
kanka mahalleyi basan sizsiniz, düşünce niye böyle yapıyonuz siz şimdi

#8 - 18.06.2023 18:43
 ::) ::) ::) ::)

#9 - 21.06.2023 23:46
Sokağınızın çatışma için basıldığına dair bir veya birkaç görsel savunma olarak ekler misiniz? @Vasilyev