Konu: WulqueN - RetardRP  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2023 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Forelli @WulqueN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sud3m

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşta olduğumuz üyeyi kovalarken çatışma çıktı biz adamın yanındaki düşmanla çatışırken Tommy isimli arkadaş muhtemelen info vermek için silah doğrultmamıza rağmen kaçmadı bölgede takılmaya devam etti. Gerçek dışı rol, ihlal. Vursam DM diye şikayet açıcak silahımı kaptırdım diye sızlanıp, vurmayınca da böyle pişkinlik yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın susturması var onun adına açıyorum.

#1 - 15.06.2023 22:52
Olayı fazla abartmışsın dostum, polisler vardı ve dikkat çekmemek için kaçmadım çünkü benimde üstümde silah var. Üstüne üstlük seni olayın başında görmedim çünkü çatıdaydın, sonrasında seni köprüde gördüm ve zaten gittiğim yönde devam ettim.

#2 - 17.06.2023 22:37
Cen bizim içerde olduğumuzu nerden biliyon bakim? :D arkamda kimse bile yokken ESP den takip edip sonra evin üstünde yazan isme bakma ile olmuyor o işler.

#3 - 18.06.2023 23:16
Polis olduğuna dair ekran görüntünüz var mı? @WulqueN

#4 - 19.06.2023 18:05
7/24 ekran kaydıyla dolaşmıyorum, polisin gelmesi gibi normal bir şeyi ekran görüntüsü almadım. eğer işlem uygulanacaksa uygulanabilir fakat silah çektiğinde koşmak yerine yürümemden dolayı jail yemem çok trajikomik olur. Tommy Foriello karakteri mafyanın içinde büyümüş ve adam öldürüp/yaralayan suçlu bir karakter, hemen silahı görünce yardım edin diye bağırıp koşmasını beklemiyordunuz herhalde?

#5 - 19.06.2023 19:34
7/24 ekran kaydıyla dolaşmıyorum, polisin gelmesi gibi normal bir şeyi ekran görüntüsü almadım. eğer işlem uygulanacaksa uygulanabilir fakat silah çektiğinde koşmak yerine yürümemden dolayı jail yemem çok trajikomik olur. Tommy Foriello karakteri mafyanın içinde büyümüş ve adam öldürüp/yaralayan suçlu bir karakter, hemen silahı görünce yardım edin diye bağırıp koşmasını beklemiyordunuz herhalde?
Bir seferliğine uyarıyoruz, tekrar böyle durumlarda karakterinizle korkusuzca yolun ortasında yürümek yerine karşı tarafla uygun olan biçimde role girmekten çekinmeyin. Karakteriniz mafyanın içinde olabilir, silahla adam vuruyor olabilir fakat burada da karşısında silahlı adamlar var ve tek başına. Tekrarında daha dikkatli olun.