Konu: Jackie_Scarpelli ve Maske Kullanan kişiler [15.06.2023]  (Okunma sayısı 304 defa)

#0 - 15.06.2023 13:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie_Scarpelli ve Maske Kullanan kişiler [15.06.2023] @Lawarence

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM- METAGAME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha yeni nc attım başka birliğe geçeceğim için, mekanlarımdaki tabelayı satılık yazısı yazdım ve yeni birliğin hooduna geçiyordum yolda DriveBy attılar karşılık dahi vermedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
NC attığıma dair kanıt sadece 4 dakika olmuş.
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşların, DM hevesini aldığı kısım.

Ek açıklamalar(varsa): Oyun 500 mb kanka, bu kadar kindar olmanıza gerek yok. Cezanızı çekerken tekrar düşünürsünüz.

#1 - 16.06.2023 13:55
Savunmam, (arkamda iki araç daha var)
Şu roller içerisinde arkadaşlarda inkar etmeyeceklerdir Wheeler hoodunun yakınlarında araba ile çarpıp küfürler ediyorlar, bütün monaghan birliği olarak 3  araba yan yana durarak bir birliğin r20 sine ağır küfürler ediyorlar, sonrasında r20 pmden yazıyor savaştayız diye... savaşta olmaları kaza rolü yüzünden böyle küfürler etme hakkını onlara vermiyor, bende Wheeler ile yaptığım görüşmede savaşa girdiğimi söylüyorum. O geceki toplantıda arkadaşların birliği kapanıyor, ben bundan habersiz savaşın devam ettiğini sanarken bir önceki gece gördüğüm araba ile aynı plakadaki aynı renk aynı model aracı Monaghan'ın hood bölgesinde görüyorum aynı skin ile gördüğüm için ateş açıyorum... nc attığını nereden bilebilirim arkadaşın ?

Ve sana neden kin kapıyım? Seni tanımıyorum bile rolsel olarak savaşa giriyoruz, bende gerekeni yapıyorum.

Ek olarak arkadaş onu vurduktan sonra bize pm den yazdı kontrol ettim ve hala birlikte gözüküyordu ;

« Son Düzenleme: 16.06.2023 14:00 Lawarence »

#2 - 16.06.2023 14:02
saglam dmciler ya @YUCA THE GREAT   :D
kuyruk acın mı var kardes  O:-)

#3 - 18.06.2023 14:38
Kuyruk acısı olacak bir durum yok dostum, 3-4 yıllık onaylı birliğin 2 haftalık bir birlik 8 saniyede 10-12 kişisini vurup düşürüyorsa bu onun zevk alacağı kısma denk gelir ha şunuda unutma sizde rakibimiz değilsiniz 3 kişiye dm atmaya çıkmışsınız 3v1 atıcaktımda gerek yok ihlale ihlal ile karşılık vermedim

#4 - 18.06.2023 14:40
Şu roller içerisinde arkadaşlarda inkar etmeyeceklerdir Wheeler hoodunun yakınlarında araba ile çarpıp küfürler ediyorlar, bütün monaghan birliği olarak 3  araba yan yana durarak bir birliğin r20 sine ağır küfürler ediyorlar, sonrasında r20 pmden yazıyor savaştayız diye... savaşta olmaları kaza rolü yüzünden böyle küfürler etme hakkını onlara vermiyor, bende Wheeler ile yaptığım görüşmede savaşa girdiğimi söylüyorum. O geceki toplantıda arkadaşların birliği kapanıyor, ben bundan habersiz savaşın devam ettiğini sanarken bir önceki gece gördüğüm araba ile aynı plakadaki aynı renk aynı model aracı Monaghan'ın hood bölgesinde görüyorum aynı skin ile gördüğüm için ateş açıyorum... nc attığını nereden bilebilirim arkadaşın ?

Ve sana neden kin kapıyım? Seni tanımıyorum bile rolsel olarak savaşa giriyoruz, bende gerekeni yapıyorum.

Ek olarak arkadaş onu vurduktan sonra bize pm den yazdı kontrol ettim ve hala birlikte gözüküyordu ;

Arkadaş zaten metagame yaptığını belli etmiş birlik listesinden bakarak adam vuruyor  ::) Vallaha ne güzel oyuncularla rol yapıyoruz komedi tufanı her şeyi geçtim Tony Rizzini karakterinin bir geçmişi dahi yok 4 dk olmuş şehire geleli birlikte olsam dahi vuramazsın aynı şekilde bende 48 saat olmadan savaşa katılamam ama gel gör ki aramızdaki fark yılların bana verdiği bilgi ile sizin bilginiz çok farklı pardon bilgisizliğiniz
« Son Düzenleme: 18.06.2023 14:45 YUCA THE GREAT »

#5 - 18.06.2023 14:48

Arkadaş zaten metagame yaptığını belli etmiş birlik listesinden bakarak adam vuruyor  ::) Vallaha ne güzel oyuncularla rol yapıyoruz komedi tufanı her şeyi geçtim Tony Rizzini karakterinin bir geçmişi dahi yok 4 dk olmuş şehire geleli birlikte olsam dahi vuramazsın aynı şekilde bende 48 saat olmadan savaşa katılamam ama gel gör ki aramızdaki fark yılların bana verdiği bilgi ile sizin bilginiz çok farklı pardon bilgisizliğiniz
Sen yazdığıma baktınmı benim dakikalara bak vurduktan sonra listeye baktım diyorum güzelim benim.

#6 - 18.06.2023 14:50
Kuyruk acısı olacak bir durum yok dostum, 3-4 yıllık onaylı birliğin 2 haftalık bir birlik 8 saniyede 10-12 kişisini vurup düşürüyorsa bu onun zevk alacağı kısma denk gelir ha şunuda unutma sizde rakibimiz değilsiniz 3 kişiye dm atmaya çıkmışsınız 3v1 atıcaktımda gerek yok ihlale ihlal ile karşılık vermedim
Bla bla, rakip değilsiniz falan... 1 saniyede düştün kanka ne anlatıyon? Karşılık vermedim falan... verseydin kanka  O:-)
Yılların verdiği tecrübe diyorsun, o ufak aklınla gidip onaylı bir birliğe savaş açıyorsun. Savaşta yenebilirsin bu normal bir şey fakat o birliğin konum olarak senden daha üstün olduğunu bilmiyorsun mesela çok bilgili arkadaşım benim. O yüzden girdiğim 2 savaşta benim birliğime zarar gelmesede  senin birliğin kapandı.
« Son Düzenleme: 18.06.2023 14:54 Lawarence »

#7 - 18.06.2023 16:00
Bla bla, rakip değilsiniz falan... 1 saniyede düştün kanka ne anlatıyon? Karşılık vermedim falan... verseydin kanka  O:-)
Yılların verdiği tecrübe diyorsun, o ufak aklınla gidip onaylı bir birliğe savaş açıyorsun. Savaşta yenebilirsin bu normal bir şey fakat o birliğin konum olarak senden daha üstün olduğunu bilmiyorsun mesela çok bilgili arkadaşım benim. O yüzden girdiğim 2 savaşta benim birliğime zarar gelmesede  senin birliğin kapandı.

Üsluba bak? DM Zamanı girseydin 6 saniye almazdı seni ve ekibini yatırmam, savunmanı yap sonrasında sus, ne bu agresif tavırlar? Kendini ne zannediyorsun? Bİrlik yönetemiyorsun dm atamıyorun boşa geziyorsun adama 3 kişi drive atıp zor düşürüyorsunuz espleriniz ile kolay bulmuşsunuzdur. Birde havaları giriyor karşılık verseydin felan? Senin yaşan kadar ekiple savaştık burada senin gibi çoluk çocuk gelsin forumda sallasın diye oynamadık sünepe.

#8 - 18.06.2023 16:16

Üsluba bak? DM Zamanı girseydin 6 saniye almazdı seni ve ekibini yatırmam, savunmanı yap sonrasında sus, ne bu agresif tavırlar? Kendini ne zannediyorsun? Bİrlik yönetemiyorsun dm atamıyorun boşa geziyorsun adama 3 kişi drive atıp zor düşürüyorsunuz espleriniz ile kolay bulmuşsunuzdur. Birde havaları giriyor karşılık verseydin felan? Senin yaşan kadar ekiple savaştık burada senin gibi çoluk çocuk gelsin forumda sallasın diye oynamadık sünepe.
hmm yaşımı nereden biliyorsun? gel seninle bir tanışalım istersen yaşımı o zaman görürsün
birde bırakın şu yan hesaplarınızdan yazma muhabbetini gel kendi hesabınla yaz şuraya
« Son Düzenleme: 18.06.2023 16:18 Lawarence »

#9 - 18.06.2023 17:57
@Lawarence Konuyu saptırmaya gerek yok, ihlal yaptığını sende biliyorsun Discord üzerinden aracı bulup bana şikayeti geri çekme talebindede bulundun yaptığın ihlal açık nc atılmış karaktere sıkıyorsun açıklaması yok ki bunun aynı araba diyorsun şehirde tek kırmızı buffalo benim varmış gibide rol yapamazsın.

Savaş konusuna gelicek olursak, birisi gelip benim hood bölgeme çökmeye çalışırsa kendimi savunurum hood bölgemde mekanı var diye oraya zencilere torba tutturursa yine hakkını veririm kim olduğu farketmez bu isterse Piazza-Poschevo olsun birilerine maşalık yapmayı bırakında oyundan zevk almaya bakın kendi bölgemde başka ekibim boy göstermesine izin vericeksem kapatıp gideyim zaten birliği. Birliğin kapanmasına ben bu kadar içerlemedim Wheleer denilen birliğe hakkını verdik ve birliğimiz kapandı. Sorun şu ki onaylı birlik vurunca sorun yok onaysız birlik vurunca büyük suç bu zihniyetle oynamaya devam edin size başarılar.

Nasıl vurduğum konusuna gelicek olursak, birliğindeki adamları bile sevmiyor liderini adamlar gate kapısını açıyor içeri girip vuruyorum bu benim sorunum değil yıllardır hood onaylı birliğin hem pasif hemde savaşta kaybetmesi komik ve acınası bir durumdur saygılar son ileti sonuçlanabilir.