Konu: [TELEVICE MAGAZİN] ÖLÜ DİRİLDİ, MARLEY GERİ DÖNDÜ! İŞTE GERÇEKLER!  (Okunma sayısı 176 defa)

#0 - 11.06.2023 16:52

MAGAZİN NABZI

ÖLÜ DİRİLDİ, MARLEY GERİ DÖNDÜ! İŞTE GERÇEKLER!

Bundan uzun bir zaman önce bir silahlı saldırının kurbanı olan ve öldüğünü bildiğimiz ünlü rapper Marlene "Marley" Weingard, aslında ölmemiş! Vice FM ve Vice TV'nin ortak yayını olan "Late Night Chat" adlı programımıza misafir olan ünlü şarkıcı, başından geçen olayları mikrofonlarımıza anlattı.

Çiftlik Evine Taşınmış! Marley, Randy'nin Late Night Chat'ine Katıldı!

Silahlı saldırıdan sonra prodüktörünü, bir kaç zaman sonra ise çok sevdiği oğlunu kaybeden Marley, çok büyük bir üzgünlük içerisinde her şeyi bırakıp bir çiftlik evine taşınmış. Derin üzüntü içerisinde hayatının geri kalanını sakinlik içerisinde geçirmek isteyen ünlü şarkıcı, kızının elinde tuttuğu piyasaya katılmakta kararlı değil. Kızının isteğiyle piyasaya dönmeyi düşüneceğini belirten Marley, daha sakin kalmayı planladığını da açıkladı.

Şehrin yalnız adamı ve bir o kadar da sevilen medya yüzü Randolph Mitchell'ın sorularına yanıt veren Marley, insanları Vice FM - Vice TV ortak yayınına adeta kilitledi. "Kızın Melanie, senin gelişini nasıl karşıladı?" sorusuna şok bir cevap verdi!

Alıntı
"Benimle düşman şu anda. Kızımla aramızın düzeleceğine eminim ama biraz zamana ihtiyacımız var. Kendisine göre haklı sebepleri var, uzun süre öldüğünü düşündüğünüz ebeveyninizin bir anda ortaya çıktığını düşünün. Onu bir anda affedemezsiniz." cevabını vererek, anne-kız'ın birbirine küs olduğunu öğrendik. "Nasıl hayatta kaldın?" sorusuna; "Bildiğin gibi son saldırıda araçta benimle beraber prodüktörüm vardı, Randy. Milena bu saldırıda hayatını kaybetti, bende şans eseri kurtuldum. Ama kendime gelemeden kendimi büyük bir oyun içinde buldum. Daha Bu saldırıdan birkaç hafta sonra, kendimi toparlamaya başladığımda bir sevdiğimi daha kaybetti. Oğlum, girdiği hapishanede öldürüldü. Bende ortamdan bir süre uzaklaşmaya karar verdim.  Uzaklarda bir çiftlik evim var, orada kaldım. İşlerin kızıma sıçradığını öğrenince daha fazla dayanamayıp geri dönme kararı aldım."

Randy'nin "Madem geri döndün... gelecekte ne yapmayı planlıyorsun? Bir çalışma görür müyüz? Belki anne-kız bir eser görebilir miyiz?" sorusuna iddialı cevaplar veren Marley, şuan şehirde bulunan ünlü şarkıcılara "palyaço" dedi!

Alıntı
"Müzik piyasasına geri dönersem, şu anki palyaçoların çoğunu sahadan atarım. Kızım benimle barışırsa, evet.. ortak eser çıkarabiliriz ama bu tam anlamıyla geri döneceğim anlamına gelmiyor.  Fazlasıyla ün kaybettim. Eski Hype'i geri yakalamam biraz zor. Dönemim geçmiş bile olabilir."

Müzik turnelerini hatırlarsınız, ilk gününde Astrid Revision sahnede bir sorun yaşayıp konsere çıkamamıştı. Ardından yayınımıza katılıp Astrid'in sözlerini bize anlatan DJ Bee, Astrid'in, "Sahneden önce çalışmak amatör işi, ben amatör değilim." dediğini yayınımızda açıklamıştı. Bu sözleri tekrarlayan Marlene, şöyle konuştu:

Alıntı
"Bence piyasayı yeni başarılı isimler yönetmeye devam etmeli. Bu lafımdan çıkarım yapıp kızımı övdüğümü düşünmelerini istemiyorum, başarılı birkaç isim daha gördüm. Onları da kapsıyor. Ama eski bir rapstar olarak.. şöyle bir önerim var. İsim vermeden bunu yapacağım, habere dahi düşen bir şeydi. Sahneye çıkmak için yapılan provalara amatörlük diyen bir grup olduğunu duydum. Amatörlük tam tersine bunu yapmayan kişilerdir, sebebi şu şekilde. Eğer en az yüz kişinin önüne çıkıyorsanız, hata yapmamanız gerekir. Hata yapacak kadar kendi sanatınızı icra edemezseniz, kendi başarınıza işemiş olursunuz. Ben her çıkacağım sahne öncesi, en az bir haftalık prova yapıyordum. En önemlisi, eğer rap ile ilgileniyorsanız, Freestyle, tek başınıza bile yapabilirsiniz. Bunu sürekli olarak yapın, kendinizi geliştirin."

Marley Bundan Sonra Ne Yapacak?

Marlene, piyasada yeni isimlerin olmasını daha doğru bulduğunu belirtti. Vice FM mikrofonlarına konuşurken onu dinleyen binlerce dinleyici ve izleyici, onun bir sonraki hamlesini merakla bekliyor. Biz ise, TELEVICE ekibi olarak Marley'in yapacağı hamleleri en hızlı ve doğru şekilde size ulaştırmak için söz verdik. Vice Şehri, onun yapacağı çalışmaları veya yapacağı sansasyonel olayları merakla bekliyor...

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Charles d'Valois
HABER
Lara Clarkson & Charles d'Valois
KAMERA
Lara Clarkson

Charles d'Valois
Vice Media Group Kıdemli Muhabiri

Charles d'Valois, 1999 yılında, Fransa'da bir köyde doğdu. Hayatını sokaklarda geçirdikten sonra, atılgan kişiliğiyle ve insanlarla olan ilişkileriyle öne çıktı. Vice şehrine gelip Vice Media Group'a katıldı.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 11.06.2023 17:14 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.06.2023 16:53

TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/952654719883546725/1097132632548057108/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_2.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b]  N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b] N/A [/size]
« Son Düzenleme: 11.06.2023 17:00 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.06.2023 16:58

Rumuz:  karpuzkokteyli
Yorum: güzelolmus
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.06.2023 17:16

Rumuz:  boomer
Yorum: bu aralar da bu meşhur oldu. ölenler ölmüyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 11.06.2023 17:40

Rumuz:  O.
Yorum: Medya her şeyin patronuyum diyor fakat bir kadın tek parmağıyla oynatıyor herkesi. Canı istediği zaman gittiğinin haberini yaptırıyor, canı istiyor geldiğinin haberini yaptırıyor. Bu kadın favorim. **VPN ÜZERİNDEN GÖNDERİLDİ, YER FRANSA** 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 11.06.2023 17:43

Rumuz:  kafası karışan adam
Yorum: ben anlamadım. ölü nasıl diriliyor. bu kadının kafasına bir şarjör boşalttılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 11.06.2023 17:44

Rumuz:  O.
Yorum: Medya her şeyin patronuyum diyor fakat bir kadın tek parmağıyla oynatıyor herkesi. Canı istediği zaman gittiğinin haberini yaptırıyor, canı istiyor geldiğinin haberini yaptırıyor. Bu kadın favorim. **VPN ÜZERİNDEN GÖNDERİLDİ, YER FRANSA** 

Rumuz: duayen medya patronu
Yorum: medya her şeyin patronudur zaten. medya parmağıyla oynatılmıyor, aksine oynatıyor. medya canı isterse haberini yapar, istemezse yapmaz. parasına bakar. canları istemiş ki bu haber yapılmış.
#medyadüzeninikabuledin

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 11.06.2023 18:00

Rumuz:  ak47sevenlerderneği
Yorum: ak47 sevenler derneği olarak ölmediğine mutluyuz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 11.06.2023 18:27

Rumuz:  medyanınyenibabası
Yorum: medya istediğini yapar, ağlayın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#9 - 11.06.2023 19:00

Rumuz:  kafaya.giren.ama.oldurmeyen.mermi
Yorum: kafasına giren mermi olarak söylemeliyim ki kafasında bir şey bulamadığımız için diğer taraftan çıktık, yani bu kadın ölmemiş olabilirdi. Biz de bundan şüpheleniyorduk.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok