Konu: Enzo Valentino / DM  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2023 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enzo_Valentino @Valentino 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/06/2023 18:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Mathilda adlı karakterin garajına geldim. Kendisine "güzellik naber" dedim diye beni garajdan kovdu, bende gitmeyip içeride durdum. Sonrasında gitmek istedim ancak kapıyı açmadılar. İçeride araçla kilitli kaldım. Aradan beş dakika sonra Enzo karakteri geldi bana sıktı, düşürdü. Düpedüz DM attı, bu arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum. Valachide epi topu outsider karakteri. Valachi birliğinde diye, üstelik outsiderken böyle kafasına göre millete sıkamaz. Ceza alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/lafmp43  Burda gitmek istiyorum, kapıyı bilerek açmıyorlar.

https://www.hizliresim.com/j6u1576  Burda da Enzo beni vuruyor.

Ek açıklamalar(varsa):-

#1 - 09.06.2023 19:18
Enzo Valentino olarak savunmam şu şekilde.

Öncelikle Valachi'de crew sahibiyim, newbielerin sorunlarını çözmek görevlerimden bir tanesi. Antonio karakterini zamanında Don of City kuralına uymayarak Little Italy'de düşürmüş bu arkadaş
: https://www.hizliresim.com/9revd8s

Little Italy'de ettiği ateşten dolayı onu yaralamak bana verilen bir görevdi. Lamar_Pierce'yi her yerde arıyorduk, bulduk ve sıktık.
Lamar dün akşam saatlerinde kız arkadaşı rolümü yapan Mathilda karakterine yavşamış, saygısızlık etmiş. Bugün bunu hiçe sayarak garajına gelmiş ve illegal rol yapanları kışkırtmaya devam etmiş, sanki sıkmayacağız.
: https://www.hizliresim.com/nrija6u

Mathilda, beni rahatsız ediyorlar diye aradı. Geldiğimde Lamar'ı gördüm ve sıktım, olay bundan ibaret. Rolsüz biçimde sıktın diyecek olursa, gerekli rolü garajta göstermişler. Arkadaşı vurduktan sonra Little Italy seninle mi uğraşacak? dedim.
Mathilda'nın araması kanıt: https://www.hizliresim.com/j8trldr

Don of city, senaryo birliği diye düşünüp her şeyi yapabileceğiniz, üzerine cezalandırılmayacağınızı düşünüyorsanız olay böyle değil arkadaşlar. Kimse sizin arada bir uğrayıp milleti kışkırtıp üzerine sıktığınız sunucuda, size karşı tatllı dille yaklaşamaz. Little Italy'de geçmiş zamanda sıkan Lamar, garajta insanları kışkırtan Lamar, emotelu bir şekilde düştü.
İyi forumlar, admin kararına bırakılmış.

#2 - 09.06.2023 19:25
Savunma için eyvallah. Şimdi;

1. olarak ben Antonio karakterine maskeli bir şekilde gelip sıktım, sonrasında gittim. Antonio karakteri benim ona sıktığımı nerden anladı? Siz benim sıktığımı nerden anlayıpta gelip bana sıkıyorsunuz? Geçin bunları. Antonio karakteri /hasarlar çekip benim vurduğumu görmüş. MİX yaparak vuran kişiyi gelip size söylemiş  :manifdog

2. olarak Mathilda karakterini rahatsız ettiğim rolleri buraya atmanı istiyorum. Bakalım nasıl rahatsız etmişim arkadaşı. Orada bile olmayıp bunları gelip sana fısıldayan Antonio karakterinin söyledikleri hiç bir işe yaramaz. Mathilda karakterini etikleyin, gelsin ss atsın.

#3 - 09.06.2023 19:26
Artı olarak "güzellik naber?" , "çok güzelsin tatlım" gibi cümleleri oyundaki sevgiline söylemem bir şeyi değiştirmez. Bunun için gelip bana sıkamazsın.

#4 - 09.06.2023 19:35
Öncelikle selamlar, olay benim garajımda gerçekleşti daha öncesinde Antonio adlı arkadaşımızda şahittir aracımı takip edip sözlü tacizde bulundun inkar etmenin bir mantığı yok en azından delikanlı gibi söyle. Her neyse dün gece biz Enzo ile rol yaparken durumu anlattım ve bir daha olursa beni ara dedi, daha sonrasında bu arkadaş garajıma gelip drift attı(bunda bir problem yok) size katılmak istiyorum dedi bende seni almıyorum garajımdan çık dedim. Burası belediyenin değil mi çıkmıyorum filan dedi aklın sıra bizimle eğlenme peşinde Enzo'yu aradım gelmesini söyledim geldi olaylar bu şekilde gerçekleşti. İşin özü şudur saçma sapan hareketler edeceğine gelip düzgün bir şekilde role girsen en başından beri zaten bu olaylar olmayacak. İyi forumlar.

#5 - 09.06.2023 19:41
Kardeşim sana yaptığım tacizin kanıtlarını yolla bakalım, nasıl taciz etmişim  ::) Ben taciz rpsi falan yapmadım. Varsa kanıtın at buraya, yetkili incelesin, ona göre karar versin.

Ek olarak burası belediyenin değil mi? dedikten sonra çıkmak istedim, bilerek gateyi açmadılar. Belirtmek istiyorum bunu. Çıkmadığımız falan yok.
« Son Düzenleme: 09.06.2023 19:44 qus_furqan »

#6 - 09.06.2023 19:44
Savunma için eyvallah. Şimdi;

1. olarak ben Antonio karakterine maskeli bir şekilde gelip sıktım, sonrasında gittim. Antonio karakteri benim ona sıktığımı nerden anladı? Siz benim sıktığımı nerden anlayıpta gelip bana sıkıyorsunuz? Geçin bunları. Antonio karakteri /hasarlar çekip benim vurduğumu görmüş. MİX yaparak vuran kişiyi gelip size söylemiş  :manifdog

2. olarak Mathilda karakterini rahatsız ettiğim rolleri buraya atmanı istiyorum. Bakalım nasıl rahatsız etmişim arkadaşı. Orada bile olmayıp bunları gelip sana fısıldayan Antonio karakterinin söyledikleri hiç bir işe yaramaz. Mathilda karakterini etikleyin, gelsin ss atsın.

Turuncu kıyafetliden mi bahsediyoruz? dedim, maske takman kıyafetinin görünmeyeceği anlamına gelmiyor ahbap. Bunu yanı sıra Little Italy'e gelip Antonioyu takip etmiştin ve Lamar ile orada yüzleşmiş olduk. Sean Parrello orada olduğu için sıkmadım, arabadan inmeni söyledim bastın gittin. Skinini ve yüzünü gördük, biliyoruz. Mix iddianı böylece çözdüğümüzü düşünüyorum.

Bana bahsedilen taciz vakasının ardından yaralandın. Emojili bir şekilde ileti atarak insanları kışkırtmana gerek yok, admin kararını verebilir.

#7 - 09.06.2023 19:46
Güzel kardeşim, kullandığım turunculu skin default skin. Şehirde belkide bu skini 10 kişi kullanıyor. Maskeli olduğum için yüzümü GÖREMİYORSUN. Maskenin zaten anlamı bu. İstersem sıktıktan sonra 10 sene aynı skinim olsun. Maskeliyim diye beni tanıyamazsın. Maske ne işe yarıyor?,

Yani sen Lıttle Italy'ye ilk gelen turunculu, benim skinimden olan adamı "ARKADAŞIMA SIKAN BU" diyerek tanıyamazsın. Herkes bu skini kullanıyor.
« Son Düzenleme: 09.06.2023 19:49 qus_furqan »

#8 - 09.06.2023 19:47
Güzel kardeşim, kullandığım turunculu skin default skin. Şehirde belkide bu skini 10 kişi kullanıyor. Maskeli olduğum için yüzümü GÖREMİYORSUN. Maskenin zaten anlamı bu. İstersem sıktıktan sonra 10 sene aynı skinim olsun. Maskeliyim diye beni tanıyamazsın. Maske ne işe yarıyor?
Güzel kardeşim, Little Italy'e geldin ve seninle yüzleştik. Antonio senden bahsetti ve arabadan inmeni söylemiştim. Aracınla basıp gitmiştin. Yüzünü orada gördüm ve bunun geçerli olduğunu kabul ediyorum.

#9 - 09.06.2023 19:48
Artı olarak "güzellik naber?" , "çok güzelsin tatlım" gibi cümleleri oyundaki sevgiline söylemem bir şeyi değiştirmez. Bunun için gelip bana sıkamazsın.
Olay sevgili muhabbetinden ibaret değil, Little Italy'de sıkıp kaçmandan bu yana seni arıyoruz. Olayı çekmene gerek yok, admin kararını verebilir. Uzatmana gerek yok