Konu: Türkçe terim kullanımı  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 06.06.2023 21:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @etaraybill

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe kelime/cümle

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Atışma sırasında kelime kullanıyor ve ihlal yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Ceza almasını arz ediyorum.

#1 - 06.06.2023 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiye rol desteği verilebilirse onun adına iyi olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.

#2 - 06.06.2023 21:29
Türkçe terim nerede? Tam göremedim.

#3 - 06.06.2023 21:30
Öncelikle etaraybill, 2kere yetersiz oyuncu profilinden ban yemen sıkıntından başka sorun yok.  Savunmama geçeyim;

Gördüğünüz gibi soru sor atıyorum, ya support arkadaşla beraber biz yanlışısız yada siz çok iyi rolcüsünüz

#4 - 06.06.2023 21:31
Eklemek istiyorum;
Eğer sövdüğüne türkçe terim diyorsan savunmam bu yöndedir, başka türkçe terim nerede varsa söylersin ona görede savunmamı yapabilirim.

#5 - 06.06.2023 21:38
Öncelikle etaraybill, 2kere yetersiz oyuncu profilinden ban yemen sıkıntından başka sorun yok.  Savunmama geçeyim;

Gördüğünüz gibi soru sor atıyorum, ya support arkadaşla beraber biz yanlışısız yada siz çok iyi rolcüsünüz
:D OOC Ticaret, hesap çalmaya yardımcı olma, sobeit'e yardımcı olma ve diğerleri. Birileri benim hala yetersiz oyuncu profilime takılıyor, evet. Şuanki Vice ile benim oynadığım zamanın Vice'ı aynı değil, elini kolunu sallayarak kimse hile ya da troll yapamıyordu, iki üç jaile tak diye postayı koyuyorlardı. Şuan bir değişiklik mevcut, evet. Zaten açtığım her şikayette haksız çıkıyorsun/çıkıyorsunuz. Her neyse, savunması bu kadar sanırsam, sonuçlanabilir.

#6 - 06.06.2023 21:40

kardeşim boş yapıp forum babalığı yapmayı bırakta, hoodumuzu forumdan öğrenip bizi illegal yapma zorunluluğunda bırakmaya çalışman ve  birliğimizi kapatma çabalarınıda eklerim, forumda boş dil dökmene gerek yok. Ayrıca adamın yetersiz oyuncu profilinden ban yemesi seni ilgilendirmiyor. Ayrıca oynadığım Dm sunucusundada yediğin hileden banı hatırlatırım  :garip: Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir. İyi forumlar  :sampanya:

#7 - 06.06.2023 21:54
olum nereye cektiniz la şikayeti ooc ticaret hesap çalma sobeitmiş falan varsa kanıtın git şikayet aç burda konuşarak neyi anlatmaya calısıyon
sen her sikayette niye böylesin be açılan şikayet a ise konuyu çekiyorsun z ye derdin ne açmışssın şikayetini tamam daha neyini konuşuyosun? ben savunmamı atmışım

#8 - 06.06.2023 22:48
olum nereye cektiniz la şikayeti ooc ticaret hesap çalma sobeitmiş falan varsa kanıtın git şikayet aç burda konuşarak neyi anlatmaya calısıyon
sen her sikayette niye böylesin be açılan şikayet a ise konuyu çekiyorsun z ye derdin ne açmışssın şikayetini tamam daha neyini konuşuyosun? ben savunmamı atmışım
Oğlun falan değiliz, kişinin üslubdan ceza almasını istiyorum.  >:(

#9 - 07.06.2023 02:52
Savunma geçerli.