İşin medya ve magazin tarafına hakim olan ve sadece medya yönünü bilen, diğer taraflarından hiç anlamayan cahil bir kişi olarak bu görüşlerimi belirteceğim. Müzisyen ve prodüktör rolleri yapmadım. Ama bu rolleri yapan herkese medya tarafında destek vermeye olabildiğince özen gösteriyorum, alenen destek vermediğim kişi pek yoktur, IC sebeplerle olmuş olabilir ancak onu da tatlıya bağlamışızdır.
Özellikle son dönemde
@exely ile yarattığımız,
@Segat0n ile geliştirdiğimiz TELEVICE magazin sitesinin yaptığı haberler müzisyen rolleri yapan kişilerin yaptığı işleri değil aksine yaptığı skandal olarak nitelendirebileceğimiz hareketlerin haberinin yapılması olarak görünüyor. Müzik gruplarının dağılması, skandal kasetlerin meydana çıkması gibi olayların haberlerini yaptık. Tabii ki bazı kişileri direkt "ŞEHRİN YENİ YILDIZI" olarak gösterdiğimiz haberler de oldu, o da Valachi ailesinin yaptığı IC özel isteklerden dolayıdır. Valachi'nin şirketler grubunu yönettiğim için bunu yapmamız oldukça doğal.
Medya tarafına hakim olan birisi olarak medya tarafında destek isteyen herkese hem IC hem OOC destek verebilirim. Ama karşılığında bu isteği ve en azından birkaç işi görebilmem gerekiyor bunun için. Siz bana bir verin, ben size bin vereyim meselesi gibi bir şey. Bana veya yukarıda etiketlediğim arkadaşlarıma istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Benim kişisel düşüncem, kendi karakterinizin tanınmasını istiyorsanız biraz karakterinizin medya tarafından eleştirilmesine izin vermek. Medya sizi eleştirdikçe ve haber yaptıkça tanınmanız daha da artar. Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz derler sonuçta. Sadece "müzik üreteyim, para kazanayım, tanınayım" mantığındansa magazinsel işlere girip magazine prim vermek bu dönemde biraz daha çok iş yapıyor diyebilirim.