Rumuz: Randy Mitchell Yorum: Yazmayayım yazmayayım diyorum ama, buralar gerçekten karışmış. Tehditler, küfürler hat safhada. Vice Şehri beni yine şaşırtmamaya devam ediyor. Arkadaşlar, medyada paparazzi dediğimiz yapılanma tam olarak bu. Paparazziler acımasızdır, insanların hayatlarına her daim karışırlar. Özellikle şehirde tanınmış insanların hayatlarına karışmayı görev olarak edinirler. Hem Amaranth, hem Timur şehrin tanınan ve saygın isimleri olduğu için paparazzilerin hedefinde olmuş. Yorumlarda işinizi yapın, bize karışmayın demişsiniz ancak Televice'ın işi tam olarak da bu. Paparazzilik yapmak. Bu kavramı biraz araştırmanızı öneriyorum. Çalışanlarıma yapılan tehditler için çok üzüldüm, haber yapmanın sonu ölüm olacaksa ne anlamı kaldı bu şehre hizmet etmenin? Yeri geldi bu medya beni de vurdu, Anonim Magazin olayını hatırlatmak isterim. Beni her yerde takip edenler, fotoğrafımı çekip yerden yere vuranlar oldu. Hiç birine sesimi çıkartmadım, çünkü onun da işi o. Basın özgürlüğü hakkınu kullanarak içeriklerini çıkarttı, bir kez bile kötü söz söylemedim ona. Siz de işini yapanlara saygınızı gösterin ve hayatınıza bir çeki düzen verin... İnternet sitesinin bir yöneticisi olarak bu habere yorum yapmayı kapatıyorum, artık yeter.
Tehdit edenler hakkında hukuki işlemler başlatılacak.
« Son Düzenleme: 05.06.2023 16:39 the batuhan batrix »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0