Konu: Jarmal_Brockton @IceSexe (DM)  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2023 14:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal_Brockton @IceSexe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun zaman sonra oyuna yeni karakter açıp tekrar başladım. Aktif rol ortamı ararken Glen park çevresinde dolaşırken bir anda vuruldum. Daha iki levelim, şehirde dönen savaş olayları ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum. Glen Parkta'ki birlik ile savaşta olsalar bile oradan geçen herkesi vuramazlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1114572369932070983/1114878012928823306/Ekran_Goruntusu_8.png?width=1609&height=905
https://media.discordapp.net/attachments/1114572369932070983/1114878013524410378/Ekran_Goruntusu_9.png?width=1609&height=905

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 04.06.2023 15:50
Chat'e de dikkat edersen LeMaun_Nash adlı karakterin arabasına biniyorsun, diğer bir karakterin de Gym kanka, geliyo'dan az çok anlayabiliyoruz, Glen Park etrafında sadece geçmek için kullanmadın bir süre orada takıldın, biz de aktif bir savaşımız olduğunda dolayı seni onlardan sanıp vurduk, dm'lik bir olay yok, forumdan vuracağım adamların isimlerine bakmıyorum, orada kim varsa ona göre hareket ediyoruz, gayet normal bir şey aslında, savunmam bu kadar, teşekkürler!

#2 - 04.06.2023 16:15
Orada bir süre takıldığımın videosu veya bir kanıtı var mı? Arkadaşların beni Gantondan beri takip ediyordu Glen Park tarafına gittiğim zaman sen gelip vurdun zaten.

#3 - 04.06.2023 16:30
Orada bir süre takıldığımın videosu veya bir kanıtı var mı? Arkadaşların beni Gantondan beri takip ediyordu Glen Park tarafına gittiğim zaman sen gelip vurdun zaten.
Ganton'dan beri takip eden yok, chat'ine baktığımız zaman oradan sadece geçtiğin değil, araçlara bindiğin rahat rahat takıldığını anlayabiliyoruz, ne bu kin? DM olmadığını sende bizden iyi biliyorsun, başka bir ileti tarafımca gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#4 - 04.06.2023 16:34
https://media.discordapp.net/attachments/1114572369932070983/1114878014396829716/Ekran_Goruntusu_10.png?width=1609&height=905

Bu SS de bulunan kişiler Gantondan beri takip ediyor istersen sorabilirsin, ayrıca takip etmiyorlarsa bile benim orda olduğumu nereden biliyordunuz? Gelip direk vuruyorsun. Şikayeti açtıktan sonra oyuna döndüm ve yanıma tüm birlik gelip İC toksiklediniz, benim hastanede olduğumu nerden bilip geldiniz? Sonuçlanabilir.

#5 - 04.06.2023 16:37
Ganton'dan beri takip eden yok, chat'ine baktığımız zaman oradan sadece geçtiğin değil, araçlara bindiğin rahat rahat takıldığını anlayabiliyoruz, ne bu kin? DM olmadığını sende bizden iyi biliyorsun, başka bir ileti tarafımca gelmeyecek, sonuçlanabilir.
Bizim bölgemizde her araca bineni vuruyorsanız şehirin yarısı ile savaşa girersiniz. Hood şuan araba kaynıyor ve pahalı arabalar var. İnsanlar çalmak için biniyor olabilir.

#6 - 04.06.2023 16:41
Bizim bölgemizde her araca bineni vuruyorsanız şehirin yarısı ile savaşa girersiniz. Hood şuan araba kaynıyor ve pahalı arabalar var. İnsanlar çalmak için biniyor olabilir.
Şikayet ile alakan yok ise araya girme, boş ileti ile doldurmayalım şikayeti.

#7 - 04.06.2023 16:42
https://media.discordapp.net/attachments/1114572369932070983/1114878014396829716/Ekran_Goruntusu_10.png?width=1609&height=905

Bu SS de bulunan kişiler Gantondan beri takip ediyor istersen sorabilirsin, ayrıca takip etmiyorlarsa bile benim orda olduğumu nereden biliyordunuz? Gelip direk vuruyorsun. Şikayeti açtıktan sonra oyuna döndüm ve yanıma tüm birlik gelip İC toksiklediniz, benim hastanede olduğumu nerden bilip geldiniz? Sonuçlanabilir.
Seni Ganton'dan beri takip eden yok, attığın SS'de de herhangi birşeyi kanıtlamıyorsun, seni Glen Park'da gördük ve vurduk, sadece oradan geçmiyordun, olayı başka yerlere kaydırmaya başladın bile, başka bir şüphen var ise ve kanıtın, şikayet açabilirsin.

#8 - 04.06.2023 16:45

Seni Ganton'dan beri takip eden yok, attığın SS'de de herhangi birşeyi kanıtlamıyorsun, seni Glen Park'da gördük ve vurduk, sadece oradan geçmiyordun, olayı başka yerlere kaydırmaya başladın bile, başka bir şüphen var ise ve kanıtın, şikayet açabilirsin.

Beni Glen Parkta görüp vurmadın, sen direk kasıtlı olarak beni vurmaya geldin. O bölgeye girer girmez emoteni chate yapıştırıp sıktın. Sence de bu işte bir anormallik yok mu?

#9 - 04.06.2023 16:46
Şikayet ile alakan yok ise araya girme, boş ileti ile doldurmayalım şikayeti.
Benim birliğim de olmayan adamı benim birliğim den gibi görüp vuruyorsun ve benim şikayetle alakam olmuyor mu? :-\ 2 3 gün içerisinde hiç birimizi düşüremediniz elinizde 1 tane bile SS yok birliğimiz de olmayıp boş boş mahallede gezip araba çalmaya çalışan adamları vurup SS çıkarmaya çalışıyorsunuz gerçekten boş insanlarsınız admin kanıtlara bakınca gerekli yanıtı verecektir. Mahallem de her gördüğün zenciyi vurma hakkına sahip değilsin.