Konu: Jarmal Brockton-Laidon Dushku - Uçan DM  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2023 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal Brockton @IceSexe - Laidon Dushku @soza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/06/2023 - 17:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood ve Hoover arasında bir savaş var, o an Hoover'ın hoodundan geçiyordum. Birliğe dahil olmadığım, Hoover ile kavgalı olduğum halde, Idlewood tarafından bir anda ateş açıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar sürekli olarak bunu tekrarlıyor, daha önce ki savaşlarında da gördük. Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 04.06.2023 15:00
Selam dostum, eğer adamlar ile kavgalıysan hoover hood'unda afk atmazsın. Aktif bir çatışma içerisindeyiz ve sen adamların işyerinin önünde afk atıyorsun

#2 - 04.06.2023 15:53
Hood'undan geçmiyordun, chat'ine baktığımızda LeMaun_Nash adlı karakterin aracına bindiğini bile görebiliyoruz, vuracağımız adamların forumdan isimlerine bakıp ona göre hareket etmiyoruz, savunmam bu kadar.

#3 - 04.06.2023 15:54
Hood'undan geçmiyordun, chat'ine baktığımızda LeMaun_Nash adlı karakterin aracına bindiğini bile görebiliyoruz, vuracağımız adamların forumdan isimlerine bakıp ona göre hareket etmiyoruz, savunmam bu kadar.

Bırakın kardesim arabamı 30 bin vergi girdi zaten

#4 - 04.06.2023 16:32

arabandan ne istiyor bunlar ya?! mcxvnxöçmcvnb, geçmiş olsun

#5 - 04.06.2023 17:04
Selam dostum, eğer adamlar ile kavgalıysan hoover hood'unda afk atmazsın. Aktif bir çatışma içerisindeyiz ve sen adamların işyerinin önünde afk atıyorsun
Afk atmadığımı belirttim, oradan geçtiğimi söyledim. Chatloga bakarsan heriflerin aracına baktım, kimin olduğunu merak ettim belki de. İhtimallerle adam mı vuruyorsunuz, o bölgeden sivil insan geçmiyor mu? Her önüne gelene sık o zaman, savaştayız dersin. Orada aktif çatışma yoktu, varsa kanıtlarını gönderebilirsin.

#6 - 04.06.2023 17:07

benim infernusa kaç k girdi acaba

#7 - 04.06.2023 17:09
Sonuçlanabilir.

#8 - 04.06.2023 18:01
Afk atmadığımı belirttim, oradan geçtiğimi söyledim. Chatloga bakarsan heriflerin aracına baktım, kimin olduğunu merak ettim belki de. İhtimallerle adam mı vuruyorsunuz, o bölgeden sivil insan geçmiyor mu? Her önüne gelene sık o zaman, savaştayız dersin. Orada aktif çatışma yoktu, varsa kanıtlarını gönderebilirsin.
İnterior'un içinde adam vurduk, aktif çatışma bölgesi. Bizde senin onun arkadaşı olduğunu sanarak ateş ettik, her şey tedbir :-\

#9 - 06.06.2023 17:10
Alıntı
İnterior'un içinde adam vurduk... arkadaşı olduğunu sanarak ateş ettik, her şey tedbir

Tedbirse korkutmak/uzaklaştırmak için farklı bir rol sergilersiniz, silah çekip sanrılara göre hareket ederek değil. Karakterler ceza alacak.