Konu: Hood baskın kural ihlali  (Okunma sayısı 298 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2023 23:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ryu @meriawam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wheeler birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hood baskın kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood onaylı bir birliği iki kişiyle kafalarına göre basma çabaları.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar konu dm olunca beyinlerini kafalarını yitirip herşey serbest zannediyorlar. Burası DM sunucusu değil arkadaşlar roleplay sunucusu belli kuralları var.

#1 - 03.06.2023 00:08
Yüzsüzleşmenin mantığı yok. Birliğin doğru bir davranış yapmış gibi birde dalga geçmeye çalışıyorsun. @METEHAN  sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 03.06.2023 00:10 Hükümsüz »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 03.06.2023 00:46
savunma gelecek

#3 - 03.06.2023 01:51

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood onaylı bir birliği iki kişiyle kafalarına göre basma çabaları.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar konu dm olunca beyinlerini kafalarını yitirip herşey serbest zannediyorlar. Burası DM sunucusu değil arkadaşlar roleplay sunucusu belli kuralları var.

Onaylıyorum

#4 - 03.06.2023 02:31
Hooda geldiğimizde 4-5 kişiydik, içeriye önce gir çık yaptım beni farketmediniz. Sonra @Ryu 'yu aşağı çağırdım ikimiz yettik. Kalanlar da bölgeyi hemen terk etti. Attığın kanıt sadece hasarları gösteriyor. Dışarıda hiç bir adamın bulunmuyordu. Bizim ise arka bölgemizde sultanda bekleyen arkadaşlarımız hood bölgenizin hemen dibindeydiler.
Hood bölgesi içerisinde arkada duran destek için bekleyen ekip, saatleri karşılaştırabilirsiniz;
(kural olarak en az 4 kişi olması gerekiyor 3+2)
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 03.06.2023 08:08 meriawam »

#5 - 03.06.2023 11:06
Maalesef kendinle çelişiyorsun içeri girsen çıkışın imkansız hemde bu bugu kullanarak  :garip:

#6 - 03.06.2023 11:11
Tek merak ettiğim kapılar kapalıyken nasıl araçla içeri girmeyi başarıyor (?), ve daha sonrasında tekrar dışarı çıkabiliyorsunuz dostum?

#7 - 03.06.2023 22:48
Maalesef kendinle çelişiyorsun içeri girsen çıkışın imkansız hemde bu bugu kullanarak  :garip:
Valla öyle bir girip öyle bir çıktık ki sende çok iyi biliyorsun nasıl çıktığımızı, kural belli bölgenin içerisinde aktif kişiler mevcut tek bölge interiorun değil...Hood bölgenin içerisinde 5 kişi var, kural dışı bişey yok.

#8 - 04.06.2023 19:15
                 kanka neden izinsiz camhunt kullanıyon ??? ::) ::)

Alıntı
N/A

#9 - 06.06.2023 17:49
Bahsi geçen isimler ceza alacak.