Konu: kilitlendigi icin tekrar 10vp  (Okunma sayısı 566 defa)

#20 - 02.06.2023 17:18
İade etmek için yenileyin diyor yenilemek istesem zaten iade etmem bu saçmalık nedir peki? @Manifesto
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 02.06.2023 17:19
@wareeth Yavrum woltfteam'dan kurt çekip ekleteceğin sunucuda neden saatlerini harcıyorsun aptal mısın sen? Bak sana kolaylık sağlıyorum, hadi git diğer kalite kıstası sunucularda oyna.

Yani dünyanın en gerizekalıca işi = ABİ SUNUCU BOK GİBİ NASI YA COK KÖTÜ ama aynı zamanda sunucuda saatlerimi geçirip para yatırıyorum çünkü IQless'im

Zaten verdiğin yanıtlarla içindeki öfkeni belirtmişsin, Nyarko veya Mnemesyone birkaç gün önce yaptığın aptalca şeyler yüzünden seni bir yerlerden banlamış ve hazır skin konusu da gelmişken ortalığı karıştırayım diye diğer oyuncuları da kullanarak güzel bir manipülasyon işine girmişsin. Gerçekten tam bir aktroll propagandası olmuş, yine nokta atışı yaptık.

Birileri beni banladı, ceza verdi, hak iddia ettiğim haksız kazançları alamadım ühü hemen konu açıp ortalığı karıştırayım.

Seni kurtçuluk oynayabileceğin yerlere gönderiyorum buradan, banlandın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 02.06.2023 17:20
İade etmek için yenileyin diyor yenilemek istesem zaten iade etmem bu saçmalık nedir peki? @Manifesto

Tamam ona da çözüm bulacağım merak etmeyin,

"Ben skini alırken yenileme diye bir şey yoktu şimdi VP boşa gitti kabul etmıyorum" diyorsanız VP'leri tek tek hesabınıza geri gönderip, Paytr ile görüşüp VP'niz kadar TL iadesini de sağlarım hesaplarınıza o da sorun değil. Yeter ki sizin 10 liranız gitmesin tamam. Yakında duyururum bunu da.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 02.06.2023 17:22
Saygı kuralları çerçevesinde bu konudan bu olayla ilgili görüş, öneri ve istek belirtmeye devam edebilirsiniz. Sizden gelen geri bildirimlerle 3 düzenleme yaptık duruma göre iyileştirmelere devam ederiz.

Kilit açık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 02.06.2023 17:25
Para iadesi istemiyorum sadece kullanmak istemediğim skini iade etmek istiyorum ama yenile diyor yenileyeceksem zaten iade etmem ya yenile yada silerim gibi bir anlam çıkardım bundan bunu belirtmek istedim.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 02.06.2023 17:25

O aşırı büyük bir problem değil, 10 lira yüklersin skini yenilersin. 40VP iade alırsın, sonra bir tane daha yenilersin sonra yine iade edersin. 10VP'ye dolabındaki iade etmek istediğin tüm skinleri iade edebilirsin yani.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 02.06.2023 17:27
Saygı kuralları çerçevesinde bu konudan bu olayla ilgili görüş, öneri ve istek belirtmeye devam edebilirsiniz. Sizden gelen geri bildirimlerle 3 düzenleme yaptık duruma göre iyileştirmelere devam ederiz.

Kilit açık.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145635.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 02.06.2023 17:42
Bir sonraki sefere beni ya da @Mnemosyne 'i etiketlesin, öyle bazıları demek kırıyor.
ne oldu iki gün öncesinde hakkımı savunurken vice discordundan dalga geçerek banlıyordun, etiketlesem ilgilenecek miydin?

Etkinlik alanı olan cam terası tarayıp, güvenli bölge ihlalinden ceza aldıktan sonra teknik destek için olan Discord ticketına gelip seni cezalandıran yetkiliye şu aşağıdaki gibi yazarsan, devamındaki gibi karşılanırsın. (Discorddan banlandığı için kendi attıkları mesajlar silinmiş. "Beni ona bağla" diye diretiyordu yanlış hatırlamıyorsam) Nabza göre şerbet, adam gibi davranırsan adam gibi karşılık alırsın.

Hmmm
2
funny
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mirmanu, Undreast,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok