Konu: kilitlendigi icin tekrar 10vp  (Okunma sayısı 539 defa)

#10 - 02.06.2023 16:51
zaten bu konu ile ilgili açıklama yapıldı, vcoin ile yenilenebiliceğini,  5 6 ve üzeri skini olanların 25 30 vp civarına hepsini yenileyeceği söylendi. Tekrardan konu açmadaki amaç ne
babam sen yazdıklarımı okuduğuna emin misin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 02.06.2023 16:52
zaten bu konu ile ilgili açıklama yapıldı, vcoin ile yenilenebiliceğini,  5 6 ve üzeri skini olanların 25 30 vp civarına hepsini yenileyeceği söylendi. Tekrardan konu açmadaki amaç ne

la ben başka yazıyı okuşumum, pardon. Dediklerine full destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 02.06.2023 16:52

la ben başka yazıyı okuşumum, pardon. Dediklerine full destek
ŞLKGHFJXHPDFOIHJMDFOIHJPDIOHFIJDOHDF
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 02.06.2023 16:54
Bu sefer kilitlenmesin, karşıt görüşleri sabaha kadar tartışalım sıkıntı yok gittiği yere kadar bakalım. Çünkü bir yerden sonra aynı mesajlar sürekli dönüp dönüp yazıldığı için kilitliyoruz.

Mesela benim diğer konuya yazdığım şeyler sizlerin taleplerine dönük düzenlemeler ve neden bu düzene geçtiğimizle ilgili küçük birkaç bilgilendirmeydi. Bu sistem sadece Vice'a özgü değil, biz geç bile geçtik çünkü aktif şekilde SAMP üzerinde var olan tüm köklü sunucularda "Skin Yenileme" olayı mevcuttu. Biz de şu an o sınıra geldik ve yeni skin eklemek için mecburen aktif kullanılan modellerden aylık sembolik ücret almak zorundayız.

60 gün için skini yenileme ücreti = 10 VP veya bir miktar ViceCoin olarak belirlendi.  Sen yönetime gelip "YA DİNLEMEDEN KİTLİYORLARR" diyorsan, ben de aynı çabayı, hizmeti, profesyonelliği başka bir platformda versem 1000 Tl'ye M4 satacağım adamlar varken 10 liraya laf eden ve günde 15 kere NonRPden ihlal alan, 4 kere unban atmış adamla niye uğraşyayım? diyeyim o halde. Bak senin ettiğin şekilde karşılık veriyorum sana. Bir tarafta Ayda binlerce lira kazanan platformlar(Vice yönetiminin gösterdiği hizmetin yarısını göstermiyorlar bile, yönetim ekibinde noktalama işareti koymaktan aciz tiplerin olduğu yerden bahsediyorum) ve diğer tarafta 4 yıllık Vice Roleplay'in 10 lira vermemek için ortalığı ayağa kaldıran oyuncusu.  :'(

Genelde aktif oynayan tipler olsanız neyse diyeceğim de, en çok da ortalığı karıştırmaya giren forum profilleri absürt duruyor. Kendini CHP'li gibi gösteren aktroll hesaplar gibisiniz. (yine siyasete girmeden duramadık)

Diğer bir meselede de, yüksek sayıda özel skini olan oyuncuların çok fazla yenileme ücreti gerekeceğinden dolayı ona da düzenleme getireceğimizden bahsettik. (Yani 3+ özel skinin varsa diğerlerinden ücret almayacağız, 60 günde bir 2-3 özel skin yenileme ücreti ile tüm skinlerini yenileyebileceksin) bunu da az önce diğer konudan duyurduk. Aldığımız geri dönüşlerle mantıklı düzenlemeleri yapıyoruz zaten bugüne kadar yaptığımız gibi.

Ama diğer konularda tartışmaya devam edebilirsiniz. Hala düzeltebileceğimiz bir şey varsa düzeltiriz. Yukarıdaki üslup da bu üslupla konuşan tiplere karşı yazıldı, aklı başında oyuncuları tenzih ederim.

Bakın konu açıp yönetime neler diyorsunuz, geldiğimiz platformlarda bu tarz konulara "YORUM ATAN HERKES" yasaklanıyordu örneğin. Sonra yönetime laf etmeyin.  :uzi:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 02.06.2023 16:57
Bruh. Sen imvu skini yapmayıp diğer skinleri satıyorsun diye mi imvu skinleri bu kadar düşman konusu sizde? Şahsen ne imvu kullandım ne de etrafımda rol yaptım ancak imvu skini kullanılması neden bu kadar sinirinizi bozuyor?

Benim gözümde imvu skini kullananlar diğer kendine modelci deyip ezbere aynı samp mod dclerinden çaldığı şeylerle kafa değiştirip satanlardan daha iyi. En azından özgün oluyor mesela. Zaten bir kalite kıstasımız var, her skini ekleyip oyunu anime havasında gezdirmiyoruz. "Imvu yasaklansın" gibi bir görüş normal ve gerçekçi değil özetle.

Bak bu yorumuna rağmen de tartışabiliyoruz. Sen yine de üslubuna dikkat et.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 02.06.2023 16:59
Bir sonraki sefere beni ya da @Mnemosyne 'i etiketlesin, öyle bazıları demek kırıyor.
funny
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mnemosyne, Boreki, ENGHalilBey,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 02.06.2023 17:01
Bruh. Sen imvu skini yapmayıp diğer skinleri satıyorsun diye mi imvu skinleri bu kadar düşman konusu sizde? Şahsen ne imvu kullandım ne de etrafımda rol yaptım ancak imvu skini kullanılması neden bu kadar sinirinizi bozuyor?

Benim gözümde imvu skini kullananlar diğer kendine modelci deyip ezbere aynı samp mod dclerinden çaldığı şeylerle kafa değiştirip satanlardan daha iyi. En azından özgün oluyor mesela. Zaten bir kalite kıstasımız var, her skini ekleyip oyunu anime havasında gezdirmiyoruz. "Imvu yasaklansın" gibi bir görüş normal ve gerçekçi değil özetle.

nyarkonun gezdiği anime skinleri şakaydı o zaman
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 02.06.2023 17:02

E herkes para vermek zorunda mı? Elbette hayır. Ben 10 yıl boyunca vmaff1 ile oynadım mesela bu oyunu. Özel skin almak istemiyorsanız bincomuzda -ekli yüzlerce skin var- daha yenileri de yer açıldıkça eklenir. (Amacımız da yer açmak zaten)

Hocam önceki konuda sunucuda yüzlerce skin var demişsiniz fakat maalesef erkek karakterler için yüzlerce skin yok, iyi olan birkaç skini de herkes aldığı için ikiz gibi oluyor ki sunucuda özel skini olmayanlar ile kimse rol bile yapmıyor anlamsızca. :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 02.06.2023 17:04
Bir sonraki sefere beni ya da @Mnemosyne 'i etiketlesin, öyle bazıları demek kırıyor.
ne oldu iki gün öncesinde hakkımı savunurken vice discordundan dalga geçerek banlıyordun, etiketlesem ilgilenecek miydin?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 02.06.2023 17:14

Alıntı
bu kadar gerçekçilik görmek istesem farklı platformlarda rollerime devam ederdim, neden bu arkadaşlar zevklerini buralara taşımak yerine farklı platformları denemiyorlar?
Alıntı
kalite kıstasınız olduğuna gerçekten inanıyor musun? wolfteamden kurt çekip yükletsem yüklenir gibime geliyor
Alıntı
ben yorumumda bir şey göremiyorum, aksini iddia edebilir misiniz? nyarko'da buradaydı, aksini iddia edebilir misin?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok