Konu: skin başı 10vp ücret  (Okunma sayısı 2338 defa)

#30 - 02.06.2023 13:50
"Sembolik" olarak bahsedilen ücret düşünülürken herkesin 1 skini olduğunu mu varsaydınız? Kıyafet dolabında 5-10 veya daha fazlası olan insanlar için pek de sembolik bir ücret olmuyor bu. Günlük yaşantımızda zaten onlarca vergi ödüyoruz, şimdi de Vice Roleplay vergisi çıktı  :garip:
100
1
like
15
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
knarre, Vanth, Stayrexx, HYPER, asikral06xx, xanpvs, askin back in business, zawon the whip of god,
Loreks, Buvak-chan, Tunahan, Rainbow, karizmatik devrimci, denno, Valentino,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 02.06.2023 13:50
Skinleri temizlemek için farklı yöntemler bulunabilir. 10vp verilemeyecek bir para değil fakat kullanılmayan skinleri temizlemek için en mantıklı yol bu değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 02.06.2023 13:50
bence skinler 500tl olmalı biz senden razıyız reis
funny
23
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Starfait, Jesswyn, vollesmagazin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 02.06.2023 13:54
dün 5 tl verdiğiniz ekmeğe bugün 6 lira veriyorsanız eğer. aynı şekilde dün 100 lira verdiğiniz skine bugün 120 tl vermeniz normal bir şey. ekonomik şartlar bunu gerektiriyor ve çarkın bir şekilde dönmesi gerekiyor. ki ben vice roleplayın, yani samp sunucusunun muhtemelen 1 yıla kadar kapanacağını düşünüyorum. gidişat bunu gösteriyor.

belki hatırlarsınız 2021 yazında silah yapmak için madencilik sistemi gelmişti. o dönem leveli yüksek olanlar, yetenek sıfırlama; leveli düşük olanlar, yetenek puanı satın almıştı. her yaz döneminde sıcak para, ekstra para getirilebilecek sistemler getiriliyor.

bu yazın mevzusu bu oldu. 40tl verip eski skinini iade et. eklettiğin skinlerin silinmesini istemiyorsan 2 ayda bir skin başı 10 tl ver. 10 tl sembolik değil, çoğunuzun en az 4-5 skini var.

benim 4 skinim var, hepsi 1 aydan fazladır mevcut. benim bugün 40, 2 ay sonra 40 vermem lazım. skinini iade etmek istesen de her skin için 40 vermen lazım. yaz geldi, okullar tatile girdi. aktif, leveli yüksek, gelişmiş bir karakterin var. skinler eklettin falan, yaz geliyor diye birçok oluşum açıldı. haliyle ödeyeceksin. şirketler, para kazanmak için açılır, eğlendirmek için değil.
funny
4
disagree
15
disagree
11
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Azad el pasha, mastin, Loreks, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, Loreks, mastin, Huan, askin back in business, Azad el pasha, farukt8, knarre,
King of New York, xanpvs, Rainbow, Stayrexx, denno, Soggymaster, Jesswyn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
Loreks, mastin, Huan, askin back in business, Azad el pasha, farukt8, knarre, Rainbow,
Stayrexx, Soggymaster, Jesswyn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 02.06.2023 13:54
Zenginlerin dostu, fakirleri tekmeleyen Vice :vays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 02.06.2023 13:56
Arkadaşlar olayın şu kısmına değinmek istiyorum amacım gereksiz bir duyar muhabbeti değildir ama..

Çoğu insan bu oyundan zevk alıyor ve zevk alarak oynuyor. Skin yaptırdıklarında kendilerini bu oyunda rahatça yansıtabiliyorlar ve bu zamanımızı gündüzümüzü, akşamımızı verdiğimiz bir oyun haline de gelebiliyor. Tabi bunun için tasarımcılara, yapımcılara ve bu imkanlarda oyunu rahatça oynayabilmemiz için uğraş veren insanlara bizlerinde bir getiri olmalı ki, ekonomiden hiç bahsetmek dahi istemiyorum. Buradan bir şeyleri karşılamak için map , skin ve oyun sağlayacısını önümüze sunabilen yapımcılara katkımız doğuyor bir nevi ek gelir gibi. Maddi açıdan bakıyoruz ama hiç bize sunulan fırsat ve hizmeti düşünemeyebiliyoruz. Bunun yanı sıra bu oyun kitlesinde çalışamayan, daha iş bulamayan ve şuan sadece stres, gerginlik ve bir çok duygusal faktörü burada atmaya çalışan insanlar var. Oyunun verimli bir hale gelebilmesi için, bir kaç yatırım yaparak bir şeylere sahip olabiliyoruz fakat bunu zar zor yapabilen ve hiç yapamayan insanlarda mevcut.

Asla örneklendirme yaparak kendimi buna katmak istemem ama ben şuanda zar zor skin yükleteceğim. Umuyorum ki bu konuda tek değilimdir bunu yapmış ve zorlanmış insanlarda vardır. Zar zor yüklettiğim skinin silinmemesi için yükleyeceğim para miktarı 120-200 olup göze batmayacak cinsten olsa bile bazen sigara parası bile, çıkarmakta zorlanırken bunu karşılayabilmem imkansız çünkü sabit bir gelirim yok. Ki bu şekilde olan, gerçekten azınlıkta olsa da insanlar var. Sosyal hayatta bir şeyleri tam anlamıyla gerçekleştiremeyebiliyoruz , iş bulma imkanı kısıtlanabiliyor veya bu göze batmayan miktarlarda bile sorun yaşayabiliyoruz. Örnek veriyorum bazı çalışan arkadaşlar zaten doğru düzgün gelir elde edemiyor. Sosyal hayatında bakması gereken insanlar olabiliyor. İhtiyaç olabiliyor, sağlık olabiliyor ne katarsanız o olabiliyor. Zar zor skin yükletip ayrıcalıklardan yararlanırken bir de bu yüklettiğimiz ve skin, map tasarımı yapan arkadaşları gündelik hayatından bir kaç saat meşgul ettiğimiz halde, ayda bir veya iki silinmemesi için para yatırmak mantıklı bir bakış açısı doğurmuyor. Ben sonuçta oyun sağlayıcısının bunu umursamayacağını zannetmiyorum, çünkü kesinlikle bizlere hizmet eden kadrosuyla birlikte gündelik hayatlarından zaman öldürüyorlar. Durum böyle olsa bile bazı ayrıcalıklar ve istekler için zaten para ödüyoruz. Ayrıyetten bunun sabit kalması için böyle bir uygulamanın olması doğabilecek durumlardan dolayı yapımcıları da kötü etkileyebilir. Sonuçta insanlar para yükleyemediğinde veya herhangi bir şey olduğunda skinleri silinir, aynı zamanda tekrar tekrar para vererek yaptırmak istemezler ve oyunda kendiliğinden olan kıyafetleri kullanırlar ve bu sefer de tasarımcılar ek gelir elde edemez. Bence tamamen net bir karar verilmeden konunun detaylı bir biçimde incelenmesi gerekiyor.
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
askin back in business, zawon the whip of god, Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 02.06.2023 13:56
dün 5 tl verdiğiniz ekmeğe bugün 6 lira veriyorsanız eğer. aynı şekilde dün 100 lira verdiğiniz skine bugün 120 tl vermeniz normal bir şey. ekonomik şartlar bunu gerektiriyor ve çarkın bir şekilde dönmesi gerekiyor. ki ben vice roleplayın, yani samp sunucusunun muhtemelen 1 yıla kadar kapanacağını düşünüyorum. gidişat bunu gösteriyor.

belki hatırlarsınız 2021 yazında silah yapmak için madencilik sistemi gelmişti. o dönem leveli yüksek olanlar, yetenek sıfırlama; leveli düşük olanlar, yetenek puanı satın almıştı. her yaz döneminde sıcak para, ekstra para getirilebilecek sistemler getiriliyor.

bu yazın mevzusu bu oldu. 40tl verip eski skinini iade et. eklettiğin skinlerin silinmesini istemiyorsan 2 ayda bir skin başı 10 tl ver. 10 tl sembolik değil, çoğunuzun en az 4-5 skini var.

benim 4 skinim var, hepsi 1 aydan fazladır mevcut. benim bugün 40, 2 ay sonra 40 vermem lazım. skinini iade etmek istesen de her skin için 40 vermen lazım. yaz geldi, okullar tatile girdi. aktif, leveli yüksek, gelişmiş bir karakterin var. skinler eklettin falan, yaz geliyor diye birçok oluşum açıldı. haliyle ödeyeceksin. şirketler, para kazanmak için açılır, eğlendirmek için değil.
adının hakkını veriyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 02.06.2023 13:57
güncellemeden sonra imvucular
Haha
8
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Geben meine Tabanca, zawon the whip of god, Vanth, Buryy, mastin, farukt8, itsbard, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 02.06.2023 14:01
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
askin back in business,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 02.06.2023 14:02

kanka sen böyle durumlara çok alışmışsın, burada oyun oynuyoruz sonuçta
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Geben meine Tabanca, Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok