Konu: Cedric White - /Qx10, Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 184 defa)

#0 - 01.06.2023 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @EnesReis19 Cedric_White

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak, çıkış yapmak. Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif savaştayız gördük vurduk, yedi kez quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1.q-

2.q-

3.q-

4.q-

5.q-

6.q-

7.q-

Ek açıklamalar(varsa): Yedi kez quit atan bir arkadaşa ne kadar işlem uygulanırsa uygulansın akıllanacağını sanmıyorum. Cidden sıkılmaya başladık en iyi cezayı çekmesi gerek, sunucuda böyle bir yrb olması kaliteyi düşürüyor. Umarım yönetim ekibi bizi anlar. Ek olarak RKya hiç düşmedim kanıtı varsa paslasın arkadaş.
« Son Düzenleme: 01.06.2023 19:01 Dukkha »

#1 - 01.06.2023 19:01
Güzelim sunucuyu ne hale getirdiler, freeroam da oynuyor sanki şaka gibi.

#2 - 01.06.2023 23:53
@EnesReis19 durumla alakalı bir savunmanız var mı? 24 saat içerisinde gerçekleştiriniz.

#3 - 02.06.2023 19:34
Zaten 7 kere q diyorsunuz internetim ve bilgisayarım kaynaklı giriş ve oyunda siyah hata aldığım için sürekli gir çık yapmak mecburiyetinde kaldım.

#4 - 02.06.2023 19:51
birader ne anlatıyon sen şaka mısın bizi ne zaman başında görsen q attın çocuk mu kandırıyorsun son sse bakarsan senden uzak dururken pm atıyorum boş boş laf edip tekrar q atıyorsun

#5 - 02.06.2023 22:28
Zaten 7 kere q diyorsunuz internetim ve bilgisayarım kaynaklı giriş ve oyunda siyah hata aldığım için sürekli gir çık yapmak mecburiyetinde kaldım.

Öyle bir problem karşısında pm atabilmişsiniz, durumu izah etmeniz gerekirdi. Durumla alakalı yaşadığınız sıkıntıyı belirtmeye yönelik bir davranış olmadığından kanıt niteliğinde olmuyor maalesef, ceza alacaksınız.
Lakin elinizde o güne dair bir kanıtınız varsa bunu ticket yoluyla iletirsiniz. İyi forumlar.